Élő Isten Pecsétje

“… Drága, szeretett leányom, ma este azért jövök hozzád, hogy elmondjam az emberiségnek: most minden az Én legszentebb Kezeimben van.

A globális csoport folyamatban levő terveire utalok, akik ellenőrizni akarják a pénznemeteket, egészségügyi rendszereiteket, és szuverenitásotokat.

Nekik nem lesz megengedve, hogy ellenőrizzenek benneteket, és ha megpróbálnak bántani benneteket, gyermekeim, Atyám keze gyorsan le fog sújtani rájuk. …”

https://masodikeljovetel.hu/mondd-el-az-emberisegnek-hogy-most-minden-az-en-legszentebb-kezeimben-van

“… A Sátánnak és bukott angyalainak, akik jelenleg is fertőzik a világot, nincs hatalmuk azok fölött, akik az Élő Isten Jegyével vannak megjelölve.

Nektek hallgatnotok kell Rám, gyermekeim, és el kell fogadnotok Pecsétemet, mert ez nemcsak az életeteket menti majd meg, hanem a lelketeket is. …”
https://masodikeljovetel.hu/vedelmem-pecsetje-meg-volt-jovendolve-amint-masodik-pecset-feltorettetik

“… Drága, szeretett leányom, most fel kell állnotok, és a szeretetben egyesülve össze kell gyűlnötök, hogy felkészüljetek az előtettek álló nehéz időkre.

Ti, erős hadseregem, áldottak vagytok, és védelemben részesültök Atyám Pecsétje, az Élő Isten Pecsétje által. ….”
https://masodikeljovetel.hu/fegyverzetet-kaptatok-hasznaljatok-azt

“… Az Élő Isten Pecsétjének az ajándéka a ti legnagyobb védelmetek lesz a háború és a küzdelem idején.

Azáltal, hogy hűséget esküdtök az Atyaistennek, elfogadván ezt az ingyenes ajándékot, szabadok lesztek. ….”
https://masodikeljovetel.hu/szuz-maria-latnokaim-vilagon-azt-az-utasitast-fogjak-kapni-hogy-imadkozzanak-egy-vilaghaboruval

Nekünk együtt kell működnünk, gyermekeim, hogy az emberiségért folytatott harcban az Antikrisztus meg legyen akadályozva. (2012.02.16.)