Nem gondolnak arra, hogy Atyám küldhet egy utolsó prófétát Második Eljövetelem előtt

Igazság Könyve:

Ezek az Üzenetek lesznek az utolsók, melyek a Nagy Nap előtt adatnak nektek, amikor Ítélni jövök

  1. május 25. szombat 21:49

 

Drága, szeretett leányom, a prófétáknak a fájdalma, akik előtted jöttek, sohasem volt igazán ismert. Ennek ellenére az ő terhük nehéz volt. Ellentétben a látnokokkal, akik egyedül dolgoztak, és akiket egyáltalán nem fogadtak el.

A prófétákat gyűlölték, mert ők Isten Nevében prófétáltak, és mert azon jövőbeli tragédiákról beszéltek, amelyek a bűn foltja miatt fognak megtörténni az emberiséggel. Ők magányos és félelmetes életet éltek, és sokszor elestek a Küldetésük nehézsége miatt. Nehéz volt számukra megérteni a próféciákat, és sokan közülük nem ismerték a szavak értelmét, melyeket diktáltak nekik. Sokan bizonytalanok voltak abban, hogy ők tényleg próféták lennének, de Küldetésük gyümölcsei által, amikor láthatták Isten Szavának elterjedését és tanúi lehettek a gyors megtéréseknek, akkor megértették.

Isten legtöbb prófétáját megvetették, kigúnyolták és eretneknek tartották. Sokakat a vadonba vetettek és gyötörték őket, mindezt azért, mert ők Isten által küldött hírnökök voltak.

A próféták egyedül Isten szeretetének köszönhetően voltak a világba küldve, hogy felkészítsék gyermekeit azokra az eseményekre, amelyeknek hatással kellett volna lenniük a lelkük üdvösségére. A próféták különböző küldetéseket kaptak. Egyes esetekben ők azért voltak küldve, hogy figyelmeztessék az emberiséget az Atya iránti engedetlenség veszélyére. Mások azért voltak küldve, hogy figyelmeztessenek azokra a következményekre, amelyek az emberiséggel történnének, ha súlyos bűnbe esnének. Más esetekben azért voltak küldve, hogy felhívják az emberiség figyelmét azokra, akik üldöztetést okoznának az emberiségnek, és megpróbálnák Isten Szavát megakadályozni, hogy táplálhassa gyermekeit. És aztán ott volt Keresztelő Szent János, aki azért küldetett, hogy felkészítse Isten gyermekeit a Messiás, Isten egyszülött Fia eljövetelére, aki pedig azért küldetett, hogy Isten Szemében megmentse őket. De ők nem hallgattak rá. A zsidók közül a legegyszerűbbek meghallgattak és elfogadtak Engem, Jézus Krisztust, az Emberfiát, de az akkori egyház legszentebb és legrangosabb szolgái nem voltak hajlandók elfogadni az Igazságot.

És most leányom, te elküldettél, hogy előkészítsd az utat Második Eljövetelemre, hogy üdvösséget hozzak a világnak, és így az Új Paradicsomomat megvalósíthassam. Ez meg volt jövendölve, de vajon meg fogják-e hallgatni? Sajnos, nem. Nem hajlandók elhinni, hogy a maga idejében, Atyám esetleg a világba küldheti az Ő utolsó prófétáját. Így cselekedvén, megtagadják Isten Szent Evangéliumát. Azt hiszik, hogy Második Eljövetelemre a messze távolban sem kerülhet sor. Ezt a hibát nem a Szentírásban való jártasságuk okozza, hanem a hibás emberi gondolkodásuk, mely szerint Ígéretemnek egyetlen arra vonatkozó részét sem tudják megérteni, hogy újból vissza fogok jönni.

A jövőtök Dicsőséges Öröksége, mely rátok vár, a tiétek. Minden egyes emberé, független attól, hogy mennyire megfeketedett vagy tiszta a lelketek, de nektek fel kell készülnötök, és ébernek kell lennetek, mert ebben az időben a Pokol minden démona bekóborolja a földet, és másokon keresztül próbálnak benneteket megállítani. A Sátán nem akarja, hogy Atyám haza vigye gyermekeit az őket megillető Örökségükbe. Ő hazugságokat fog terjeszteni, zűrzavart fog okozni, és meg fog zavarni benneteket. Az ő ravasz és álnok útjai agyafúrtak lesznek, és mások lelkén keresztül fog munkálkodni, akik magukat nyitva hagyják az ilyen kísértéseknek. Ezért az emberek nem fogják elhinni, hogy Isten valaha is küldene egy ilyen prófétát a világba. Erre nincs szükség, fogják mondani. Ehelyett félre fogják őket vezetni, hogy a hamis prófétákban higgyenek, és oly sokan vannak közülük – báránybőrbe bújt farkasok –, akik azokhoz fognak vonzódni, akik mindazokat a dolgokat fogják mondani, amit ők hallani akarnak. Kitalált mesebeszédeket. Ezeket ügyesen álcázzák majd a szentbeszédekben, melyek rettenetes hazugságokat fognak rejteni, és amelyek megszentségtelenítik majd Szent Szavamat.

Leányom, te leszel az egyetlen, aki ebben az időben Isten Igaz Szavát fogja mondani, hogy az hallható legyen az egész világ számára. Istennek vannak más prófétái is, de az ő küldetésük más. Tőled azt fogják kérni, hogy mondd el az Igazságot, de az Igazság éppúgy fog majd sokkolni, mint lelkeket menteni.

Azok, akik közületek azt állítják, hogy ismernek Engem, nem gondolnak arra, hogy Atyám küldhet egy utolsó prófétát, aki még Második Eljövetelem előtt a Szentlélek Ereje által felkészíthet benneteket? Nem ismeritek Őt? Nem tudjátok, hogy milyen nagy az Ő Szeretete? Nem ismeritek Együttérzésének nagyságát? Ha ismernétek, akkor hallgatnátok ezekre a Mennyei Üzenetekre. Ezek az Üzenetek lesznek az utolsók, melyek a Nagy Nap előtt adatnak nektek, amikor Ítélni jövök. Azoknak, akik az életüket Isten Igéje szerint élik, és nem ismerik ezeket az Üzeneteket, nincs mitől félniük. Azok, akik elfogadják ezeket az Üzeneteket és figyelmeztetéseket, de nem fogadnak el más tant, mint amit Én, Jézus Krisztus adtam a világnak, nincs mitől félniük, mert Új Paradicsomom az övék lesz.

Azoktól, akik el fogják utasítani Irgalmasságom Kezét és elbarangolnak Tőlem, és akik a Sátánt tisztelve és annak minden üres ígéretét elfogadva, tönkreteszik a lelküket, ahelyett, hogy az ő Istenük és Teremtőjük ígéretét fogadnák el, meg lesz tagadva az örök élet, hacsak Irgalmamért nem könyörögnek.

Még van idő arra, hogy megújítsátok az életeteket. Ez nagyon egyszerű. Gyertek Hozzám, és Én védelmezni foglak benneteket. Ezek a próféciák a jövőre vonatkoznak, és be fognak teljesedni.

Ha pedig mint ostobaságot elutasítjátok, akkor meg fogjátok bánni azt a napot, amikor hátat fordítottatok az Igazságnak, mely mint Isten értékes gyermekeinek volt megígérve.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/ezek-az-uzenetek-lesznek-az-utolsok-melyek-nagy-nap-elott-adatnak-nektek-amikor-itelni-jovok

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2023/05/25

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2023-05-25

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat