Bu aşamada, yaratılmış olacak sığınakları aramalısınız.

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Sanki bir mucize gerçekleşmiş gibi, sahte peygamber ölümden dirilmiş gibi görünecek

25 Temmuz 2013sevgi ve merhamet babası

Çocuğum, oğlumun Kilisesi çölün vahşi doğasına atılacağından, yüzleşmek zorunda kalacakları incinmeyle karşı karşıya kaldıklarında çocuklarımın cesaretlerini kaybetmemeleri önemlidir. Ben Vahiy Kitabındaki Kadınım, Çocuğu doğuran güneş. Çocuk İsa’dır. Oğlum İsa’nın Mistik Bedeni, O’nun Yeryüzündeki Kilisesidir. Oğlumun Kilisesi çalınıyor ve yakında Bedeni orada olmayacak.

Bu ıssızlık, Oğlumun Öğretilerini izleyenlerin kalplerini ikiye bölecek. Gidecek hiçbir yeri olmayanlar, kendilerini şimdiye kadar Kutsal Eucharist’e ev sahipliği yapan binalardan atılmış bulacaklar. Ancak, onlara çok az merhamet gösterilerek dışarı atılmış olsalar da, Kutsal Ruh ile doldurulacaklar. Bu, onların hidayete erecekleri ve Allah’a sadık olanlardan oluşan Kalan Ordu’yu şiddetle yönetecekleri anlamına gelir.

Gerçeği göremeyen diğerleri, sahte peygamberi takip ederek kargaşaya düşecekler. Kalpleri aldatılacak ve yakında sahte peygamberin ölümün eşiğinde olduğu görüldüğünde ağlayacaklar. Ama sonra, sanki bir mucize gerçekleşmiş gibi, sahte peygamber ölümden dirilmiş gibi görünecek. Cennetten gelen büyük, doğaüstü güçlerle kutsanmış olduğunu söyleyecekler ve hayranlıkla onun önünde yüzüstü yere kapanacaklar. Göremeyenler tarafından sevilecek ve hayran kalacak.

Yakında Deccal ortaya çıkacak ve onun şöhret yükselişi Kudüs’te başlayacak. Halkın önüne çıktığında, Oğlumun Kilisesi’ndeki her şey hızla değişecek. Yeni kurallar getirilecek. Yeni kutsal emanetler, rahiplerin giydiği giysilerdeki değişiklikler ve birçok yeni düzenleme yürürlüğe girecek. İlk başta, insanlar tüm bu değişikliklerin alçakgönüllü olma ihtiyacından kaynaklandığını söyleyecektir. Ve bu iğrençlikler Hıristiyan kiliselerine girerken zulüm başlayacak. Bu Şeytani ayinlere itiraz etmeye cüret edersen, bir kâfir, yani bir baş belası olarak kabul edilirsin.

Pek çok kardinal, piskopos, rahip, rahibe ve sıradan insan , yeni kurallara uymaz veya sahte peygambere tapmazlarsa aforoz edilecek . Bu aşamada, Oğlum İsa Mesih’e barış içinde ibadet edebilmeniz için yaratılmış olacak sığınakları aramalısınız.

Rahipler Ayinleri yönetmeye ve çocuklarıma En Kutsal Efkaristiya’yı sağlamaya devam etmelidir. Sizden katılmanızın isteneceği hileye asla teslim olmamalısınız. Bunu yapanlar, kötü olana ruhlarını kaptıracaklar.

sevgili annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/07/25/just-as-if-a-miracle-has-taken-place-the-false-prophet-will-seem-to-rise-from-the-dead/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/07/25/just-as-if-a-miracle-has-taken-place-the-false-prophet-will-seem-to-rise-from-the-dead/

 

 

 

 

 

Vahiy Kitabı’ndaki sırları ifşa ediyorum ve hoş olmayacaklar.

23 Temmuz 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, karşılaşacağın imtihanlar, Vahiy Kitabı’ndaki sırları ifşa ettiğim için olacak ve bunlar hoş olmayacak. Gerçek, birçokları için çok üzücü ve rahatsız edici olabilir. Gerçek, dehşet gözyaşlarına, üzüntü gözyaşlarına ve büyük sıkıntıya neden olacaktır.

Öte yandan yalanlar, sizi sahte bir güvenlik duygusuna sürükleyebilir. Size sunulan yalanlar, sevgi dolu bir dil ve asil jestlerle geldiğinde bile, kalbinizde doğru hissetmeyin, insanın bunları kabul etmesi, Gerçeği kabul etmekten çok daha kolay olabilir.

Bir kişiye ölümcül bir hastalığa yakalandığı söylendiğinde, iki seçeneği vardır. Gerçeği kabul edebilir, ruhlarını hazırlayabilir, aileleriyle yakın zaman geçirebilir, Benden mağfiret dileyebilir ve sonra günü bekleyebilirler. Bunu yaptıklarında, ürkütücü de olsa, -Hakk’ı kabul ettikleri için- ruhlarında gerçek huzuru bulacaklardır.

Bu ruhların Benden korkacak hiçbir şeyleri olmayacak. Öte yandan, Gerçeği reddederler ve kendilerini mucizevi bir şekilde iyileştirebileceğini düşündükleri sihirli iksirlere ve sahte tanrılara inanırlarsa, büyük bir hayal kırıklığına uğrayacaklar. Sözde olumlu düşüncelerle kör olan bu ruhlar, kendilerinin daha iyi olmasını isterlerse her şeyin iyi olacağına inanırlar. Anlayamadıkları şey, eğer iyileşmek istiyorlarsa, Bana, İsa’ya başvurmaları gerektiğidir. Duaları cevaplayacağım, ancak sadece istek onların ruhlarının iyiliği içinse. Hastalıklarının Gerçeğini kabul etmeyi reddeden ve Bana dönmeyen bu ruhlar, mahvolacaklar. Evlerinin düzenini sağlamak için Dünya’da kendilerine tanınan zamanı boşa harcamış olacaklar.

Aynı şey, şimdi size verilen Sözüm, Gerçek için de geçerlidir. Dünyadaki Zamanım sırasında dünyaya Gerçeği verdim ve reddedildim. Birçoğu Bana uydu, ancak o zaman onlara verilen Hakikat, şimdi Allah’ın düşmanları tarafından sorgulanacak ve onlar aldatma tuzağına düşecekler. Yakında Hakikati inkar edecekler ve bu zamanda dünyaya verilen Uyarımı kabul edemeyecekler.

Şimdi size yeni Öğretileri ifşa etmemeniz için sesleniyorum, çünkü bu gerekli değil. Size Hak verildi, ama şimdi size Hakkı hatırlatmak için araya giriyorum. Ayrıca, Bana olan sevginizden dolayı başınıza gelecek olan kötü zulümler hakkında sizi uyarmaya geldim.

Şu anda sadece seni korumak için uzandığım için, Bana, İsa Mesih’e sırtını dönme. Sizi uzaklaştırmak istemem ama size tekrar tekrar Hakikati hatırlatmaya devam edeceğim. Bendenim diyenlerin size sunacakları yeni kurallar sonucunda ruhunuzun çalkalandığını fark ettiğinizde, bu Haçlı Seferi Duası aracılığıyla Bana dua etmelisiniz.

Haçlı Seferi Duası (116) Beni yalanın şerrinden koru:

Sevgili İsa, bana yardım et.

Hüzün gözyaşları içinde boğuluyorum.

Kalbim karıştı.

Kime güvenebileceğimi bilmiyorum.

Krallığınıza giden doğru yolu seçebilmem için lütfen beni Kutsal Ruhunuzla doldurun.

Sevgili İsa, Peter tarafından dünyaya verilen Sözüne her zaman sadık kalmama ve bize öğrettiklerinden asla sapmamama veya Çarmıhtaki ölümünü inkar etmememe yardım et.

İsa, Sen Yolsun.

Bana yolu göster.

Beni tut ve Büyük Merhamet yolculuğunda taşı. Amin.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/07/23/i-reveal-the-secrets-contained-within-the-book-of-revelation-and-they-will-not-be-pleasant/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/07/23/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/07/24

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/072423.cfm