Maradjatok továbbra is hűségesek régi Tanításaimhoz, mert ezek a ti üdvözítő kegyelmeitek.

Igazság Könyve:

Figyelmeztetnem kell a világot a nagy számban jelenlévő hamis prófétákra, akik megpróbálják elnyomni a Hangomat ebben az időben

  1. augusztus 22. csütörtök, 23:05

 

Drága, szeretett leányom, figyelmeztetnem kell a világot a nagy számban jelenlévő hamis prófétákra, akik megpróbálják elnyomni a Hangomat ebben az időben.

Számos prófétát küldtem, mindegyiket különböző küldetéssel, hogy felkészítsék Isten gyermekeit. Ezek a végidőkre vonatkozó Üzenetek, a maguk nemében az egyetlen hiteles Üzenetek ebben a meghatározott időben, mert Én sohasem zavarnám össze Isten gyermekeit.

Ezeket az Üzeneteket sohasem szabad összehasonlítani más üzenetekkel, amelyek most mindenütt terjednek, szerte a világon, hogy ellentmondjanak Szent Szavamnak. Csak egy Igazság Könyve létezhet, csak Én, Jézus Krisztus, az Isten Báránya fedhetem fel annak tartalmát. Titeket, akik hisztek Bennem, olyan könnyen meg lehet téveszteni. Azok az üzenetek, amelyek ellentmondanak ezeknek az üzeneteknek, és amelyekről azt állítják, hogy Istentől származnak, tudnotok kell, hogy ez nem lehetséges.

Csak egy kicsit bíztok Bennem? Vagy úgy öleltek át Engem, ahogyan azt szeretném: teljes és nyitott szívvel? Szeretettel és aggodalommal hívlak benneteket. Én nem az értelmetekre próbálok hatni. Én a szíveteken keresztül Hívlak benneteket, és vonzom Magamhoz a lelketeket. Amikor érzitek Jelenlétemet ezekben az Üzenetekben, akkor nincs szükség arra, hogy bárki beleegyezését vagy jóváhagyását kérjétek.

Én az vagyok, aki Vagyok. Most előtettek állok, amint annak lennie kell. Atyám sohasem engedné meg Nekem, hogy bárki másnak feltárjam a Jelenések Könyve tartalmát, mint a hetedik hírnöknek – lévén, hogy ez a nap most elérkezett.

Számos hiteles látnok közvetítette a világnak Isten Szavát a múltban, és emiatt rettenetesen szenvedtek. Sokan továbbra is vigasztalást kapnak Tőlem, és Én továbbra is kommunikálni fogok velük, mert szükségem van szenvedéseikre és imáikra. Ők az Én választott lelkeim, és mindegyiküknek szerepe van a lelkek megmentésében.

Ez a Küldetés az utolsó. Arra utasítalak benneteket, hogy vegyétek most figyelembe jelenleg adott Szavamat. Egyedül csak az Én Szavam fog átvezetni benneteket az üldöztetésen, melyet ezeken az Üzeneteken keresztül adok. Ezekkel (az Üzenetekkel) nagy Kegyelmeket hozok nektek. Soha nem szabad megsértenetek Engem azzal, hogy beszennyezitek ezeket (az Üzeneteket), megkérdőjelezvén Szavamat, amikor összehasonlítjátok a hamis próféták által gyártott képzelgésekkel.

Nektek nincs szükségetek senkire, hogy Nagy Irgalmasságom felé vezessen benneteket. Nektek most csakis ezekre az Üzenetekre kell összpontosítanotok, és maradjatok továbbra is hűségesek régi Tanításaimhoz, mert ezek a ti üdvözítő kegyelmeitek.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/figyelmeztetnem-kell-vilagot-nagy-szamban-jelenlevo-hamis-profetakra-akik-megprobaljak-elnyomni

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2023/08/22

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2023-08-22

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat