Özellikle karanlıkta olan ruhlarını, isimleri Yaşayanlar Kitabı’nda bulunanlarla savaşmaya ayartacaktır.

Gerçeği Kitap:

Nankör çocukları Yüce Antlaşmasına karşı geldikçe Babamın Öfkesi daha da artacaktır.

4 Kasım 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Tanrı’nın çocuklarının, sevgili Babam ile kötü olan arasında gerçekleşen büyük savaşın büyüklüğünü anlamaları gerekiyor. Çok azınız çoktan başlamış olan bu büyük savaşın yoğunluğunu anlayabilir.

Cennetteki melekler, Babamın Dünyadaki düşmanlarını yok etmek için son savaşa başladılar. Savaş şiddetlendikçe her yerde ruhları yutacak. Özellikle karanlıkta olan ve Beni gerçekten tanımayanların ruhlarını, isimleri Yaşayanlar Kitabı’nda bulunanlarla savaşmaya ayartacaktır.

Beni tanımayanlar, Bana inanmayanlar, Babama inanmayanlar, Şeytan’ın varlığına inanmayanlar, iki Hıristiyan ordusunun Dünya üzerinde çarpışmasını kenarda izleyecekler. Bu iki taraf Hıristiyan Kiliselerinin sınırları içinde kalacak. Her iki taraftaki Hıristiyanlar en büyük zulme maruz kalacaklar ve beni terk etmelerini teşvik etmek için her yöne çekilecekler.

Masum ruhlar, Allah düşmanlarının kendilerine gösterdiği nefretten dolayı zarar görecek ve Şeytan, her iki tarafı da nefret dolu bir gündem içinde piyon olarak kullanacak, bu da yeryüzünde büyük bir yıkıma yol açacaktır. Issızlık, insanın günahlarından ve Bana ihanetlerinden kaynaklanacak. Onların Tanrı’yı ​​reddetmeleri, Babam, O’nun Emri ile konulan Kanunları, günahkar yaşamlarında kabul edilebilir kılmak için değiştirmeye karar verdiklerinde açıkça görülecektir. Bunun korkunç bir cezayla sonuçlanacağını bilin.

Babamın öfkesi daha da artacak, nankör çocukları Yüce Antlaşmasına karşı çıktıkça. Benim İkinci Gelişim’e hazırlananlar, yalanları yutmaya zorlandıklarında bir tür hapishaneye kapatılacaklar. Boğazlarına dayatılacak sapkınlıkları kabul etmezlerse kiliselerinden atılacaklar. Sözüm yakında unutulacak. Seni uyardığım her şey aynen sana anlattığım gibi gerçekleşecek. Gerçeğe karşı kör olanlar bir yalanla yaşamayı tercih ederler çünkü yalanları kabul etmek daha kolay olacaktır çünkü yalanların kendilerine sunulma şekli çok çekici olacaktır.

Sapkınlık, Benimle hiçbir ilgisi olmayan Kilisem’de yeni bir anayasanın parçası olarak kitlelere sunulacaktır. Büyük Gün’e yaklaşırken uyarıldıkları zamanlar konusunda uyanık kalmadıkları için herkes bunu kabul etmek için haykıracak. Şimdi bu Güne hazırlanmalısınız. Benim Kutsallığıma meydan okunduğunda, ki bu birçok şekilde Dünyadaki Kilisem içinde olacağı gibi, oradan ayrılmalısınız . Düşmanlarımla meşgul olursan kazanamazsın. Boşver onları. Onların ruhları için dua edin ve kendinizinkini hazırlayın, çünkü yakında her şey bitecek. 

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/11/04/the-anger-of-my-father-will-increase-the-more-his-ungrateful-children-rise-in-defiance-of-his-almighty-covenant/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/11/04/the-anger-of-my-father-will-increase-the-more-his-ungrateful-children-rise-in-defiance-of-his-almighty-covenant/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/11/04

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/110423.cfm