A látszólag hiteles nézetek, amelyeket be fognak mutatni, úgy fognak tűnni, mint a Katolicizmus egy új formája

A MAGYAR KATOLIKUS PÜSPÖKI KAR
MEGBÍZÁSÁBÓL,
A HIVATALOS VATIKÁNI KIADÁS ALAPJÁN
KÉSZÜLT FORDÍTÁS
AZ APOSTOLI SZENTSZÉK KÖNYVKIADÓJA

MISEKÖNYV
Budapest, 1991

http://tar.liturgia.hu/Dokumentumok/Romai%20Misekonyv/MISSALE%20ROMANUM%201991.%20-%20hun.pdf

 

„… kikerül a „szeplőtelen” kifejezés. „

https://szemlelek.net/misekonyv/

 

Viganò érsek: A latin mise és a Novus Ordo

nem létezhet egyszerre, ez egy

„harc Krisztus és a Sátán között”

„Hamarosan megértjük az evangélium szörnyű szavainak jelentését (Mt 24,15), amelyekben az Úr a templomi pusztaság utálatosságáról beszél: az utálatos iszonyatról, amikor a szentmise kincsét betiltják, oltárainkat megfosztják, templomainkat bezárják, liturgikus szertartásaink föld alá kényszerülnek. A pusztaság förtelme az apostoli mise vége lesz.

http://www.eucharisztikuskongresszus.hu/hit_486.html

 

A hamis próféta és a káromlás

 

 

EN:

Abp. Viganò: The Latin Mass and Novus Ordo cannot coexist, this is a ‘battle between Christ and Satan’

https://www.lifesitenews.com/opinion/abp-vigano-the-latin-mass-and-novus-ordo-cannot-coexist-this-is-a-battle-between-christ-and-satan/?utm_source=daily-catholic-2023-01-25&utm_medium=email

 

 


Igazság Könyve:

A látszólag hiteles nézetek, amelyeket be fognak mutatni, úgy fognak tűnni, mint a Katolicizmus egy új formája

  1. május 3. péntek 18:15

 

Drága, szeretett leányom, az ördögi terv a Katolikus Egyház belülről való elpusztítására már elkezdődött. Mindent, ami Isten számára szent, félre fognak dobni, és a frissiben megújított modern egyház vezetői – kik hamarosan láthatók lesznek mindenki számára –, nézeteikben liberálisak lesznek, de az Igazságnak ellenségei.

A látszólag hiteles nézetek, amelyeket be fognak mutatni, úgy fognak tűnni, mint a Katolicizmus egy új formája. Sok Keresztény azt fogja mondani: mi köze van ennek hozzám? Amikor ily módon lerombolják Egyházamat, amelyet Péter Apostolom alapított, akkor az kihatással lesz mindazokra, akik követnek Engem. Amikor Szavamat és Tanításaimat szétszedik, s azokat az ember önző igényei számára teszik elfogadhatóvá, annak ellenére, hogy ezek hazugságok, idővel majd Igazságnak fogják azokat tartani.

A hazugságokat, melyeket az ördögi fertőzésnek köszönhetően mutatnak be a világnak, minden Keresztény Egyház úgy fogja kezelni, mintha elfogadhatóak lennének a szemükben. Egy Keresztény Egyház sem fog megmenekülni ettől a támadástól, egy olyan támadástól, amelyet több mint egy évszázada, hogy tudatosan és gondosan megterveztek.

Félreértés ne essék, amikor Szavamat meghamisítják, akkor az Igazságot is szét fogják szedni. A hazugságok megfertőzik a lelket. Amikor ez megtörténik, az emberek akaratlanul is egy olyan utat fognak követni, amelynek kétségbeesés a vége. Arra buzdítom mindazokat, akik most Rám hallgatnak, hogy összpontosítsanak mindenkor az Igazságra. Nektek nem szabad semmiféle változtatást elfogadnotok, amelyre majd felkérnek benneteket, hogy azt az új Egyház részeként fogadjátok el, ami azonban nem Tőlem származik.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/latszolag-hiteles-nezetek-amelyeket-be-fognak-mutatni-ugy-fognak-tunni-mint-katolicizmus-egy-uj

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2023/05/03

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2023-05-03

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat