Ébredjetek fel mindnyájan! Elérkezett az idő az Igazság Könyvének felnyitására

Igazság Könyve:

Az utolsó próféta elküldésére most került sor, ezért tehát kérlek, ne utasítsátok el ezt az Ajándékot

2013-07-19 15:00

 

Drága, szeretett leányom, amikor aggódsz, és úgy érzed, hogy e Küldetés miatt nem szeretnek, tudnod kell, hogy a Szentlélek mindig erősen fog tartani téged. Te sohasem leszel képes valótlanságokat kinyilatkoztatni, mivel ezt szeretett Atyám nem engedélyezi. Te vagy a végidők prófétája, és bár Én tudom, hogy ez megrémít téged, tudnod kell a következőket:

Atyám szeretete által Én nagy Kegyelmet adok a világnak. Az utolsó próféta elküldésére most került sor, ezért tehát kérlek, ne utasítsátok el ezt az Ajándékot, mert Atyám kívánsága az, hogy magához szorítsa minden gyermekét, és megvédje őket a világban lévő gonosszal szemben. Ez az az Ajándék, mely elhozza nektek a szörnyű büntetéstől való végső megváltást.

Ne utasítsátok el e prófécia Ajándékát, ami a Mennyből való utolsó közbenjárás, hogy megmentsen benneteket a bajtól.

Azoknak mondom, akik nem tisztelik Atyámat, és akik pogány isteneket imádnak: országaitok le lesznek söpörve a Föld színéről, ha nem fordultok vissza az Egy Igaz Istenhez. Ti, akik hamis isteneket imádtok, akik csillogó jövőt ígérnek nektek, és a hiúságotokhoz folyamodnak, el lesztek terelve Tőlem, és egy végtelen vákuumban fogtok megfulladni – abban a mélységben, melyből sohasem fogtok visszatérni.

Most hallgassatok meg mindannyian. A Mennyből fordulok az emberiséghez. Prófétám egyszerűen azt fogja tenni, amit Én mondok neki. Ő engedelmeskedik Nekem, az Isten Fiának, az Emberfiának, amint az meg volt jövendölve. Neki nincs (saját) hangja. Az ő szavai, az Én Szavaim. Az ő engedelmessége elengedhetetlen ahhoz, hogy megfeleljen Isten Parancsának. Az ő engedelmessége azt jelenti, hogy nem szabad kinyitnia száját Isten Szavának megvédésére.

Minden megjövendölt esemény gyorsan fog megtörténni. Csak hagyjátok figyelmen kívül ezt a figyelmeztetést, és többet fogtok szenvedni a kelleténél. Csak mocskoljátok be ezeket a szavakat, és szégyenetekre le lesztek leplezve az egész világ előtt, amiért üldöztetek Engem.

Az Én Szavam Igaz. Az Én Szavam konkrét. Szavam azért adatik, hogy megvédjen és megmentsen benneteket a fenevadtól, aki fertőzése által tönkreteszi életeteket. Kérlek, legyetek erősek, és távolodjatok el a gonosz hazugságoktól, amiket mond nektek. Ha a szívetek nehéz, jöjjetek Hozzám, és Én meg fogom azt könnyíteni. Ha a szívetek szomorú, Én beborítalak benneteket és békét hozok nektek, hogy ezáltal a halál soha többé ne félemlítsen meg benneteket.

Ha tele vagytok haraggal, mely ezen Üzenetekkel szembeni gyűlöletbe fordul, tudnotok kell, hogy akkor a hazugság királya támad benneteket. Tudni fogjátok a szívetekben, hogy amennyiben ezek az Üzenetek fájdalmat és szenvedést okoznak nektek, akkor ezek az Üzenetek Tőlem jönnek.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/az-utolso-profeta-elkuldesere-most-kerult-sor-ezert-tehat-kerlek-ne-utasitsatok-el-ezt-az-ajandekot

 

 

 

Az a terve, hogy a megtévesztés hálójába csalja a lelkeket azáltal, hogy rángatja a szívüket

2013-07-19 20:54

 

Drága, szeretett leányom, Maradék Hadseregemről szeretnék beszámolni nektek. Jelenleg a Maradék Hadsereg növekszik szerte az egész világon. Sokan, akik nem ismerik ezeket az Üzeneteket, már gyülekeznek, mivel földi Egyházam magját a szétporladás veszélye fenyegeti.

Sokan ismerik az Igazságot, és látják a Legszentebb Szavam felhígítására tett kísérleteket. Mindazok, akik a Szentlélek Fényét élvezik, fel fogják ismerni a gonosz szellemét, amikor az elárasztja Egyházamat. A gonosz szelleme az alázat látszatába öltözve fog jönni. A terve az, hogy a megtévesztés hálójába csalja a lelkeket azáltal, hogy rángatja a szívüket.

Ne feledjétek, a Sátán terve az, hogy lelkeket raboljon. Aztán tudnotok kell azt is, hogy kik azok a lelkek, akiket elsőként szemel ki magának, hogy behálózza őket. Ő mindig azokat akarja elpusztítani, akik szeretnek Engem. Azokat, akiket már megfertőzött, figyelmen kívül hagyja, mert már elpusztította őket. Soha ne gondoljátok, hogy a gonosz a legnyilvánvalóbb módon fogja megmutatni önmagát. Ez a gonosz szellem az alázat, a szelídség és a gondoskodó magatartás által fogja elcsábítani a lelkeket, mert hogyan is lehetne másképpen meggyőzni a jó lelkeket, hogy elfogadják a hazugságokat?

Én vagyok az emberiség Megváltója, és most azért avatkozom be, hogy elhozzam az Igazságot nektek. Semmi sem fog megállítani Engem abban, hogy megmentsem a világot a pusztulástól, de minden gonosz tettet el fognak követni e Küldetés ellen. Miközben ti, szeretett Követőim, haladtok előre, azok, akik azt hiszik, hogy Isten Szavát káromoljátok, visszafelé fognak húzni benneteket. Aztán, amikor csendben félrehúzódtok és nem estek bele a démonok csapdáiba, amelyeket azért fognak felállítani, hogy elbátortalanítsanak benneteket Szavam megvédését illetően, ki fognak gúnyolni titeket.

Azok a Kegyelmek, amelyek Maradék Hadseregemnek adatnak, alig észrevehetőek, de erőteljesek lesznek, és az Üdvösség Anyja segítségével letaglózzák a fenevadat és annak seregét.

A lelkekért folytatott harc nem lesz kellemes, ez legyen világos mindenki számára, ellenben Isten ellenségeinek igazi arca, akik azt mondják, hogy az Én Nevemben jönnek, a maga idejében olyannak fog megmutatkozni, mint amilyen az valójában.

Sajnálatos módon sokan vakok lesznek az Igazságra, és addigra már olyan sátáni rituálékon fognak részt venni, amelyekről nem fogják tudni, hogy valóban azok, mivel annyira gondosan lesznek álcázva.

A Hangom üvölteni és üvölteni fog köztetek, mert Én sohasem fogom félbeszakítani azon Tervemet, hogy Örök Életet hozzak nektek. Nincs olyan emberi érvelés, mely arra a következtetésre vezetne, hogy elítélje ezen Üzeneteken keresztül adott Szent Szavamat, ami meggyengíthetné Isten Hatalmát.

Az Irántam való gyűlöletetek növekedni fog, és a harag, mely elárasztja a lelketeket, a Sátántól jön, de ti azt fogjátok hinni, hogy Istentől származik. Hogyan lehettek ilyen vakok? Milyen rothadás gennyesedett el bennetek, mely miatt megpróbáltok másoknak ártani? Imádkozzatok, nehogy elidegenítsétek Tőlem felebarátaitokat. Imádkozzatok, hogy megtaláljátok az Igazságot, mielőtt még a gonosz birtokba venné a lelketeket. Ő nagyon erőteljes, és azok, akiknek a büszkeség miatt meggyengült a lelkük, engedelmes és szolgálatkész „edényekké” válnak, amelyekben a Sátán és bukott angyalai fognak székelni.

Ébredjetek fel mindnyájan! Elérkezett az idő az Igazság Könyvének felnyitására. Nektek nemcsak a lapokat kell felnyitnotok, hanem meg kell nyitnotok a szíveteket is.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/az-terve-hogy-megtevesztes-halojaba-csalja-lelkeket-azaltal-hogy-rangatja-szivuket

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2023/07/19

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2023-07-19

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat