0407_two-suns_1

Baba Tanrı: İki güneş görülünce hiçbir bilimsel değerlendirmenin anlamı olmaz

Gerçeği Kitap:

Baba Tanrı: İki güneş görülünce hiçbir bilimsel değerlendirmenin anlamı olmaz

10 Kasım 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Arzum, Sözüme tanık olmak için tüm çocuklarımı çok yakında bir araya toplamaktır. Büyük Hediyem, korkunç ruhsal zulmün ortasında, Ben Olduğum her şeyin reddedileceği bir zamanda gelecek. Hiçbiri var olmayan yeni tanrılar dünyaya sunulacak. Parıltılı bir cepheyle kaplanan bu binalar, Benim Varlığıma olan tüm inancı ortadan kaldıracak şekilde tasarlanacak. Bütün bu sapkınlıklar Allah’ın nurunu söndürecektir.

Yakında yıldızlar artık büyük yoğunluklarıyla parlamayacaklar. Yakında Müdahalemin başlangıcı ortaya çıkarken, tüm insanlığın bilim anlayışına meydan okuyacak yeni, beklenmedik işaretler, benim tarafımdan inanmayan bir dünyaya gösterilecek. İki güneş görüldüğünde hiçbir bilimsel değerlendirmenin anlamı olmayacaktır. İnsanın sınırlı bilgisine göre hiçbir tanım anlamlı olmayacaktır. Ancak Cennetten dünyaya verilen her işareti alıp, evrende bu diğer insan hayatının var olduğunu söyleyeceklerdir.

Ben tüm yaşamın Yaratıcısıyım. İnsanı yarattım. Dünyayı ben yarattım. Bunu asla inkar etmeyin, çünkü bunu yaptığınızda sahte bir doktrini takip ediyor olacaksınız. Cennetten gelen her müdahale -ki çok sayıda olacak- açıklanacak. Bu işaretleri gördüğünüzde bilin ki, İkinci Geliş Günü yakındır.

Sevgili çocuklar, sizden Beni asla inkar etmemenizi veya dünyaya nihai barışı ve uzlaşmayı getirme Sözümü inkar etmemenizi rica ediyorum; eğer bunu kendi Şartlarımla değil Benim Şartlarımla kabul ederseniz, bu sizindir. Vasiyetim sonunda gerçekleşmek üzere. Sizi hazırlamak için göklerde, evrende ve gezegen sisteminde birçok mucizeyi dünyaya sunacağım. Bu olaylara tanık olduğunuzda sevinçli olmanızı istiyorum, çünkü o zaman, Oğlumun sonsuz kurtuluş Vaadini tamamlamak için dönüşünü müjdelediğimi bileceksiniz.

Gözlerindeki yaşları sil. Sınavlarınızın ne kadar zor olacağını biliyorum. İnananlar ve inanmayanlar ile birlikte korkunç günah işleyenler de dahil olmak üzere tüm Çocuklarımı kastediyorum; hiçbiriniz dışlanmıyorsunuz. Oğlumla barıştığınızda, O’nun bir parçası olacaksınız ve Cennette O’nunla birlikte sonsuza kadar hüküm süreceksiniz.

Sevgili baban

Yüce Tanrı

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/11/10/god-the-father-no-scientific-evaluation-will-make-sense-when-two-suns-are-seen/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/11/10/god-the-father-no-scientific-evaluation-will-make-sense-when-two-suns-are-seen/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/11/10

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/111023.cfm