Roma’nın Anahtarları şimdi Yüce Babamız Tanrı’ya teslim ediliyor

TR:

Papa Francis’in Doğum Günü’nde Şok Değişiklik: Yıldırım Düştü ve Hale Kayboldu!

Doktor Taylor Marshall

Dr. Taylor Marshall Podcast RESMİ

17 Aralık 2023 Pazar günü yıldırım çarptı ve Arjantin, Buenos Aires’in kuzeyinde, San Nicolas Meryem Ana Tespih Tapınağı’nın cephesinde bulunan Aziz Petrus heykelinin anahtarını ve halesini kaldırdı.

 

2021’de Papa Francis
Kilise: Katolik kilisesi

Doğmak:  Jorge Mario Bergoglio
17 Aralık 1936 (87 yaşında)

https://en-m-wikipedia-org.translate.goog/wiki/Pope_Francis?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

 

 

EN:

Shocking Twist on Pope Francis’s Birthday: Lightning Strikes and Halo Disappears!

Dr. Taylor Marshall Podcast OFFICIAL

On Sunday December 17, 2023, lightning struck and removed the key and halo of the statue of Saint Peter, located on the facade of the Sanctuary of Our Lady of the Rosary of San Nicolas , north of Buenos Aires, Argentina.

https://www.youtube.com/watch?v=GjkhDYRZG9Y

 

Pope Francis in 2021
..
Personal details
Born   Jorge Mario Bergoglio
17 December 1936 (age 87)

https://en.wikipedia.org/wiki/Pope_Francis

 

—————-

Gerçeği Kitap:

Roma’nın Anahtarları şimdi Yüce Babamız Tanrı’ya teslim ediliyor

6 Haziran 2011sevgi ve merhametin babası

Canım sevgili kızım, şimdi güçlü ol. Size gönderdiğim Mesajların içeriği sizde, boyun eğmemeniz gereken bir korku uyandırıyor. Bazen bu Çalışma’da kendinizi çok yalnız hissedersiniz, yine de ben her gün yanınızda duruyorum ve sizden çok uzakta değilim. Mesajlarım, size daha önce de söylediğim gibi, ruhlara her zaman neşe getirmeyecektir . Ancak imanlılar, dünyanın arınmasına yardımcı olmak için azabın gerekli olduğunu anlayacaklardır.

Bazen içeriği sindirmenin zor olduğunu biliyorum, ama tüm güveninizi Bana vermelisiniz. Size bir kez daha Kutsal Sözüme meydan okuyan, analiz eden ya da Kutsal Sözümde delikler açan bu insanlarla, benim inananlarla iletişim kurmamanızı emrediyorum. Çünkü ne sizin ne de o ruhların bunu yapmaya yetkisi yoktur .

Artık bana itaat etmelisin. Aşağılamaya ve Sözümü kınamaya devam edenler rahat olsun, çünkü bu artık seni ilgilendirmiyor. Evet, elbette, Benim Sözümü ilan ettiğinizde eleştirileceksiniz. Şimdi sizinle iletişim kurmaya çalışanları görmezden gelin. Zaman bu tür oyalanmalarla boşa harcanmayacak kadar kısa. Şimdi ilgilenmeniz gereken kişiler, imanı olmayan, Beni ve Ebedi Babamı tanımayan zavallı çocuklarımdır. Benim için büyük önem taşıyanlar onlar.

Dolayısıyla, her zaman Benim Sözümü anlamaya çalışan iyi niyetli Hıristiyanlar, sadece Benim Öğretilerimi takip etmek ve zavallı kardeşleri için dua etmek yerine zamanlarını analize ayırırken, değerli zamanları boşa harcanıyor.

Kızım, dünyaya, önceden bildirilen ekolojik felaketlerin şimdi Dünya’yı vuracağını söyle . Her şey şimdi başlayacak, o kadar çok, o kadar hızlı ki. Ve hepsi kör gözlerden dolayı, kötülük yuvalarına sarılmış günahkarlar tarafından Baba Tanrı’nın Sözü’ne çevrildi.

Müminler korkmasın
Müminler, hemen dua edin. Korkmayın. Benim Adımla alay edilseniz bile, size her zaman İlahi korumamı sunacağım. Kötü olan ve onun yardakçıları artık zehirlerini Çocuklarımın üzerine dökerken, dua size güç ve cesaret verecektir. Terörizm, dünya para birimlerinin tekeli ve kasıtlı kirlenme yoluyla Dünya’nın zehirlenmesi yoluyla insanlığa yönelik iğrenç savaş eylemleri artmaya başlarken , şimdi Beni dinleyin.

Baba Tanrı’nın Gazabı şimdi ve hızla düşecek. Dua dünyanın her yerinde gruplar halinde kılınmalıdır çünkü bu olayların bazılarının önlenmesine yardımcı olacaktır.

Sevgili Papa Benedict için dua edin. Etrafı, Tanrı’nın çok güçlü düşmanları, Kilisemin güç ve kontrolüne sahip oburlarla çevrilidir. Dua, önceden bildirildiği gibi Vatikan’ı terk etmek zorunda kalacağı zaman, yaklaşan ayrılışını geciktirmeye yardımcı olabilir. Bu dönem için dua edin, dua edin, dua edin, çünkü bu, kutsal hizmetkarlarımın, Piskoposların, Kardinallerin ve Benim tüm gerçek takipçilerimin başına gelebilecek en karanlık dönem olacak. Roma’nın Anahtarları artık Yüce Babamız Tanrı’ya teslim edilecek.

Şeytan ve onun kötü takipçilerine karşı savaşmanın zamanı geldi. İnsanlığı sabote etme girişimleri en ağır şekilde cezalandırılacak, çünkü yaptıkları kötü eylemler nedeniyle büyük acılara katlanacaklar.

Şimdi kalkın çocuklarım. Bana olan tüm güveninizi, itimatınızı ve bağlılığınızı öncelik haline getirin. Günlük dua, Ayin ve Efkaristiya bana ve Babama bu kötülüğü ortadan kaldırmada yardımcı olacaktır. Beni takip et. Kadehimi alın, çünkü bunu yaptığınızda sonsuz yaşamın tadını çıkaracaksınız.

Sevgi dolu Kurtarıcınız
İnsanlığın Kralı İsa Mesih

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2011/06/06/the-keys-of-rome-now-being-handed-back-to-god-the-almighty-father/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2011/06/06/the-keys-of-rome-now-being-handed-back-to-god-the-almighty-father/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/12/31

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/123123.cfm