„Felemeljük a hangunkat egy olyan eretnekség ellen, amely súlyosan aláássa az Egyház tekintélyét”

https://zarandok.ma/fiducia-supplicans-sarah-biboros-felemeljuk-a-hangunkat-egy-olyan-eretnekseg-ellen-amely-sulyosan-alaassa-az-egyhaz-tekintelyet/

BCP: Pseudo pope Jorge Bergoglio, theologian of the woman (the one of Revelation 17:3f)

https://bcp-video.org/theologian-of-the-woman/

 


Igazság Könyve:

Ez az új és gyorsan létrehozott hierarchia át fogja venni Egyházamat

  1. január 16. csütörtök, 19:41

 

Drága, szeretett leányom, az Igazság megosztást eredményez. Mindig is így volt. Miközben az egyik ember azt mondja, hogy ismeri az igazságot, a másik letagadja azt. De amikor az Igazság Isten Szavából származik, akkor ez a legnagyobb megosztottságot fogja okozni. Sokan tartanak az Igazságtól, mert az nem mindig kellemes, de mégis az Igazság nélkül elutasításban élnétek. Amennyiben Isten Szavának elutasításában éltek, akkor sohasem fogtok igaz békére találni a szívetekben.

Ha ismeritek az Igazságot, melyet Atyám Könyve tartalmaz, akkor ismeritek az Úr Útját is, és nektek ezt az utat kell követnetek utolsó leheletetekig. Ne térjetek el ettől. De amikor meghamisítják, átírják és szétszedik Szavamat, egészen biztos, hogy ti soha nem fogjátok azt elfogadni. Ez így van rendjén. De amikor Egyházam fedele alatt új tanokat vezetnek be számotokra, melyek különböznek Szent Szavamtól, akkor mit fogtok tenni?

Elfogadjátok majd a hazugságot az Igazság helyett? Elfogadtok majd egy olyan tant, ami szentségtelen lesz a Szememben?

A válasz a „nem” kell, hogy legyen.  Nektek sohasem szabad megtagadnotok Szavamat senki kedvéért sem. Senki nem Tőlem való, aki azt követeli, hogy fogadjatok el egy olyan új tant, mely Szavamra hivatkozik: sem a koldus, sem a király, sem a herceg, és még azok sem, akik Egyházam hierarchiáján belül az elit ruháiba öltöznek.

Egyházamat elkezdték diszkréten belülről kifelé haladva lebontani, és minden részét le fogják rombolni. Amint az emeleteket lebontják és a hűséges szolgákat kidobják – mivel hasznavehetetlennek tartják őket –, tiszta lesz az út, hogy a Pokol tanait kihirdessék.

Jaj, a papoknak, püspököknek és a bíborosoknak, akik Isten Szavát védelmükbe merik venni, mert ők fognak a legtöbbet szenvedni. Mialatt egyeseket ki fognak közösíteni, és eretnekséggel fognak vádolni – bár ők csak Isten Igaz Igéje miatt fognak felszólalni –, mások túl gyengék lesznek ahhoz, hogy Isten Szavának a védelmére keljenek. Sok szegény szolgára súlyos nyomást fognak gyakorolni, hogy feladják Isten Törvényeit. Ha nem fognak egyetérteni azzal, hogy megöleljék a hazugságok tanát, akkor a farkasoknak fogják dobni őket. Azok, akiknek már a hitük meggyengült, akik a világi dolgokat szeretik, és akiknek a szívében heves becsvágy van, az elsők lesznek a sorban, hogy hűséget esküdjenek az új „fogadalomnak”.

Ez az új és gyorsan létrehozott hierarchia át fogja venni Egyházamat. Ők hazugságokat fognak hirdetni Isten Nevében, és sok ártatlan lelket fognak magukkal ragadni a hívők soraiból. A gyülekezeteknek – anélkül, hogy tudnának róla – a méreg kelyhét fogják nyújtani, ami nem egyéb, mint kenyér lesz csupán. A Szent Eukarisztia többé már nem fogja eltölteni a lelküket. Őket hamarosan olyan szónoklatokkal fogják etetni, ami nevetségessé teszi Isten Szavát, amikor azt fogják bejelenteni, hogy az „emberi jogok” a legfontosabb tanítás. És aztán a legnagyobb eretnekséget fogják kinyilvánítani: azt, hogy az ember Örök Életet kap, független attól, hogy a bűneit megbánja-e, vagy sem. Így fogják milliók lelkét elpusztítani.

Miközben ők továbbra is szétszedik Egyházam minden zugát, hűséges papjaim és hűséges követőim elkezdik azt tégláról téglára újjáépíteni. Mint látjátok, Egyházam sohasem fog meghalni, mert Én azt nem fogom megengedni.

Mindazok a papok, püspökök és bíborosok, akiket el fognak űzni, de akik hűségesek maradnak Hozzám, soha nem fogják elhagyni a Bölcsesség Áldásában részesülendő és részesült követőimet. Míg a hamis ismeret el fogja tölteni a gyenge szolgák szívét Egyházamban, a Szentlélek Ajándéka nemcsak, hogy meg fogja világítani a Maradék Egyházamhoz tartozó lelkeket, hanem még a Kapuimhoz vezető Fényt is biztosítani fogja mindazok számára, akiknek a neve az Élet Könyvében található.

Még soha nem voltak tanítványaim olyan módon próbára téve, mint ahogyan a jövőben lesznek. Ők Isteni Támogatásban fognak részesülni, mely lehetővé teszi számukra, hogy égve tartsák Isten Fényét a világban, ami lassan és fájdalmasan elmerül a sötétségben, melyet az ellenség, az Antikrisztus megérkezése okoz.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/ez-az-uj-es-gyorsan-letrehozott-hierarchia-fogja-venni-egyhazamat

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2024/01/16

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2024-01-16

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat