Son peygamber şimdi gönderildi, lütfen bu Armağanı reddetmeyin.

Gerçeği Kitap:

Son peygamber şimdi gönderildi, lütfen bu Armağanı reddetmeyin.

19 Temmuz 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, bu Görev nedeniyle endişelenip sevilmediğinizi hissettiğinizde, Kutsal Ruh’un sizi her zaman güçlü tutacağını bilmelisiniz. Sevgili Babam buna izin vermediği için asla yalan beyanda bulunamayacaksınız. Sen ahir zaman peygamberisin ve bunun seni korkuttuğunu bildiğim halde, şunu bil.

Ben, Babamın Sevgisi aracılığıyla dünyaya büyük Merhamet bahşediyorum. Son peygamber şimdi gönderildi, bu yüzden lütfen bu Armağanı reddetmeyin, çünkü Babamın arzusu tüm çocuklarını kucaklamak ve onları dünyadaki kötülüklerden korumaktır.

Bu, size korkunç bir cezadan son kurtuluşu getirecek Armağandır.

Sizi zarardan kurtarmak için Cennetten gelen son şefaat olan bu peygamberlik Armağanını reddetmeyin. 

Babamı onurlandırmayanlar ve putperest tanrılara tapanlar, Tek Gerçek Tanrı’ya dönmezseniz, ülkeleriniz yeryüzünden silinecek. Size parlak gelecekler vaat eden ve kibrinize hitap eden sahte ilahlara tapan sizler, Benden uzaklaştırılacak ve sonsuz bir boşlukta, bir daha geri dönemeyeceğiniz bir uçurumda boğulacaksınız.

Şimdi hepiniz dinleyin. Cennetten insanlığa sesleniyorum. Peygamberim ona ne dersem onu ​​yapacak. Önceden bildirildiği gibi, Tanrı’nın Oğlu, İnsan Oğlu Bana itaat eder. Sesi yok. Onun sözleri Benim Sözlerimdir. Onun itaati Allah’ın emrine göre çok önemlidir. İtaati, Tanrı Sözü’nü savunmak için ağzını açmasına izin verilmediği anlamına gelir.

Önceden bildirilen tüm olaylar hızla gerçekleşecektir. Cennetten gelen bu uyarıyı dikkate almayın ve gereğinden fazla acı çekeceksiniz. Cennetten gelen bu Sözleri yerin ve Bana zulmettiğiniz için tüm dünyanın önünde tüm utancınızla gösterileceksiniz.

Benim Sözüm Gerçektir. Sözüm somuttur. Sözüm sizi korumak ve sizi istilasıyla yaşamlarınızı mahveden canavardan kurtarmak için verildi. Lütfen güçlü ol ve sana söylediği kötü yalanlardan uzaklaş. Kalbin ağırsa Bana gel, ben onu hafifletirim. Kalbin üzgünse, seni sarıp huzura kavuştururum ki ölüm seni bir daha asla korkutmasın.

Bu Mesajlara karşı nefrete dönüşen öfkeyle dolduysanız, bilin ki yalanlar kralı tarafından saldırıya uğradınız. Bu Mesajlar size acı ve ıstırap veriyorsa, bunların Benden geldiğini kalbinizde bileceksiniz.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/07/19/the-final-prophet-has-now-been-sent-so-please-do-not-reject-this-gift/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/07/19/the-final-prophet-has-now-been-sent-so-please-do-not-reject-this-gift/

 

 

 

 

Planı, kalplerini çekerek ruhları bir aldatma ağına çekmektir.

19 Temmuz 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Kalan Ordu’yu açıklamak istiyorum. Kalan Ordu şu anda tüm dünyada büyüyor. Bu Mesajları bilmeyen birçok kişi şimdiden toplanıyor, çünkü Dünyadaki Kilisemin çekirdeği yenilme tehlikesiyle karşı karşıya.

Birçok kişi Gerçeği bilir ve En Kutsal Sözümü sulandırmak için yapılan girişimleri görebilir. Kutsal Ruh’un Işığının kutsadığı herkes, Kilisemi içine alan kötülüğün ruhunu tanıyacak. Kötülüğün ruhu, tevazu kisvesi giymiş olarak gelir. Planı, kalplerini çekerek ruhları bir aldatma ağına çekmektir.

Unutmayın, şeytanın planı ruhları çalmak. Öyleyse, önce hangi ruhları tuzağa düşürmeye çalıştığını bilin. Beni sevenleri her zaman yok etmeye çalışacak. Halihazırda musallat olduğu kişileri görmezden gelecektir, çünkü onları zaten yok etmiştir.

Kötülüğün kendini en açık şekilde gösterdiğine asla inanmayın. Bu kötü ruh, alçakgönüllü, yumuşak ve şefkatli bir görünüm sergileyerek ruhları ayartacaktır, çünkü iyi ruhlar başka nasıl yalanlara ikna edilebilir? 

Ben insanlığın Kurtarıcısıyım ve şimdi size Gerçeği getirmek için müdahale ediyorum. Beni hiçbir şey durduramaz, ancak dünyayı ıssızlıktan kurtarmak için bu Göreve her kötü eylem uygulanacaktır.

Sevgili takipçilerim, ileriye doğru yürüdüğünüz gibi, Allah’ın Sözü’ne karşı küfür ettiğinize inananlar tarafından da geriye doğru sürükleneceksiniz. Sonra, sessizce geri çekildiğiniz ve Sözümü savunmanız için sizi cesaretlendirmek üzere kuracakları iblislerin tuzaklarına düşmediğiniz zaman, sizinle alay edecekler.

Kalan Orduma verilen Lütuflar zekice ama güçlü olacak ve Kurtuluşun Annesinin yardımıyla canavarı ve onun yandaşlarını katledecekler.

Ruhlar için yapılan savaş hoş olmayacak, çünkü hiç şüpheniz olmasın, Allah’ın adıyla geldiklerini söyleyen düşmanlarının gerçek yüzlerinin ne olduğu zamanla ortaya çıkacaktır. Ne yazık ki, birçokları için Gerçeğe karşı kör olacaklar ve o zamana kadar cahil kalacakları Şeytani ayinlere katılacaklar, o kadar dikkatli bir şekilde kamufle olacaklar.

Sesim aranızda kükreyip gürleyecek, çünkü size Sonsuz Yaşamı getirme Planımda asla durmayacağım. Bu Mesajlar aracılığıyla Kutsal Sözümün mahkûm edilmesiyle sonuçlanan hiçbir insan muhakemesi, Tanrı’nın Gücünü sulandıramaz.

Bana olan nefretiniz artacak ve ruhunuzu kaplayacak olan öfke şeytandan gelecek, ama bunun Allah’tan olduğuna inanacaksınız. Nasıl bu kadar kör olabiliyorsun? Başkalarına zarar vermeye çalışmanıza neden olan hangi kokuşmuş içinizde?

Bana karşı komşunu yabancılaştırmamak için dua et. Şeytan ruhlarınızı ele geçirmeden önce Gerçeği aramak için dua edin. O çok güçlüdür ve ruhları gurur günahıyla zayıflamış olanlar, Şeytan ve düşmüş meleklerinin içinde ikamet edecekleri istekli kaplar haline gelecektir.

Hepiniz uyanın. Hakikat Kitabı’nın açılma zamanı gelmiştir. Sadece sayfaları açmamalısın, kalbini de açmalısın.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/07/19/its-plan-is-to-entice-souls-into-a-web-of-deceit-by-tugging-at-their-hearts/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/07/19/its-plan-is-to-entice-souls-into-a-web-of-deceit-by-tugging-at-their-hearts/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/07/19

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/071923.cfm