0407_two-suns_1

Isten, az Atya: Nem lesz olyan tudományos kiértékelés, amelynek értelme lenne, amikor két Nap lesz majd látható

Igazság Könyve:

Isten, az Atya: Nem lesz olyan tudományos kiértékelés, amelynek értelme lenne, amikor két Nap lesz majd látható

  1. november 10. vasárnap, 15:00

 

Drága leányom, az a Vágyam, hogy minél hamarabb összegyűjtsem minden gyermekemet, hogy tanúi lehessenek Ígéretemnek. Az Én Nagy Ajándékom a szörnyű lelki üldöztetés kellős közepén fog megérkezni, amikor mindent tagadni fognak, ami Én Vagyok. Új isteneket fognak a világnak bemutatni, melyek közül egyik sem létezik. Egy csillogó külsővel beborítva ezeket arra szánták, hogy minden Létezésembe vetett hitet megállítsanak. Mindezek az eretnekségek ki fogják oltani Isten Fényét.

A csillagok hamarosan nem fognak többé nagy erősséggel ragyogni. Hamarosan új, váratlan jeleket fogok egy hitetlen világnak bemutatni, amelyek fölülmúlják a tudománynak minden emberi értelmezését, miközben Beavatkozásom kezdete feltárul. Nem lesz olyan tudományos kiértékelés, amelynek értelme lenne, amikor két Nap lesz majd látható. Semmiféle értelme nem lesz a korlátolt emberi tudás szülte definícióknak. Ennek ellenére ők minden, az Égből a világnak adott jelre azt fogják mondani, hogy másik emberi élet is létezik a világegyetemben.

Én Vagyok minden élet Teremtője. Én teremtettem az embert. Én teremtettem a világot. Ne tagadjátok ezt soha, mert ha ezt teszitek, akkor már egy hamis tant fogtok követni. Minden égi beavatkozást – és ebből sok lesz – ki fognak magyarázni. Amikor ezeket a jeleket látjátok, tudnotok kell, hogy a Második Eljövetel napja közel van.

Kérlek benneteket, drága gyermekeim, hogy soha ne tagadjatok meg Engem vagy azon Ígéretemet, hogy Én a végleges békét és megbékélést hozom a világnak, ami a tietek lesz, amennyiben az Én Feltételeimet fogadjátok el, és nem a sajátjaitokat. Akaratom végre most már beteljesülőben van. Annak érdekében, hogy felkészítselek benneteket, sok csodát fogok mutatni a világnak az égen, a világegyetemben és a bolygórendszerben. Amikor ezeknek az eseményeknek tanúi vagytok, azt szeretném, hogy örvendezzetek, mert akkor ti már tudni fogjátok, hogy Fiam visszatérését jelzem előre, hogy az örök életről tett Ígérete beteljesedjen.

Töröljétek le könnyeiteket a szemetekről. Én tudom, hogy nagyon nehéz lesz a megpróbáltatásotok. Én minden gyermekemre utalok, beleértve a hívőket és a hitetleneket egyaránt, valamint a szörnyű bűnökért vétkeseket – senki sincs kizárva közületek. Ha megbékéltek Fiammal, akkor az Ő részévé váltok, és örökké Vele fogtok uralkodni a Paradicsomban.

 

Szeretett Atyátok,

A Legmagasságosabb Isten

https://masodikeljovetel.hu/isten-az-atya-nem-lesz-olyan-tudomanyos-kiertekeles-amelynek-ertelme-lenne-amikor-ket-nap-lesz-majd

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2023/11/10

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2023-11-10

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat