Amikor a kulcsokat visszaadják Istennek, az Atyának, ami rövidesen megtörténik, akkor az Egyház részese lesz Királyságomnak.

Az Eucharisztikus Kongresszus Magyarországon? /in Hungarian/

http://vkpatriarhat.org/en/?p=20513


Igazság Könyve:

Szűz Mária elveszett gyermekeire vonatkozó üzenete

2o11. jún.7., kedd, 14.45 óra

Gyermekem, ezek az utolsó napok nem voltak könnyűek. Csak az a fontos, hogy engedelmeskedj Fiamnak. Ne hagyd, hogy most félelem és kétség uralkodjék a szívedben, mert ha ez megtörténne, akkor a csaló munkálkodna általad.

Nyisd meg a szíved, hogy a kegyelmek eláraszthassák lelkedet, hogy közelebb kerülhess Drága Fiamhoz. Most egész közel vagy Isten Anyjához, aki a te anyád is, s aki minden időben segít neked és vezet téged. Nagyon nehéz megküzdened küldetésednek ezzel a részével, de ne feledd, hogy soha sem könnyű az Én Fiamnak dolgozni. Vonakodásod ellenére egyre erősebb leszel. Így van ez jól, hogy mindennek ellenére követed az Ő utasításait.

Imádkozz most az összes elveszett gyermekemért, mert hiányzik belőlük a szeretet, az igaz szeretet, amelyet Fiam felkínál nekik. Ez a szeretet jelenti az ő megváltásukat. Ajánld fel tehát az összes imádat ezekért a szegény, elveszett lelkekért.

Most menj békében, és tegyél meg továbbra is mindent, amit a Fiam kér tőled.

Isten Anyja, Mária, a Mennyország Királynője

https://masodikeljovetel.hu/szuz-maria-elveszett-gyermekeire-vonatkozo-uzenete

Üzenet a papoknak, püspököknek és a bíborosoknak a hamis prófétákról

2011. jún.7. kedd, 15:15

Szeretett leányom, szenvedtél, mert a csaló kínoz téged. Erősen kell imádkoznod, hogy kibírd támadásait. Vesd Belém teljes bizalmadat, aztán hagyd, hogy Én foglalkozzam ezzel. Az Értem kiállt szenvedést ajánld fel Nekem, örömmel a szívedben. Ha továbbra sem felejted el, hogy ezek a szenvedések azért vannak, mert eggyé váltál Velem, és mint választott lélek valóban áldott vagy, akkor jobban fogod érezni magad.

Sok követőm most kezdi felfogni, hogy mi is történik a világban, és a Szentlélek kegyelme által harcra készen állnak, hogy megvédjék Szavamat. A hívők eme hadserege most egyre erősebb lesz, és félelem nélkül fogják a bűnösöket a megváltásra vezetni.

Szent Helytartómnak, Benedek Pápának szüksége van az imáitokra. Naponta imádkozzatok érte, mert neki most minden szinten védelemre van szüksége, hogy az előtte álló gyötrelmeken keresztül segítsétek. Nagyon fontos, hogy híveim résen legyenek bármelyik fellépő új pápával szemben, mert az nem Istentől való lesz. Kérlek, figyelmeztesd minden felszentelt szolgámat, hogy készüljenek fel ezekre a szörnyű kihívásokra, amelyek a legfélelmetesebbek lesznek, amivel hivatásuk idején valaha is találkoztak. Nagy bátorságot fog követelni, hogy kiálljanak Tanításaim Igazságai mellett. Olyan sok felszentelt szolgám lett vak a visszatérésemmel kapcsolatos ígéretekkel szemben. Mikor gondolták volna, hogy ez bekövetkezhet? Annyira megszokták Tanításaim előadását, hogy elfelejtették azt, hogy ezek az események talán még az ő életükben fognak beteljesedni? Mert a mai világban ez most a legnagyobb kihívás.

Ha több ezer évvel ezelőtt prófétákat küldtem a világba, akkor természetes, hogy megint prófétákat fogok küldeni, hogy felkészítsék a világot visszajövetelemre.

Ébredjetek tudatára azon Tanításoknak, amelyekre a gyülekezeteiteket tanítjátok. Fogjátok fel, hogy Én vagyok az, aki most hozzátok beszél. Ez az üzenet Tőlem jön, Isteni Megváltótoktól. Imádkozzatok a megkülönböztetés kegyelméért, hogy felismerjétek valódi Hangomat, amikor az megadatik nektek. Nyissátok meg most szíveteket és hallgassátok, amit mondani akarok nektek. Eljött a felvilágosítás ideje a próféciákról, amelyeket a Jelenések Könyve tartalmaz, és amelyek most ott tartanak, hogy szemetek előtt beteljesedjenek.

Nektek, szeretett szolgáim, bátorsággal és szeretetetek által kell az akadályok ellen küzdenetek, melyeket a csaló állított fel, és amelyek a türelmeteket a végsőkig próbára teszik. Tudomásul kell vennetek, hogy a hamis próféta készülőben van, hogy elcsábítson és hogy arról győzzön meg benneteket, hogy az Igazságot ő képviseli. Most meg kell mutatnotok az Irántam és az Örök Atya iránti engedelmességeteket. Ne essetek kétségbe. Ámbár ezek az események meg fognak benneteket ijeszteni, és összezavarnak titeket, mégis engedelmesnek és hűségesnek kell lennetek Velem szemben.

Hívatásotok ideje alatt most először lesz megpróbálva a hitetek. Péter Egyháza, az Én Egyházam. De amikor a kulcsokat visszaadják Istennek, az Atyának, ami rövidesen megtörténik, akkor az Egyház részese lesz Királyságomnak. Én vagyok az Igazság. Minden időben az Igazságot kövessétek.

Imádkozzatok most azért a kegyelemért, hogy biztosak lehessetek a sátán félrevezetésének felismerésében. Különben a hamis próféta behálózza gyermekeimet, bájos, karizmatikus fondorlataival, a csalóéval, akivel összepaktált. A sátán nem fog győzni Egyházam fölött, ha szolgáim a megtévesztéssel szemben résen lesznek, és ha ezt a valóságnak megfelelően látják: egy ördögi hazugságnak, amelyből nem lesz visszaút, ha beleestetek, vagy ha csatlakoztok ehhez az utálathoz!

Most hallgassatok meg. Forduljatok Hozzám vezetésért és azokért a különleges kegyelmekért, amelyekre szükségetek van, hogy nyájamat Hozzám és az Örök Atyához vezethessétek, mert ha ezt teszitek, akkor olyan kegyelmekben részesítelek benneteket, hogy rövid időn belül erőt gyűjthettek, hogy mindenáron megvédhessétek Igémet.

Mindnyájatokat szeretlek, és vágyódom a segítségetek után ezekben a Végidőkben.

Jézus Krisztus

https://masodikeljovetel.hu/uzenet-papoknak-puspokoknek-es-biborosoknak-hamis-profetakrol

———-

Igaz élet Istenben:

EGYESÍTSÉTEK A HÚSVÉT DÁTUMÁT!

EGYHÁZAM EGYIK RÉSZE VAKKÁ VÁLT

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum847.html

————-

http://www.calendarpedia.com/when-is/orthodox-easter.html

MÉG MINDIG VÁROK HÚSVÉT DÁTUMAINAK EGYESÍTÉSÉRE!

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum1040.html

A TI SZÍVETEKBEN FOGOM ÚJJÁÉPÍTENI EGYHÁZAM EGYSÉGÉT

1991. május 2.
Üzenet egy lélek számára:
Béke legyen veled! Országom eljövetele hamarosan bekövetkezik, és akaratom is teljesülni fog a Földön éppúgy, ahogy a mennyben 1 , és a ti szívetekben fogom újjáépíteni Egyházam egységét.

Nem várok tovább emberi jóváhagyásra, és menyasszonyomat újból ragyogó dicsőségbe öltöztetem.

Fel fogják oldani a megosztottság átkát. …

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum617.html

„Keletről jön el a hajnal

2004. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

„…. Nektek, szeretett szolgáim, bátorsággal és szeretetetek által kell az akadályok ellen küzdenetek, melyeket a csaló állított fel, és amelyek a türelmeteket a végsőkig próbára teszik. Tudomásul kell vennetek, hogy a hamis próféta készülőben van, hogy elcsábítson és hogy arról győzzön meg benneteket, hogy az Igazságot ő képviseli. Most meg kell mutatnotok az Irántam és az Örök Atya iránti engedelmességeteket. Ne essetek kétségbe. Ámbár ezek az események meg fognak benneteket ijeszteni, és összezavarnak titeket, mégis engedelmesnek és hűségesnek kell lennetek Velem szemben.

Hívatásotok ideje alatt most először lesz megpróbálva a hitetek. Péter Egyháza, az Én Egyházam. De amikor a kulcsokat visszaadják Istennek, az Atyának, ami rövidesen megtörténik, akkor az Egyház részese lesz Királyságomnak. Én vagyok az Igazság. Minden időben az Igazságot kövessétek. …”

https://masodikeljovetel.hu/uzenet-papoknak-puspokoknek-es-biborosoknak-hamis-profetakrol


————

Ortodox (Görög keleti):

„Pál Thesszalonikában

17.1 Miután áthaladtak Amfipoliszon és Apollónián, Thesszalonikába értek, ahol zsinagógájuk volt a zsidóknak.

2 Pál pedig szokása szerint bement hozzájuk, és három szombaton is vitába szállt velük az Írások alapján.

3 Megmagyarázta és bizonyította nekik, hogy Krisztusnak szenvednie kellett, és fel kellett támadnia a halálból; és hogy ez a Jézus a Krisztus, akit én hirdetek nektek.

4 Néhányan hívőkké lettek közülük, csatlakoztak Pálhoz és Szilászhoz, ugyanúgy igen sok istenfélő görög is, valamint sok előkelő asszony.

5 Ez irigységgel töltötte el a zsidókat, ezért maguk mellé vettek a piaci csavargók közül néhány hitvány embert, csődületet támasztottak, és fellármázták a várost; felvonultak Jázon házához, és ki akarták vezetni Pálékat a népgyűlés elé.

6 Amikor nem találták ott őket, Jázont néhány testvérrel együtt a város elöljárói elé hurcolták, és így kiáltoztak: “Ezek, akik az egész világot felforgatták, itt is megjelentek.

7 Jázon befogadta őket, holott ezek mind a császár parancsai ellen cselekszenek, mivel mást tartanak királynak: Jézust.”

8 Ezzel fel is izgatták a sokaságot és a város elöljáróit, akik ezt hallották.

9 Amikor azonban kezességet kaptak Jázontól és a többiektől, elbocsátották őket.

Pál Béreában

10 A testvérek pedig még akkor éjjel elküldték Pált Szilásszal együtt Béreába. Amikor megérkeztek, bementek a zsidók zsinagógájába.

11 Ezek nemesebb lelkűek voltak, mint a thesszalonikaiak, teljes készséggel fogadták az igét, és napról napra kutatták az Írásokat, hogy valóban így vannak-e ezek a dolgok.

12 Sokan hittek tehát közülük, sőt még a tekintélyes görög asszonyok és férfiak közül sem kevesen.

13 De amint megtudták a thesszalonikai zsidók, hogy Pál Béreában is hirdeti az Isten igéjét, odajöttek és ott is fellázították és felizgatták a sokaságot.

14 Ám akkor a testvérek azonnal továbbküldték Pált, hogy menjen a tengerig. Szilász és Timóteus azonban ott maradt.

15 Pált pedig elvitték kísérői egészen Athénig, majd visszatértek azzal az utasítással, hogy Szilász és Timóteus minél hamarabb menjen hozzá.”

 

Szűz Mária elveszett gyermekeire vonatkozó üzenete

2o11. jún.7., kedd, 14.45 óra

Nyisd meg a szíved, hogy a kegyelmek eláraszthassák lelkedet, hogy közelebb kerülhess Drága Fiamhoz. Most egész közel vagy Isten Anyjához, aki a te anyád is, s aki minden időben segít neked és vezet téged. Nagyon nehéz megküzdened küldetésednek ezzel a részével, de ne feledd, hogy soha sem könnyű az Én Fiamnak dolgozni. Vonakodásod ellenére egyre erősebb leszel. Így van ez jól, hogy mindennek ellenére követed az Ő utasításait. …”

https://masodikeljovetel.hu/szuz-maria-elveszett-gyermekeire-vonatkozo-uzenete

 

 

47 Összehívták tehát a főpapok és a farizeusok a nagytanácsot, és így szóltak: “Mit tegyünk? Ez az ember ugyanis sok jelt tesz.

48 Ha egyszerűen csak hagyjuk őt, mindenki hisz majd benne, aztán jönnek a rómaiak, és elveszik tőlünk a helyet is, a népet is.”

49 Egyikük pedig, Kajafás, aki főpap volt abban az esztendőben, ezt mondta nekik: “Ti nem értetek semmit.

50 Azt sem veszitek fontolóra: jobb nektek, hogy egyetlen ember haljon meg a népért, semhogy az egész nép elvesszen.”

51 Mindezt pedig nem magától mondta, hanem mivel főpap volt abban az esztendőben, megjövendölte, hogy Jézus meg fog halni a népért;

52 és nem is csak a népért, hanem azért is, hogy Isten szétszóródott gyermekeit egybegyűjtse.

53 Attól a naptól fogva egyetértettek abban, hogy megölik őt.

54 Jézus tehát nem járt többé nyilvánosan a zsidók között, hanem elment onnan a pusztához közeli vidékre, egy Efraim nevű városba; és ott tartózkodott a tanítványaival.

55 Közeledett a zsidók húsvétja, és vidékről sokan felmentek Jeruzsálembe húsvét előtt, hogy megtisztuljanak.

56 Keresték Jézust és a templomban megállva így tanakodtak egymás között: “Mit gondoltok, lehet, hogy el sem jön az ünnepre?”

57 A főpapok és a farizeusok pedig már kiadták a parancsot, hogy ha valaki megtudja, hol van, jelentse be, hogy elfoghassák.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Acts%2017:1-15;%20%20%20%20%20John%2011:47-57&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

https://www.oca.org/readings/daily/2021/06/07

 

„Üzenet a papoknak, püspököknek és a bíborosoknak a hamis prófétákról

2011. jún.7. kedd, 15:15

Szeretett leányom, szenvedtél, mert a csaló kínoz téged. Erősen kell imádkoznod, hogy kibírd támadásait. Vesd Belém teljes bizalmadat, aztán hagyd, hogy Én foglalkozzam ezzel. Az Értem kiállt szenvedést ajánld fel Nekem, örömmel a szívedben. Ha továbbra sem felejted el, hogy ezek a szenvedések azért vannak, mert eggyé váltál Velem, és mint választott lélek valóban áldott vagy, akkor jobban fogod érezni magad.

Sok követőm most kezdi felfogni, hogy mi is történik a világban, és a Szentlélek kegyelme által harcra készen állnak, hogy megvédjék Szavamat. A hívők eme hadserege most egyre erősebb lesz, és félelem nélkül fogják a bűnösöket a megváltásra vezetni.

Szent Helytartómnak, Benedek Pápának szüksége van az imáitokra. Naponta imádkozzatok érte, mert neki most minden szinten védelemre van szüksége, hogy az előtte álló gyötrelmeken keresztül segítsétek. Nagyon fontos, hogy híveim résen legyenek bármelyik fellépő új pápával szemben, mert az nem Istentől való lesz. Kérlek, figyelmeztesd minden felszentelt szolgámat, hogy készüljenek fel ezekre a szörnyű kihívásokra, amelyek a legfélelmetesebbek lesznek, amivel hivatásuk idején valaha is találkoztak. Nagy bátorságot fog követelni, hogy kiálljanak Tanításaim Igazságai mellett. Olyan sok felszentelt szolgám lett vak a visszatérésemmel kapcsolatos ígéretekkel szemben. Mikor gondolták volna, hogy ez bekövetkezhet? Annyira megszokták Tanításaim előadását, hogy elfelejtették azt, hogy ezek az események talán még az ő életükben fognak beteljesedni? Mert a mai világban ez most a legnagyobb kihívás. …”

 

———-

Római katolikus:

2021-06-07

10. évközi hét hétfő

SZENTLECKE Szent Pál apostolnak a korintusiakhoz írt második leveléből
Isten megvigasztal minket, hogy mi is megvigasztalhassuk a szomorkodókat.
Testvéreim!
Pál, Isten akaratából Krisztus Jézus apostola és Timóteus testvér (üdvözletét küldi) Isten korintusi egyházának, valamint az összes szenteknek, akik egész Achájában vannak.
Kegyelem nektek és békesség Atyánktól, az Istentől, és Urunktól, Jézus Krisztustól!
Áldott legyen az Isten, Urunk Jézus Krisztus Atyja, az irgalom Atyja és minden vigasztalás Istene! Ő megvigasztal minket minden szomorúságunkban, hogy mi is megvigasztalhassuk a szomorkodókat, azt a vigaszt nyújtva nekik, amelyet Isten nyújt nekünk. Amilyen bőven kijut nekünk Krisztus szenvedéseiből, olyan bőven árad ránk Krisztus által a vigasztalás is. Ha szorongatást szenvedünk, az a ti vigasztalásotokra és üdvösségetekre szolgál. Ha pedig vigasztalásban van részünk, az is a ti vigasztalásotokra van. Ez ugyanis erőt ad ugyanazoknak a szenvedéseknek elviselésére, amelyeket mi is elszenvedünk.
Veletek kapcsolatban szilárd a reményünk, mert tudjuk, hogy amint társaink vagytok a szenvedésekben, úgy társaink lesztek a vigasztalásban is.
Ez az Isten igéje.
2Kor 1,1-7

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Ízleljétek és lássátok, * milyen édes az Úr! (9a. vers. – 4. g tónus)
Előénekes: Minden időben áldom az Urat, * dicséretét szüntelenül zengi ajkam.
Lelkem az Úrban dicsekszik, * hallják meg ezt a szelídek és örvendezzenek.
Hívek: Ízleljétek és lássátok, * milyen édes az Úr!
E: Magasztaljátok az Urat énvelem, * dicsőítsük az ő nevét mindnyájan.
Kerestem az Urat, és ő meghallgatott engem, * és kiragadott minden rettegésből.
H: Ízleljétek és lássátok, * milyen édes az Úr!
E: Megvilágosultok, ha az Úrra néztek, * és arcotokat nem éri szégyen.
Az Úr meghallgatta a szegényt, aki hozzá kiáltott, * és minden szorongatásából kiszabadította.
H: Ízleljétek és lássátok, * milyen édes az Úr!
E: Az Úr angyala minden istenfélőt körülsáncol, * és megszabadítja őt.
Ízleljétek és lássátok, milyen édes az Úr, * boldog az az ember, aki őbenne bízik.
H: Ízleljétek és lássátok, * milyen édes az Úr!
Zsolt 33,2-3.4-5.6-7.8-9

ALLELUJA
Örüljetek és ujjongjatok, * mert jutalmatok nagy lesz a mennyben. Mt 5,12a – 7 b. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Máté könyvéből
Boldogok, akik lelkükben szegények.
Abban az időben Jézus látva a tömeget, fölment a hegyre, leült, tanítványai pedig köréje gyűltek. Akkor szólásra nyitotta ajkát, és így tanította őket:
„Boldogok a lélekben szegények, mert övék a mennyek országa.
Boldogok, akik sírnak, mert ők vigasztalást nyernek.
Boldogok a szelídek, mert ők öröklik a földet.
Boldogok, akik éhezik és szomjazzák az igazságot, mert ők kielégítést nyernek.
Boldogok az irgalmasok, mert nekik is irgalmaznak.
Boldogok a tiszta szívűek, mert ők meglátják Istent.
Boldogok a békességszerzők, mert őket Isten fiainak fogják hívni.
Boldogok, akiket üldöznek az igazságért, mert övék a mennyek országa.
Boldogok vagytok, ha miattam gyaláznak titeket és üldöznek, ha hazudozva mindenféle gonoszsággal vádolnak titeket. Örüljetek és ujjongjatok, mert nagy lesz a ti jutalmatok az égben.”
Ezek az evangélium igéi.
Mt 5,1-12

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-06-07