“Kiliseyi ciddi şekilde baltalayan bir sapkınlığa karşı çıkıyoruz”

TR:

“Fiducia supplicans”. Kardinal Sarah: “Kiliseyi ciddi şekilde baltalayan bir sapkınlığa karşı çıkıyoruz”

https://www-diakonos-be.translate.goog/fiducia-supplicans-le-cardinal-sarah-on-soppose-a-une-heresie-qui-mine-gravement-leglise/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

FR:

https://www.diakonos.be/fiducia-supplicans-le-cardinal-sarah-on-soppose-a-une-heresie-qui-mine-gravement-leglise/

—————-

Gerçeği Kitap:

Bu yeni ve hızla oluşturulan hiyerarşi Kilisemi ele geçirecek

16 Ocak 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Hakikat bölüyor. Her zaman öyle oldu. Bir adam gerçeği bildiğini söylediğinde diğeri bunu inkar edecektir. Ama Hakikat, Tanrı Sözü’nden geldiğinde en büyük ayrılığa neden olacaktır. Birçok kişi Hakikat’ten korkar çünkü bu her zaman hoş değildir ve yine de Hakikat olmadan inkar içinde yaşarsınız. Tanrı Sözünü inkar ederek yaşadığınızda, kalplerinizde asla gerçek huzuru bulamazsınız.

Babamın Kitabında yer alan Gerçeği bildiğiniz zaman, Rabbin Yolunu da bilirsiniz ve son nefesinize kadar bu yolu izlemelisiniz. Bundan sapmayınız. Ama eğer Sözüm tahrif edilirse, yeniden yazılırsa ve yok edilirse, elbette bunu asla kabul etmezsiniz. O iyidir.

Ama eğer kiliselerimin çatılarından size Kutsal Sözümden farklı yeni öğretiler tanıtılırsa, o zaman ne yapacaksınız?

Gerçek yerine yalanı mı kabul edeceksiniz? Benim gözümde kutsal olmayan bir öğretiyi kabul edecek misiniz?

Cevap hayır olmalı. Hiç kimse için Benim Sözümü asla inkar etmemelisiniz. Hiç kimse, Kilisemin hiyerarşisi içindeki elitlerin çarşaflarını giymiş olsa bile, bir yoksul, bir kral veya bir prens, Benim Sözümle ilgili yeni bir doktrini kabul etmenizi talep eden hiç kimse Benden gelmez.

Kilisem gizlice içeriden yıkılıyor ve her parçası sökülüyor. Kademeler aşağı çekilip sadık hizmetkarlar atıldıkça ve artık işe yaramaz oldukları düşünüldükçe, Cehennem’den gelen öğretilerin telaffuz edilmesinin yolu açılacak.

Yazıklar olsun, Tanrı’nın Sözünü savunmaya cesaret eden rahiplere, piskoposlara ve kardinallere, çünkü en çok acı çekecekler. Bazıları aforoz edilip sapkınlıkla suçlanırken (her ne kadar yalnızca Tanrı’nın Gerçek Sözü adına konuşsalar da) diğerleri çok zayıf olacak. Pek çok zavallı kutsal hizmetçi, Tanrı’nın Kanunlarını kınama baskısına boyun eğecek. Yalan doktrinini benimsemezlerse kurtların önüne atılacaklar. Artık imanları zayıflamış olanlar, dünyevi şeyleri sevenler ve nefislerinde şiddetli bir hırs olanlar, yeni ‘söz’e biat etmek için sıraya girecek ilk kişiler olacaklar.

Bu yeni ve hızla oluşturulan hiyerarşi Kilisemi ele geçirecek. Allah’ın adıyla yalan beyanda bulunacaklar ve pek çok masum mümin canını yanlarına alacaklar. Cemaatlere farkında olmadan içinde hiçbir şey olmayan, yalnızca ekmekle dolu zehirli bir kadeh sunulacak. Kutsal Efkaristiya artık ruhlarını doldurmayacak. İnsan haklarının en önemli doktrin olduğunu ilan ederken, yakında Tanrı’nın Sözü ile alay edecek vaazlarla beslenecekler. Ve sonra, günahlarından dolayı tövbe etse de etmese de, insana Sonsuz Yaşamın verileceğini en büyük sapkınlık olarak ilan edecekler. Milyonların ruhunu böyle yok edecekler.

Kilisemi içten dışa doğru parçalara ayırmaya devam ederken, sadık rahiplerim ve sadık takipçilerim Kilisemi tuğla tuğla yeniden inşa edecekler. Gördüğünüz gibi kilisem asla ölemez çünkü buna izin vermeyeceğim. 

Tahttan indirilecek ve Bana sadık kalacak tüm rahipler, tüm piskoposlar ve tüm kardinaller, adil olanları veya Bilgelik Armağanı ile kutsanmış olan Benim takipçilerimi asla terk etmeyeceklerdir. Daha sonra, sahte bilgi Kilisemdeki zayıf hizmetkarların kalplerini doldururken, Kutsal Ruh Armağanı yalnızca Kalan Kilisemin ruhlarını Aydınlatmakla kalmayacak, aynı zamanda isimleri Kitapta bulunan herkese Işık sağlayacaktır. Yaşayanlar, Benim kapıma.

Öğrencilerim gelecekte nasıl olacakları konusunda daha önce hiçbir zaman sınanmayacaklar. Düşman deccal’in gelişiyle yavaş yavaş ve sancılı bir şekilde karanlığa gömülecek olan dünyada, Allah’ın nurunu parlak tutmaları için onlara İlahi Yardım verilecektir. 

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/01/16/this-new-and-rapidly-created-hierarchy-will-take-over-my-church/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/01/16/this-new-and-rapidly-created-hierarchy-will-take-over-my-church/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/01/16

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/011624.cfm