Ebben a szakaszban menedéket kell keresnetek, amelyek már elő lesznek készítve

Igazság Könyve:

Üdvösség Anyja: Mintha egy csoda történt volna, úgy fog tűnni, hogy a Hamis Próféta feltámadt halottaiból

  1. július 25. csütörtök, 18:52

 

Gyermekem, fontos, hogy gyermekeim ne veszítsék el a bátorságukat, amikor azzal a megbántással fognak szembeülni, ahogyan Fiam Egyházát a sivatag pusztaságába vetik.

Én vagyok a Jelenések Könyvének napba öltözött asszonya, aki életet adott a gyermeknek. A gyermek: Jézus. Fiam, Jézus Misztikus Teste, az Ő Egyháza a Földön. Fiam Egyházát ellopják, és hamarosan az Ő Teste nem lesz többé jelen benne. Ez a pusztítás ketté szakítja majd azok szívét, akik Fiam Tanításait követik. Azok, akiknek nincs hova fordulniuk, kidobva fogják érezni magukat azokból az épületekből, amelyek a mai napig hajlékot adtak a Szent Eukarisztiának. De miközben ki lesznek dobva – akikkel szemben kevés irgalmat fognak mutatni –, el lesznek telve Szentlélekkel. Ez azt jelenti, hogy ők vezetve lesznek, és szenvedélyesen fogják a Maradék Hadsereget vezetni, mely azokból fog állni, akik hűségesek Istenhez.

Mások, akik vakok az Igazságra, a Hamis Prófétát fogják követni a zűrzavarban. Szívük meg lesz tévesztve, és hamarosan, amikor úgy fog tűnni, hogy a Hamis Próféta a halál kapujában van, zokogni fognak. De aztán, mintha egy csoda történt volna: úgy fog tűnni, hogy a Hamis Próféta feltámadt halottaiból. Azt fogják mondani, hogy ő Mennyei nagy természetfölötti erőkkel van megáldva, és imádattal arcra fognak borulni előtte. Őt szeretettel és imádattal fogják körülvenni azok, akik vakok.

Hamarosan meg fog jelenni az Antikrisztus, és hírnevének kiemelkedése Jeruzsálemben fog elkezdődni. Amint ő nyilvánosan megjelenik, Fiam Egyházában minden nagyon gyorsan meg fog változni. Új előírások lesznek bevezetve. Új ereklyék, a papok öltözékének megváltoztatása, és sok új előírás lesz kötelezővé téve. Eleinte az emberek azt fogják mondani, hogy ezek a változások annak szükségéből adódnak, hogy alázatosnak kell lenni. És miközben ezek az utálatok belépnek a Keresztény egyházakba, elkezdődik majd az üldöztetés. Csak merjétek ellenezni ezeket a sátáni rituálékat, és eretneknek fognak tartani benneteket – bajkeverőknek.

Sok bíboros, püspök, pap, apáca és hétköznapi ember lesz kiközösítve, ha nem követik az új előírásokat, vagy nem imádják a hamis prófétát. Ebben a szakaszban menedéket kell keresnetek, amelyek már elő lesznek készítve, hogy így békében imádhassátok Fiamat, Jézus Krisztust. A papoknak továbbra is ki kell szolgáltatniuk a Szentségeket, és el kell látniuk gyermekeimet a legszentebb Eukarisztiával.

Soha nem szabad engednetek a csalásnak, amelyre felkérnek majd benneteket, hogy abban részt vegyetek. Azok, akik ezt megteszik, elveszítik a lelküket a gonosz javára.

 

Szeretett Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja

https://masodikeljovetel.hu/udvosseg-anyja-mintha-egy-csoda-tortent-volna-ugy-fog-tunni-hogy-hamis-profeta-feltamadt-halottaibol

 

 

 

 

Felfedem a titkokat, melyeket a Jelenések Könyve tartalmaz, és azok nem lesznek kellemesek

  1. július 23. kedd, 15:30

 

Drága, szeretett leányom, a megpróbáltatások, amelyekkel szembe kell néznetek, azért lesznek, mert felfedem a titkokat, amelyeket a Jelenések Könyve tartalmaz, és azok nem lesznek kellemesek. Az Igazság felkavaró és nyugtalanító lehet sokak számára. Az Igazság a döbbenet, a szomorúság és a nagy aggodalom könnyeit fogja okozni.

Másrészt a hazugságok egy hamis biztonság érzésébe ringathatnak benneteket. Még ha a nektek bemutatott hazugságok szeretetteljes nyelvezetbe és nemes gesztusokba öltöztetve jönnek is, melyeket sokkal könnyebb elfogadnia az embernek, mint az Igazságot, mégsem fogtok igazságosságot érezni a szívetekben.

Amikor bizonyos személyeket arról értesítenek, hogy gyógyíthatatlan betegségbe estek, akkor ezeknek két választásuk van: Elfogadják az Igazságot, felkészítik lelküket, meghitt közelségben időt szánnak családjaikra, keresik a Megbocsátásomat, és aztán várnak arra a bizonyos napra. Ha ezt megteszik, bár lehet, hogy félni fognak, de mivel elfogadták az Igazságot, megtalálják lelkük békéjét. Ezeknek a lelkeknek nincs mit félniük Tőlem. Viszont, ha elutasítják az Igazságot, és a mágikus erejű italokban és a hamis istenekben hisznek, akikről azt hiszik, hogy csodás módon meggyógyíthatják őket, ők nagyon csalódottak lesznek. Ezek a lelkek, akiket elvakítottak az úgynevezett pozitív gondolatok, azt hiszik, hogy elég csupán a gyógyulási széndék, és aztán minden rendben lesz. Amit nem értenek meg az az, hogy nekik hívniuk kell Engem, Jézust, ha meg szeretnének gyógyulni. Én válaszolni fogok imáikra, de csak akkor, ha kérésük a lelkük javát szolgálja. Ezek a lelkek, akik nem hajlandók elfogadni betegségük Igazságát, és akik nem fordulnak Hozzám, el fognak veszni. Ők arra vesztegetik a nekik szánt időt a Földön, hogy megbizonyosodjanak a felől, hogy a házuk rendben van.

Ugyanez igaz Szavaimra is, a most nektek adott Igazságra. A földi Időm alatt megadtam az Igazságot a világnak, de el lettem utasítva. Sokan követtek Engem, de az akkor nekik adott Igazságot most Isten ellenségei kétségbe vonják, és a csalás áldozataivá válnak. Ők hamarosan el fogják utasítani az Igazságot, és nem lesznek képesek elfogadni Figyelmeztetésemet, mely ebben az időben a világnak adatik.

Most nem azért hívlak benneteket, hogy új Tanításokat adjak nektek, mivel ez nem szükséges. Ti megkaptátok az Igazságot, de Én most azért avatkozom be, hogy emlékeztesselek benneteket az Igazságra. Azért is jövök, hogy figyelmeztesselek benneteket a gonosz rémtettekre, melyeket Irántam való szeretetetekért fognak kiróni rátok.

Ne fordítsatok hátat Nekem, Jézus Krisztusnak, mivel Én csak azért léptem kapcsolatba veletek, hogy megvédjelek titeket ebben az időben. Én nem akarlak elidegeníteni benneteket, hanem folyamatosan, újra és újra emlékeztetni foglak titeket az Igazságra. Amikor úgy találjátok, hogy zaklatott a lelketek az új előírások eredményeként, melyeket azok mutatnak be, akik azt mondják, hogy ezek az előírások Tőlem vannak, akkor hívnotok kell Engem a Keresztes Imahadjárat ezen imáján keresztül:

A Keresztes Imahadjárat 116. imája: Ments meg engem a gonosz hazugságoktól

Drága Jézus, segíts nekem.

Megfulladok a bánat könnyeitől.

A szívem össze van zavarodva.

Nem tudom, hogy kiben bízhatok meg.

Kérlek, tölts el engem Szentlelkeddel, hogy a helyes utat választhassam Királyságodhoz.

Segíts nekem, drága Jézus, hogy mindig hűséges maradjak Szavadhoz, mely Péter által adatott a világnak, és sohase térjek el attól, amit nekünk tanítottál, és sohase tagadjam meg Kereszthalálodat.

Jézus, Te vagy az Út.

Mutasd meg nekem az Utat.

Ragadj meg engem, és vigyél engem Nagy Irgalmasságod útján. Ámen.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/felfedem-titkokat-melyeket-jelenesek-konyve-tartalmaz-es-azok-nem-lesznek-kellemesek

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2023/07/24

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2023-07-24

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat