Eski Öğretilerime sadık kalmalısınız, çünkü onlar sizin kurtarıcı lütfunuzdur.

Gerçeği Kitap:

Dünyayı, şu anda Sesimi bastırmaya çalışan çok sayıda sahte peygamber konusunda uyarmalıyım.

22 Ağustos 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, dünyayı şu anda Sesimi bastırmaya çalışan çok sayıda sahte peygamber konusunda uyarmalıyım.

Tanrı’nın çocuklarını hazırlamak için hepsi farklı görevlere sahip birkaç peygamber gönderdim. Bu Mesajlar, son zamanlarla ilgili olarak, türünün tek gerçek Mesajlarıdır, tam da bu zamanda, çünkü Tanrı’nın çocuklarını asla karıştırmam.

Bu Mesajlar, Kutsal Sözümle çelişmek için şu anda her yere yayılan diğer Mesajlarla asla karşılaştırılmamalıdır. Yalnızca bir Gerçek Kitabı olabilir – yalnızca ben, Tanrı Kuzusu İsa Mesih, içindekileri açıklayabilirim.

Bana inananlarınız çok kolay kandırılabilir. Bunlarla çelişen ve Allah’tan geldiği iddia edilen mesajların, bunun mümkün olmadığını bilmelisiniz.

Bana biraz mı güveniyorsun? Yoksa beni tam ve açık bir yürekle arzuladığım gibi kucaklıyor musun? Sana sevgi ve ilgiyle sesleniyorum. Senin zekana hitap etmeye çalışmıyorum. Sana kalbinle sesleniyorum ve ruhunu bana çekiyorum. Bu Mesajlarda Benim Varligimi hissettiginizde, kimseden tasvip veya tasvip aramaniza gerek yoktur.

Ben olduğum gibiyim. Şimdi olması gerektiği gibi karşınızdayım. Babam, Vahiy Kitabı’nın içeriğini yedinci elçiden başkasına açıklamama asla izin vermezdi, çünkü bu gün geldi.

Birçok gerçek vizyoner, geçmişte dünyaya Tanrı Sözü’nü verdi ve bunun için çok acı çekti. Birçoğu hala Benden teselli alıyor ve ben onlarla iletişim kurmaya devam edeceğim, çünkü onların acılarına ve dualarına ihtiyacım var. Onlar Benim seçilmiş ruhlarımdır ve her birinin diğer ruhları kurtarmada oynayacağı bir rolü vardır.

Bu Görev sonuncusu. Şimdi, şu anda, Sözüme kulak vermenizi emrediyorum. Sadece bu Mesajlar aracılığıyla size verilen Sözüm, zulüm boyunca size rehberlik edecektir. Onlarla birlikte size büyük Lütuflar getiriyorum. Sözüme meydan okuduğunuzda, Mesajlarımı sahte peygamberler tarafından üretilen kurgularla karşılaştırdığınızda, onları kirleterek Bana asla hakaret etmemelisiniz.

Benim büyük rahmetime doğru kimsenin sana yol göstermesine ihtiyacın yok. Yalnızca bu Mesajlara odaklanmalı ve eski Öğretilerime sadık kalmalısınız, çünkü onlar sizin kurtarıcı lütfunuzdur.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/08/22/i-must-warn-the-world-of-the-large-number-of-false-prophets-who-at-this-time-try-to-drown-out-my-voice/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/08/22/i-must-warn-the-world-of-the-large-number-of-false-prophets-who-at-this-time-try-to-drown-out-my-voice/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/08/22

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/082223.cfm