0507_corredemptrix_1

Én mint Társmegváltó, sohasem tudnám megtagadni azt az Igazságot, amelyet Fiam szeretne feltárni a világnak.

Igazság Könyve:

Én, az Isten Anyja, meg fogom semmisíteni a gonosz hatalmát azok szívében, akik hívnak Engem

  1. május 26. vasárnap 14:10

 

Gyermekem, neked sohasem szabad azokra hallgatnod, akik megpróbálnak téged ebben a Küldetésben megállítani. Fontos, hogy egységben maradj szeretett Fiammal, és tudd, hogy meg fognak sokszorozódni azok a hangok, akik istenkáromlást szólnak Fiam ellen. A gyűlölet, ami a szájukból ömlik, nem ellened irányul, hanem Fiam Szent Szava ellen. Most már tudod, hogy milyen sok ellensége van Fiamnak a világban. Azok okozzák Neki a legtöbb fájdalmat, akik azt mondják, hogy szeretik Őt, de ugyanakkor most visszautasítják, miközben Isten választott prófétái által szól.

Azok, akik Engem, Isten Szent és Szeplőtelen Anyját arra használnak, hogy mögém bújva trágárságokat ordítsanak, a nagy szomorúság könnyeivel töltenek el Engem. Annyira megkeményedett a szívük, és annyira tele van haraggal, hogy az ezen Üzenetekkel szembeni gyűlöletük sokakat meg fog döbbenteni. Azoknak, akik úgy gondolják, hogy Isten Szavát védelmezik, és akik elutasítják azokat, akik az Ő Nevében jönnek, sohasem szabad elnézőnek lenniük azokkal szemben, akik az Ő Nevében mások iránt gyűlöletet mutatnak, vagy rágalmaznak. Amikor ez megtörténik, és amikor azok, akik azt állítják, hogy próféták lennének, így cselekszenek, akkor tudnotok kell, hogy ezek a kegyetlen támadások nem Istentől származnak, mivel az lehetetlen lenne.

Én, az Isten Anyja, meg fogom semmisíteni a gonosz hatalmát azok szívében, akik hívnak Engem. Ha nem hívnak Engem, nem tudok segíteni nekik. Én mint Társmegváltó, sohasem tudnám megtagadni azt az Igazságot, amelyet Fiam szeretne feltárni a világnak. Kötelességem van Fiammal szemben. Ha én nem mondanám nektek, hogy utasítsátok el vagy ítéljétek el a gonoszt, miközben azt állítom, hogy az Isten Anyja vagyok, akkor becsapnálak benneteket.

Azok, akik azt állítják, hogy Szent Rózsafüzérem által tisztelnek Engem, s aztán gonosz dolgokat mondanak Fiamról, azt állítván, hogy Üzenetei hazugságok lennének, megsértik Fiamat és meggyaláznak Engem. Amikor a legszentebb Rózsafüzéremet lassan és szívből mondjátok, akkor meg fog nyílni a szíveteket e Küldetés Igazságára. Sohasem szabad a reményt feladnotok, még akkor sem, ha nem kaptátok meg a megkülönböztetés Ajándékát.

Ezt akkor fogjátok megkapni, ha kéritek tőlem, hogy a lelketeket bízzam Fiam gondjaira. Ha ez egyszerű és alázatos lélekkel történik, akkor Fiam a Szentlélek Ajándékával fog benneteket megjutalmazni.

Gyermekek, nektek sohasem szabad Fiam prófétáit sértegetnetek, még akkor sem, ha nem hisztek nekik. Csendben kell maradnotok, és imádkoznotok kell értük. Ha netán elutasítanátok Fiam prófétáit, Ő nem fogja azt nektek felróni. De ha azt állítjátok, hogy az igaz prófétáknak adott Szent Szavai a gonosztól vannak, akkor szörnyen fogtok szenvedni.

Őrizzétek meg nyugalmatokat, gyermekek, és helyezzétek bizalmatokat teljesen Fiamba. Hagyatkozzatok teljesen Irgalmára, és ő vezetni fog benneteket, és veletek lesz a béke.

Menjetek, drága gyermekeim, abban a biztos tudatban, hogy Fiam szeret benneteket. Ő minden léleknek megbocsát, minden bűnt, kivéve az örök bűnt: a Szentlélek káromlását.

 

Szeretett Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja

https://masodikeljovetel.hu/en-az-isten-anyja-meg-fogom-semmisiteni-gonosz-hatalmat-azok-sziveben-akik-hivnak-engem

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2023/05/26

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2023-05-26

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat