Most Róma kulcsai, Istennek, az Örök Atyának lesznek visszaadva

Egy égi jel Buenos Airesben

https://gloria.tv/post/X7GmoZgiayUU2L1A4WUzLLmUP

https://popehead.substack.com/p/andrea-cionci-buenos-aires-lightning


Igazság Könyve:

Most Róma kulcsai, Istennek, az Örök Atyának lesznek visszaadva

  1. jún. 6., hétfő, 10:30

 

Szeretett leányom, most légy erős. Üzeneteim tartalma félelmet okoz neked, de emiatt nem szabad összeroskadnod. Sokszor nagyon egyedül érzed magad ebben a Munkában, de Én mindennap veled vagyok, és melletted állok. Üzeneteim, amint azt előre megmondtam neked, nem okoznak mindig örömet a lelkeknek. De azok, akik hisznek, meg fogják érteni, hogy a büntetésre szükség van, hogy segítsen a világ megtisztításában.

Tudom, hogy néha nehéz az Üzenetek tartalmát megemészteni, de neked most Belém kell vetned minden bizalmadat. Még egyszer felhívom a figyelmedet arra, hogy ne foglalkozz azokkal az emberekkel, akik Szent Szavaimat megkérdőjelezik, analizálják, vagy hibát keresnek Legszentebb Szavamban. Erre nincs jogod sem neked, sem nekik. Neked most engedelmesnek kell lenned. Hagyd békén azokat, akik továbbra is gúnyolódnak, vagy elítélik Szavamat, mert ehhez nincs jogod sem neked, de másoknak sem.

Igen, természetesen kritizálnak téged, amikor nyilvánosságra hozod Szavamat. Mellőzd most mindazokat, akik támadni próbálnak téged. Az idő most nagyon rövid az ilyen hasztalan dolgokra. Akikkel most foglalkoznod kell, azok az Én szegény gyermekeim, akiknek hiányos a hitük, vagy, akik nem ismernek Engem és az Örök Atyát. Ezek azok, akikért most nagyon aggódom.

Tehát, hiába hiszik magukról, hogy ők jó keresztények, ha állandóan arra szánják az időt, hogy megpróbálják analizálni Szavamat, ahelyett, hogy követnék Tanításaimat és szegény testvéreikért imádkoznának, mert így elpazarolják az értékes időt.

Leányom, mondd meg a világnak, hogy most bekövetkeznek a megjövendölt természeti katasztrófák a Földön. Minden most fog jönni nagymértékben, és nagyon gyorsan. Ez mind azokra fog ráilleni, akik vakok, akik a bűneik által elfordították szemüket Isten, az örök Atya Igéiről és gonoszságaikba burkolództak.

Híveim, ne féljetek…

Híveim, most imádkozzatok. Ne féljetek. Isteni védelmemet minden időben felajánlom nektek, akkor is, amikor a Nevemért gúnyolnak benneteket. Az ima erőt és bátorságot fog adni nektek, amikor az ördög és kegyencei gyermekeimre szórják mérgeiket. Ti figyeljetek Rám, gyermekeim. Miközben elkezdődnek förtelmes hadviseléseik az emberek ellen a terrorizmus által, a világ pénznemének monopolizálása és a föld mérgezésének szándékos fertőzése által, hallgassatok most Rám.

Isten, az Atya Haragja most le fog sújtani, és ez gyorsan fog bekövetkezni. Most a világon mindenhol csoportosan kell imádkozni, mert segíteni fog egyes események elhárításában.

Imádkozzatok szeretet Benedek pápámért. Isten legnagyobb ellenségei veszik őt körül, olyanok, akik hataloméhesek, és át akarják venni az Egyház fölötti ellenőrzés jogát. Az ima segíthet abban, hogy késleltesse a küszöbön álló távozását, mert amint az meg volt jövendölve, kényszeríteni fogják a Vatikán elhagyására. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, még időben ezért a periódusért, mert ez lesz a legsötétebb periódus, amelyben valaha is része lett volna felszentelt szolgáimnak, püspökeimnek, bíborosaimnak és minden igazhitű követőmnek.

Róma kulcsai Istennek, a Mindenható Atyának lesznek most visszaadva.

Elérkezett a csata ideje az ördög és gonosz követői ellen. Próbálkozásaik az emberiség szabotálására nagyon szigorúan meg lesznek bűntetve, mert ők nagy szenvedést fognak elviselni gonosz tetteikért.

Álljatok ki, gyermekeim. Részesítsétek előnyben az Irántam való teljes bizalmatokat, reményeteket és odaadásotokat. A mindennapi ima, a Szentmise és az Eukarisztia segíteni fog Nekem és Atyámnak a gonosz elpusztításában. Kövessetek Engem. Vegyétek Kelyhemet, mert ha ezt teszitek, akkor az Örök Élet örömeiben lesz részetek.

 

Szerető Megváltótok, az emberiség Királya, Jézus Krisztus

https://masodikeljovetel.hu/most-roma-kulcsai-istennek-az-orok-atyanak-lesznek-visszaadva

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2022/12/31

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-12-31

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat