Fatima – Lúcia

0614_Lucía de Fátima Vs. Lucía de Coímbra_2

“fatimai jelenések, 1916. máj. 13.-1917. okt. 13.: három angyali és hat Mária-jelenés, melyet a 10 éves Santos →Lúcia, a 9 éves Marto →Ferenc és a 7 éves Marto →Jácinta látott. ….”

http://lexikon.katolikus.hu/F/fatimai%20jelen%C3%A9sek.html

A Hamadik Titok körüli ellentmondások– V. rész

Lucia nővér da Silva püspökkel 1946-ban
Két Lucia nővér volt?
https://www.translatetheweb.com/?from=&to=hu&dl=en&ref=trb&a=https%3A%2F%2Fwww.salvemariaregina.info%2FSalveMariaRegina%2FSMR-158%2FThird%2520Secret%2520Part%2520V.htm


https://www.salvemariaregina.info/SalveMariaRegina/SMR-158/Third%20Secret%20Part%20V.htm

 

“Gyermekem, annyira nehéz lesz felismerni a csalást, amellyel a világnak szembe kell majd néznie, hogy csak azok lesznek képesek az előttetek lévő megpróbáltatásokat elviselni, akik átadják magukat Istennek, és minden bizalmukat Fiamba helyezik.

1917-ben próféciákat adtam a világnak, de az utolsó Fatimai titok nem lett feltárva, oly rémisztő volt az a Katolikus Egyházon belüliek számára.

Az utolsó Fatimai titok továbbra is ismeretlen maradt Isten gyermekei számára, bár 2012. január 26-án egy részt kinyilatkoztattam belőle. Az Egyházon belül csak nagyon kevesen tudnak erről. Most napvilágra kell kerülnie a Fatimai titok következő részének, hogy figyelmeztessem az emberiséget azon beavatkozásom figyelmen kívül hagyásának következményeire, amit Én a lelkek megmentése érdekében teszek.

Az Egyház, Isten ellenségeinek köszönhetően, már belsejében fertőzött. Ők – és ezek közül húszan vannak, akik belülről irányítanak – a legnagyobb csalást hozták létre. Ők megválasztottak egy olyan embert, aki nem Istentől jön, miközben a Szentatyát, akit Péter Koronája illet, gondosan eltávolították.

A részletek, amelyeket feltártam, az az, hogy a végidőkben két ember fogja Péter Koronáját viselni. Az egyik szenvedni fog a hazugságok miatt, amelyeket azért találtak ki, hogy lejárassák és szemmel láthatóan fogollyá tegyék őt. A másik, a megválasztott, pusztítást fog hozni, nemcsak a Katolikus Egyháznak, hanem minden egyháznak, amelyek tisztelik Atyámat, és akik elfogadják Fiam, Jézus Krisztus, a Világ Megváltójának Tanításait.
….”
Üdvösség Anyja: Az utolsó Fatimai titok nem lett feltárva, mivel annyira rémisztő
https://masodikeljovetel.hu/udvosseg-anyja-az-utolso-fatimai-titok-nem-lett-feltarva-mivel-annyira-remiszto

“… Leányom, még az utolsó Fatimai titkot sem közölték a világgal, mert az az igazságot nyilvánítja ki, a sátán gonosz szektájának a Vatikánba való beszivárgásáról.

A titok utolsó részét nem nyilvánították ki annak érdekében, hogy ezt a gonosz szektát védelemben részesítsék, melynek tagjai nagy számban léptek be a Vatikánba Édesanyámnak Fatimában történt megjelenése óta.

Leányom, a hatalmak Luciát elhallgattatták, melyek a Vatikán egy részét ellenőrzik, s amely fölött szegény, szeretett pápáim csak csekély ellenőrzéssel rendelkeznek. …”
Az utolsó Fatimai titok feltárja az igazságot a sátán gonosz szektájának Vatikánba való beáramlásáról

https://masodikeljovetel.hu/az-utolso-fatimai-titok-feltarja-az-igazsagot-satan-gonosz-szektajanak-vatikanba-valo-bearamlasarol

https://www.bluearmy.com/the-incredible-story-of-the-miracle-at-hiroshima/

Nekünk együtt kell működnünk, gyermekeim, hogy az emberiségért folytatott harcban az Antikrisztus meg legyen akadályozva. (2012.02.16.)