Hasonlítsatok Engem egy olyan anyához, akinek el kell szakadnia gyermekétől annak születése pillanatában

Igazság Könyve:

Hasonlítsatok Engem egy olyan anyához, akinek el kell szakadnia gyermekétől annak születése pillanatában

  1. június 23. hétfő, 01:45

 

Mélységesen szeretett leányom, a mai napon nagy Áldásokat hozok neked és szeretett követőimnek. Szívem szeretettel dobog mindnyájatok iránt. Tisztában vagyok azzal, hogy utatok, mely során Engem szolgáltok, nagyon nehéz lehet ebben az időben, de azt szeretném, ha tudnátok, Én minden pillanatban vezetlek benneteket. Nincs egyetlen olyan megpróbáltatás sem – amellyel esetleg szembe kell néznetek –, amit ne lehetne leküzdeni. Ezért, ha tehetetlennek és félénknek érzitek magatokat, nem szabad feladnotok; ha megbíztok Bennem, minden könnyebbnek fog tűnni.

Hasonlítsatok Engem egy olyan anyához, akinek el kell szakadnia gyermekétől annak születése pillanatában, és aki az élete során nem láthatja viszont gyermekét. Az anya soha nem fogja elfelejteni ezt a gyermeket, és sóvárogva tölt minden napot az ő testéért és véréért, abban a reményben, hogy valamikor újra találkozni fog gyermekével. Ez a gyermek minden nap a gondolatában van, imádkozik jólétéért, és állandó fájdalmat érez a szíve mélyén az ő elvesztettjéért. Semmi sem fogja kielégíteni addig, míg újra karjaiba nem zárhatja ezt a gyermeket. Nagy türelme van, nagy reménye, és mélyen vágyik arra, hogy szemtől szembe láthassa azt a gyermeket, akit egykor megszült, és nem törődik a közben eltelt évekkel. Csak az számít neki, hogy ő és gyermeke újból találkozhassanak, és átölelhessék egymást.

Én olyan Vagyok, mint bármelyik szülő, akinek ilyen gyötrelmet kell elviselnie. Mert Számomra a várakozás gyötrelmes. De az elvesztés fájdalma, mint egy rég elveszett gyermek esetében, aki nem hajlandó visszatérni szüleihez, a legnagyobb az összes közül. A fájdalom, amit érzek, amikor Isten gyermekei elutasítanak Engem, egy állandó gyötrelem Számomra. Én mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy ezeket a lelkeket a Keblemre vonzzam. Én arra fogom felhasználni a többi lelket – fivéreiket és nővéreiket, akik vigasztalni szeretnének Engem –, hogy kérésemre felébresszék szunnyadó lelküket. Szükségem van szeretett követőimre, Isten ezen elveszett gyermekeinek testvéreire, hogy szétszóródjanak a világban, és tereljék egybe családomat.

Nekünk egyesülnünk kell a sötétség szelleme ellen, mely szinte lehetetlenné fogja tenni az ilyen lelkek számára, hogy megfejtsék születésük Igazságát. Ezeknek az embereknek beszélni kell a születésükkel kapcsolatos jogaikról, az örökségükről, és az Örök Üdvösségükről. Mert közel az idő, amikor feltárul majd minden Igazság. A ti segítségetekkel, szeretett követőim, ők Hozzám fognak jönni, visszajönnek családomba, ahol végre mindannyian egyként fogunk egyesülni. Ahogyan annak lennie kellene.

Én nagy gyengédséggel szeretlek mindnyájatokat, és örvendek, amikor szívetek szeretetével válaszoltok Hívásomra.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/hasonlitsatok-engem-egy-olyan-anyahoz-akinek-el-kell-szakadnia-gyermeketol-annak-szuletese

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2024/06/23

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2024-06-23

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat