Készítsétek fel családjaitokat, hogy az égen megjelenő Keresztemnek tanúi lehessenek

https://www.google.com/maps/place/Kuzmica,+Horv%C3%A1torsz%C3%A1g/@40.2671229,-10.2184635,3.5z/data=!4m5!3m4!1s0x475d9ba8ffcda5af:0xfd1aacca26af1bd2!8m2!3d45.328582!4d17.752509

https://remnant-army.org/wordpress/hu/az-ima-az-egyetlen-fegyveretek/


Igazság Könyve:

„Készítsétek fel családjaitokat, hogy az égen megjelenő Keresztemnek tanúi lehessenek

2011. jún.8., szerda, 16:45

Drága, szeretett leányom, meg kell osztanom veled azokat az érzéseket, amelyeket most elviselek. Az első érzés a boldogság érzése, ez azért van, mert a Lelkiismeret Megvilágosításakor oly Sok Irgalmasságot hozok gyermekeimnek. Aztán itt vannak a nagy szomorúság könnyei is azokért, akik egyáltalán nem gondolnak erre az eseményre, és nem készülnek fel rá.

Nagyon fontos, hogy gyermekeim beszéljenek barátaiknak és családjaiknak erről a Nagy Eseményről, hogy megmentsék ezek lelkét. Nem számít, ha azok nevetni fognak, vagy kigúnyolják állításaitokat, mert később meg fogják nektek köszönni.

Mondjátok el nekik az Igazságot. Kérjétek meg őket, hogy legyenek nyitottak.

Ki kell oktatni őket arra, hogy mi az, aminek tanúi lesznek, mert amikor az égen a Keresztet fogják látni, fel fognak készülni. Ez minden, amit meg kell érteniük. Akkor majd elfogadják azt a kellemetlen érzést, amelyet akkor kell elviselniük, amikor az eddigi életük lejátszódik előttük. Mondd meg nekik, hogy mérlegeljék az életüket és emlékezzenek azokra a fájdalmakra, amelyeket valószínűleg embertársaiknak okoztak.

A Nagyfigyelmeztetés után terjesszétek Igéimet

Gyermekeim, amint a Nagyfigyelmeztetés és a megtérés is bekövetkezett, akkor siessetek terjeszteni Legszentebb Szavamat. Itt sürgős dologról van szó, mert ez döntő periódus lesz. Az Én szeretett követőim munkái által gyermekeim mindenhol a helyes ösvényen fognak maradni. Ez az az idő, amikor az ima és a megtérés meg tudja gyengíteni a pusztulás hatását, amelyet az Antikrisztus és a hamis próféta uralma fog előidézni.

Most fogadjátok el az Igazságot a maga valóságában. Ne féljetek az Igazságtól. Öleljétek magatokhoz, mert ha ezt teszitek, akkor felszabadultok, és az Irántam való hűségetek képessé tesz majd benneteket arra, hogy Szent Szavamat helyesen védjétek meg. A félelem visszatart benneteket, drága gyermekeim, a bátorság pedig, lelkeket ment. Az Én érdekemért folytatott harcotok meg fogja könnyíteni szenvedéseimet, és örök életet hoz nagyon sok lélek számára, akiknek nagyon nagy szükségük van a ti segítségetekre.

Az irántatok való Szeretetem, gyermekeim, mindent átfog, és intenzitása sohasem gyengül meg. Az Én Keresztem nehéz, de amikor ti azt szeretettel veszítek fel a szívetekben, akkor a teher könnyű lesz. Ti, szeretett követőim, felszentelt szolgáim és laikusok az Én jövőbeli hadseregem vagytok, hogy segítsetek a sátán legyőzésében. Imádkozzatok most az erőért, hogy kezelni tudjátok hitetek kihívásait. A példás vezetés és azon Ajándék által, amelyet mindazoknak adok, akik Nekem hűséget esküsznek, azonnali megtéréshez fog vezetni, amint Szent Szavamról beszéltek.

Ne feledjétek: Én minden időben veletek leszek. Sokan közületek, akik már egy ideje közelebb kerültek Hozzám, most erősebben fogják a Szentlelket és a megkülönböztetés erejét magukban érezni, ami ámulatba ejt majd benneteket. Úgy fogadjátok ezt, mint a legnagyobb Ajándékot, melyet az emberiség ma egyáltalán megkaphat. Ennyi sok kegyelmet nem adományoztam azóta, hogy a legértékesebb Ajándékot, a Szentlelket elküldtem az apostoloknak.

Ti, követőim, beleértve felszentelt szolgáimat is, az én igaz Egyházam vagytok. Úgy akarlak vezetni benneteket az Isten, az Örök Atya segítségével, hogy az összes gyermekemmel együtt beléphessetek az Új Paradicsomba, mely mindnyájatokra vár.

A ti szerető Megváltótok, Jézus Krisztus

https://masodikeljovetel.hu/keszitsetek-fel-csaladjaitokat-hogy-az-egen-megjeleno-keresztemnek-tanui-lehessenek

„A szeretet üzenete minden hívem számára

2o11. június 8., szerda 21 óra

Drága, szeretett leányom, ma nagyon örvendek annak a hitnek, amelyet szeretett követőim mutatnak szerte a világon, akik ezen Üzeneteknek köszönhetően meghallották Hívásomat. Örvendek annak a mély hitnek, amelyet szeretett gyermekeim mutatnak Nekem egy olyan világban, amely elutasít Engem.

Az Én drága gyermekeim, azok, akik hisznek Bennem, örömkönnyekre fakasztanak Engem a szomorúság idejében.

Ha nem azok lennének, akik mély tisztelettel vannak Irántam, nem találnék bennük vigaszt.

Gyermekeim, ti, akik szerettek Engem, most Rám kell hallgatnotok. Engedjétek, hogy a Karjaimba zárjalak benneteket, és megmagyarázzam nektek hitetek fontosságát. A hitetek olyan, mint egy égő láng a Szívemben, amely soha nem alszik ki. Lehet, hogy időnként pislákol, de megadom nektek azt az energiát, hogy égve tartsátok ezt a lángot. Gyermekeim, ti, a világosság gyermekei, el fogjátok nyelni a sötétséget, de egyként kell összetartanotok, hogy harcoljatok az antikrisztus ellen.

A sátán nem győzhet, mert az lehetetlen

Mindig meg kell értenetek ezt a fontos tényt: ő, a csaló nem tud, és nem is fog győzni soha, mert az lehetetlen. Ezért fogadjátok el azt, hogy az Én és Atyám Világossága soha nem fog elhalványulni, mert ez a Világosság soha nem fog kialudni. De a sötétség el fog múlni, amely csalogatja a hozzá vonzódó szegény lelkeket.

Ezek a szegény félrevezetett gyermekek is itt vannak a Szívemben, s pont olyan sokat jelentenek Számomra, mint ti. Drága gyermekeim, mint minden családban, nektek kell gondoskodnotok ezekről az önfejű testvéreitekről. Mindegy mekkora bűnt követtek el, soha ne ítélkezzetek felettük. Hozzátok őket vissza Hozzám. Beszélgessetek velük. Imádkozzátok értük az Irgalmasság rózsafüzérét, így haláluk órájában megmenekülhetnek az ördög karmaiból.

Kiáltsatok most hangosan a hegyek csúcsairól. Emlékeztessetek mindenkit az Igazságra. Ignoráljátok a gúnyolódásaikat. De ha megmagyarázzátok gyermekeimnek, hogy mennyire Szeretem őket, ne erőszakoljátok rájuk a ti nézeteiteket. Ehelyett egyszerűen csak magyarázzátok el nekik hogy az Isten, az Atya teremtette őket. Mondjátok meg nekik, hogy az Atya Engem, az Ő Egyszülött Fiát küldte el, hogy megmentse őket, hogy esélyt adjon nekik az örök életre. Aztán mondjátok meg nekik, hogy Szeretem őket, s hogy mindegyikükkel ott vagyok a nap minden percében.

Még akkor is, ha az elutasításukat látom; és amikor gonoszságot követnek el másokkal szemben, ott Vagyok mellettük abban a reményben, hogy Hozzám fordulnak, és a segítségemet kérik, mert ha ezt megteszik, akkor örömkönnyekkel és megkönnyebbüléssel fogom őket átölelni. Segítsetek Nekem megmenteni ezeket a drága lelkeket. Ne engedjétek, hogy a csaló elvegye őket Tőlem. Ők a családotok – az Én családom. Mi mind egyek vagyunk. Még egyetlen lélek elvesztése is túl sok lenne.

Köszönöm, szeretett gyermekeim, mindnyájatoknak. Tudjátok meg, hogy most a Szentlélek által a köztetek lévő Jelenlétem sokkal erősebb, mint bármikor a történelem folyamán. Fogjátok meg a Kezemet, és gyertek Velem az új Földi Paradicsomba, amely a jövőben a ti dicsőséges otthonotok lesz.

Szeretett Megváltótok, Jézus Krisztus, az Irgalmasság Királya”

https://masodikeljovetel.hu/szeretet-uzenete-minden-hivem-szamara

———-

Igaz élet Istenben:

EGYESÍTSÉTEK A HÚSVÉT DÁTUMÁT!

EGYHÁZAM EGYIK RÉSZE VAKKÁ VÁLT

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum847.html

————-

http://www.calendarpedia.com/when-is/orthodox-easter.html

MÉG MINDIG VÁROK HÚSVÉT DÁTUMAINAK EGYESÍTÉSÉRE!

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum1040.html

A TI SZÍVETEKBEN FOGOM ÚJJÁÉPÍTENI EGYHÁZAM EGYSÉGÉT

1991. május 2.
Üzenet egy lélek számára:
Béke legyen veled! Országom eljövetele hamarosan bekövetkezik, és akaratom is teljesülni fog a Földön éppúgy, ahogy a mennyben 1 , és a ti szívetekben fogom újjáépíteni Egyházam egységét.

Nem várok tovább emberi jóváhagyásra, és menyasszonyomat újból ragyogó dicsőségbe öltöztetem.

Fel fogják oldani a megosztottság átkát. …

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum617.html

„Keletről jön el a hajnal

2004. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20


————

Ortodox (Görög keleti):

„19 Ekkor megfogták, az Areopágoszra vitték, és megkérdezték tőle: “Megtudhatjuk-e, mi az az új tanítás, amelyet hirdetsz?

20 Mert, amint halljuk, idegenszerű dolgokkal hozakodsz elő; szeretnénk tehát megérteni, hogy miről is van szó.”

21 Az athéniek és a bevándorolt idegenek ugyanis egyébbel sem töltötték az idejüket, mint azzal, hogy valami újdonságot mondjanak vagy halljanak.

Pál beszéde az Areopágoszon

22 Pál ekkor kiállt az Areopágosz közepére, és így szólt: “Athéni férfiak, minden tekintetben nagyon vallásos embereknek látlak titeket,

23 mert amikor bejártam és megtekintettem szentélyeiteket, találtam olyan oltárt is, amelyre ez volt felírva: AZ ISMERETLEN ISTENNEK. Akit tehát ti ismeretlenül tiszteltek, én azt hirdetem nektek.

24 Az Isten, aki teremtette a világot és mindazt, ami benne van, aki mennynek és földnek Ura, nem lakik emberkéz alkotta templomokban,

25 nem szorul emberi kéz szolgálatára, mintha hiányt szenvedne valamiből; hiszen ő ad mindenkinek életet, leheletet és mindent.

26 Az egész emberi nemzetséget is egy vérből teremtette, hogy lakjon a föld egész felszínén; meghatározta elrendelt idejüket és lakóhelyük határait,

27 hogy keressék az Istent, hátha kitapinthatják és megtalálhatják, hiszen nincs is messzire egyikünktől sem;

28 mert őbenne élünk, mozgunk és vagyunk. Ahogy a ti költőitek közül is mondták némelyek: Bizony, az ő nemzetsége vagyunk.”

 

 

 

„… Kiáltsatok most hangosan a hegyek csúcsairól. Emlékeztessetek mindenkit az Igazságra. Ignoráljátok a gúnyolódásaikat. De ha megmagyarázzátok gyermekeimnek, hogy mennyire Szeretem őket, ne erőszakoljátok rájuk a ti nézeteiteket. Ehelyett egyszerűen csak magyarázzátok el nekik hogy az Isten, az Atya teremtette őket. Mondjátok meg nekik, hogy az Atya Engem, az Ő Egyszülött Fiát küldte el, hogy megmentse őket, hogy esélyt adjon nekik az örök életre. Aztán mondjátok meg nekik, hogy Szeretem őket, s hogy mindegyikükkel ott vagyok a nap minden percében. …”

 

„19 A farizeusok pedig így szóltak egymáshoz: “Látjátok, hogy semmit sem tudtok elérni: íme, a világ őt követi!”

A földbe esett búzaszem

20 Néhány görög is volt azok között, akik felmentek az ünnepre, hogy imádják az Istent.

21 Ezek odamentek Fülöphöz, aki a galileai Bétsaidából való volt, és ezzel a kéréssel fordultak hozzá: “Uram, Jézust szeretnénk látni.”

22 Fülöp elment, és szólt Andrásnak, András és Fülöp elment, és szólt Jézusnak.

23 Jézus így válaszolt nekik: “Eljött az óra, hogy megdicsőíttessék az Emberfia.

24 Bizony, bizony, mondom néktek: ha a búzaszem nem esik a földbe, és nem hal meg, egymaga marad; de ha meghal, sokszoros termést hoz.

25 Aki szereti az életét, elveszti; aki pedig gyűlöli az életét e világon, örök életre őrzi meg azt.

26 Ha valaki nekem szolgál, engem kövessen; és ahol én vagyok, ott lesz az én szolgám is; és ha valaki nekem szolgál, azt megbecsüli az Atya.

27 Most megrendült az én lelkem. Kérjem azt: Atyám, ments meg ettől az órától engem? De hiszen éppen ezért az óráért jöttem!

28 Atyám, dicsőítsd meg a te nevedet!” Erre hang hallatszott az égből: “Már megdicsőítettem, és ismét megdicsőítem.”

29 A sokaság pedig, amely ott állt, és hallotta, azt mondta, hogy mennydörgés volt; mások azonban így szóltak: “Angyal beszélt vele.”

30 Jézus megszólalt: “Nem énértem hallatszott ez a hang, hanem tiértetek.

31 Most megy végbe az ítélet e világ felett, most vettetik ki e világ fejedelme.

32 Én pedig, ha felemeltetem a földről, magamhoz vonzok mindeneket.

33 Ezt azért mondta, hogy jelezze, milyen halállal fog meghalni.

Járjatok a világosságban!

34 A sokaság megkérdezte tőle: “Mi azt hallottuk a törvényből, hogy a Krisztus örökre megmarad: akkor hogyan mondhatod, hogy fel kell emeltetnie az Emberfiának? Ki ez az Emberfia?”

35 Jézus ezt mondta nekik: “Még egy kis ideig közöttetek van a világosság. Addig járjatok a világosságban, amíg nálatok van, hogy a sötétség hatalmába ne kerítsen titeket; mert aki a sötétségben jár, nem tudja, hová megy.

36 Amíg nálatok van a világosság, higgyetek a világosságban, hogy a világosság fiai legyetek!” Ezeket mondta Jézus, majd eltávozott és elrejtőzött előlük.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Acts+17%3A19-28%3B++++John+12%3A19-36&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

https://www.oca.org/readings/daily/2021/06/08

 

„… A sátán nem győzhet, mert az lehetetlen

Mindig meg kell értenetek ezt a fontos tényt: ő, a csaló nem tud, és nem is fog győzni soha, mert az lehetetlen. Ezért fogadjátok el azt, hogy az Én és Atyám Világossága soha nem fog elhalványulni, mert ez a Világosság soha nem fog kialudni. De a sötétség el fog múlni, amely csalogatja a hozzá vonzódó szegény lelkeket.

Ezek a szegény félrevezetett gyermekek is itt vannak a Szívemben, s pont olyan sokat jelentenek Számomra, mint ti. Drága gyermekeim, mint minden családban, nektek kell gondoskodnotok ezekről az önfejű testvéreitekről. Mindegy mekkora bűnt követtek el, soha ne ítélkezzetek felettük. Hozzátok őket vissza Hozzám. Beszélgessetek velük. Imádkozzátok értük az Irgalmasság rózsafüzérét, így haláluk órájában megmenekülhetnek az ördög karmaiból. …”

https://masodikeljovetel.hu/szeretet-uzenete-minden-hivem-szamara

———-

Római katolikus:

2021-06-08

10. évközi hét kedd

SZENTLECKE Szent Pál apostolnak a korintusiakhoz írt második leveléből
Isten ígérete Jézus Krisztusban valósult meg.
Testvéreim!
Isten a tanúnk, hogy szavainkban, amelyeket hozzátok intézünk, nem mindegy az „Igen” és a „Nem”. Az Isten Fia, Jézus Krisztus ugyanis, akit mi – én, Szilvánusz és Timóteus – köztetek hirdettünk, nem volt „Igen” is, meg „Nem” is, hanem az „Igen” valósult meg benne.
Isten valamennyi ígérete „Igen”-né vált őbenne. Ezért hangzik fel általa ajkunkon az „Ámen” Isten dicsőségére.
Isten az, aki minket veletek együtt megerősít és fölken Krisztusban. Pecsétjével megjelölt minket, és foglalóul szívünkbe árasztotta a (Szent)lelket.
Ez az Isten igéje.
2Kor 1,18-22

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Ragyogtasd fel arcodat * szolgád felett, Uram! (Vö. 135a. vers. – 4. g tónus)
Előénekes: Rendelkezéseid oly csodásak, * ezért figyel azokra lelkem.
Ragyogva világít szavad fénye, * értelmessé teszi a kicsinyeket.
Hívek: Ragyogtasd fel arcodat * szolgád felett, Uram!
E: Reménykedve nyitom fel ajkamat, * parancsaid után sóvárgok.
Részvéttel hajolj felém, és könyörülj rajtam, * ahogy szoktál azokon, akik nevedet tisztelik.
H: Ragyogtasd fel arcodat * szolgád felett, Uram!
E: Rendezd lépteimet törvényed szerint, * a gonosz ne uralkodjék rajtam.
Ragyogtasd szolgád fölé arcodat, * taníts meg rendelkezéseidre.
H: Ragyogtasd fel arcodat * szolgád felett, Uram!
Zsolt 118,129.130.131.132.133.135

ALLELUJA
Úgy világítson a ti világosságotok az emberek előtt, * hogy lássák jótetteiteket, és mennyei Atyátokat dicsőítsék érte! Mt 5,16 – 1 D2 tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Máté könyvéből
Krisztus híveinek példás élete tanítás az egész világnak.
Jézus így tanított a hegyi beszédben:
„Ti vagytok a föld sója. De ha a só ízét veszti, mivel sózzák meg? Nem való az egyébre, mint hogy kidobják, s eltapossák az emberek.
Ti vagytok a világ világossága. A hegyen épült várost nem lehet elrejteni. Lámpát sem azért gyújtanak, hogy a véka alá rejtsék, hanem a lámpatartóra teszik, hogy világítson mindenkinek a házban. Úgy világítson a ti világosságtok az emberek előtt, hogy látva jótetteiteket, magasztalják mennyei Atyátokat!”
Ezek az evangélium igéi.
Mt 5,13-16

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-06-08