Különösen azok lelkét fogja csábítani, akik a sötétségben vannak, hogy harcoljanak azok ellen, akiknek a neve be van írva az Élet Könyvébe.

Igazság Könyve:

Atyám Haragja olyan mértékben fog növekedni, ahogyan hálátlan gyermekeinek száma is nő, akik ellenszegülnek az Ö Mindenható Szövetségének

  1. november 4. hétfő, 16:00

 

Drága, szeretett leányom, Isten gyermekeinek meg kell érteniük szeretett Atyám és a gonosz között zajló nagy csata hatásának óriási mértékét. Oly kevesen tudnák közületek valaha is megérteni ennek a nagy csatának intenzitását, amely már megkezdődött.

Az angyalok a Mennyben elkezdték a végső csatát, hogy elpusztítsák Atyám ellenségeit a Földön. Ahogy dúl a csata, mindenhol el fogja nyelni a lelkeket. Különösen azok lelkét fogja csábítani, akik a sötétségben vannak, és akik nem ismernek igazán Engem, hogy harcoljanak azok ellen, akiknek a neve be van írva az Élet Könyvébe. (1)  Azok, akik nem ismernek Engem, akik nem hisznek Bennem, akik nem hisznek Atyámban, és nem hisznek a Sátán létezésében, a harcmező széléről fogják szemlélni, amint a két Keresztény csapat összecsap a Földön. Ez a két tábor a Keresztény Egyházakhoz fog tartozni. A Keresztények mindkét oldalon a legnagyobb üldöztetést fogják elszenvedni, és ráncigálni fogják őket minden irányból, arra biztatván őket, hogy hagyjanak el Engem.

Az ártatlan lelkeknek az Isten ellenségeitől származó féktelen gyűlölettel fognak fájdalmat okozni, és a Sátán napirenden, tele gyűlölettel, mindkét tábort sakkfiguraként fogja használni. Ennek szörnyű pusztulás lesz a következménye a Földön. A pusztulást az ember bűnei fogja okozni, és mert elárultak Engem. Isten, az Én Atyám elutasítása akkor válik nyilvánvalóvá, amikor úgy döntenek, hogy megváltoztatják a Törvényeket – amelyeket az Ő Parancsa szerint hoztak meg -, hogy azokat elfogadhatóvá tudják tenni bűnös életükben. Tudjátok meg, hogy ennek rettenetes büntetés lesz a következménye.

Minél több hálátlan gyermeke szegül ellen az Ö Mindenható Szövetségének, Atyám Haragja olyan mértékben fog növekedni. Azok, akik Második Eljövetelemre készülnek, egyfajta börtönbe lesznek elbarikádozva, amikor arra fogják őket kényszeríteni, hogy lenyeljék a hazugságokat. Amennyiben nem lesznek hajlandók elfogadni az eretnekségeket, amelyeket le akarnak nyomni a torkukon, akkor ki fogják őket dobni a Templomaikból. Szavam rövidesen feledésbe merül. Minden, amire figyelmeztettelek benneteket, pontosan úgy fog megtörténni, ahogyan azt mondtam nektek. Azok, akik vakok az Igazságra, inkább hazugságban szeretnének élni, mert könnyebb lesz elfogadni a hazugságokat, mivel azokat nagyon vonzó módon fogják nekik bemutatni.

Az eretnekséget a tömegnek úgy fogják bemutatni, mint Egyházam alkotmányának egy új részét, amelynek valójában semmi köze sincs Hozzám. Mivel nagyon sokan nem maradtak éberek a jelen időkre, amelyekre figyelmeztették őket a Nagy Napra vonatkozólag, ahová (az idő) vezet, mindenki hangosan fogja követelni, hogy fogadják el ezt az újítást. Most fel kell készülnötök erre a napra. Nektek azonnal távoznotok kell, amikor kétségbe vonják Istenségemet, mely sokféle formában fog megtörténni földi Egyházamban. Ha megtámadjátok Ellenségeimet, nem fogtok győzni. Hagyjátok figyelmen kívül őket. Imádkozzatok a lelkükért, és készítsétek fel szeretteiteket, mert hamarosan mindennek vége lesz.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/atyam-haragja-olyan-mertekben-fog-novekedni-ahogyan-halatlan-gyermekeinek-szama-no-akik

 

(1):

Különösen azok lelkét fogja csábítani, akik a sötétségben vannak, és akik nem ismernek igazán Engem, hogy harcoljanak azok ellen, akiknek a neve be van írva az Élet Könyvébe.

az eredeti oldalon félreérthető a fordítás

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2023/11/04

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2023-11-04

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat