Sunacakları görünüşte otantik görüşler, Katolikliğin yeni bir biçimi olarak görülecektir.

Abp. Viganò: Latin Ayini ve Novus Ordo bir arada var olamaz, bu ‘İsa ile Şeytan arasındaki bir savaş’

„Yakında, Rab’bin tapınaktaki ıssızlık iğrençliğinden bahsettiği Müjde’nin korkunç sözlerinin (Mt 24:15) anlamını anlayacağız.: Ayin hazinesinin yasaklandığını, sunaklarımızın soyulduğunu, kiliselerimizin kapatıldığını ve ayin törenlerimizin gizliliğe zorlandığını görmenin iğrenç dehşeti . Bu, ıssızlığın iğrençliğidir: Apostolik Ayinin sonu.

https://www-lifesitenews-com.translate.goog/opinion/abp-vigano-the-latin-mass-and-novus-ordo-cannot-coexist-this-is-a-battle-between-christ-and-satan/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

 

EN:

Abp. Viganò: The Latin Mass and Novus Ordo cannot coexist, this is a ‘battle between Christ and Satan’

„We will soon understand the meaning of the terrible words of the Gospel (Mt 24:15), in which the Lord speaks of the abomination of desolation in the temple: the abominable horror of seeing the treasure of the Mass proscribed, our altars stripped, our churches closed, and our liturgical ceremonies forced into clandestinity. This is the abomination of desolation: the end of the Apostolic Mass.

https://www.lifesitenews.com/opinion/abp-vigano-the-latin-mass-and-novus-ordo-cannot-coexist-this-is-a-battle-between-christ-and-satan/

 

 

—————-

Sunacakları görünüşte otantik görüşler, Katolikliğin yeni bir biçimi olarak görülecektir.

3 Mayıs 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Katolik Kilisesi’ni içeriden yok etmeye yönelik şeytani plan şimdiden gerçekleşiyor . Tanrı’ya kutsal olan her şey bir kenara atılacak ve yakında herkesin görebileceği şekilde yenilenmiş modern kilisenin bu başları görüşlerinde liberal olacaklar ama onlar Gerçeğin düşmanı olacaklar.

Sunacakları görünüşte otantik görüşler, Katolikliğin yeni bir biçimi olarak görülecektir . Pek çok Hristiyan, bunun benimle ne ilgisi olduğunu söyleyecektir. Elçim Petrus tarafından kurulan Kilisem bu şekilde dağıtıldığında, Beni takip eden herkesi etkileyecektir.

Sözüm ve Öğretilerim parçalanıp insanın bencil ihtiyaçları için kabul edilebilir hale getirildiğinde, yalan olsalar bile, zamanla Gerçek olarak kabul edilecekler.

Şeytani istila nedeniyle dünyaya sunulan yalanlar, tüm Hıristiyan kiliseleri tarafından onların gözünde kabul edilebilir olarak değerlendirilecektir. Yüzyılı aşkın bir süredir kasıtlı ve dikkatli bir şekilde planlanmış olan bu saldırıdan hiçbir Hristiyan kilisesi kaçamayacak.

Hiç şüpheniz olmasın, Sözüm oynandığında, Hakikat paramparça olur. Yalanlar ruhu istila eder. Hal böyle olunca da insanlar farkında olmadan çaresizlikle sonuçlanacak bir yola girecektir. Şimdi Beni dinleyen herkesi her zaman Gerçeğe odaklanmaya davet ediyorum. Benden gelmeyen yeni bir kilisenin parçası olarak kabul etmeniz istenen hiçbir değişikliği kabul etmemelisiniz.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/05/03/the-seemingly-authentic-views-they-will-present-will-be-seen-as-a-new-form-of-catholicism/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/05/03/the-seemingly-authentic-views-they-will-present-will-be-seen-as-a-new-form-of-catholicism/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/05/03

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/050323.cfm