Eddig még sohasem sürgettem ennyire mindenhol az imáitokat a megátalkodott bűnösökért

https://remnant-army.org/wordpress/hu/az-ima-az-egyetlen-fegyveretek/


Igazság Könyve:

„Nem kényszeríthetem az embereket arra, hogy megtérjenek vagy, hogy visszatérjenek Hozzám

2011. október 15., szombat; 19:00

Drága, szeretett leányom, minél több ember hallja meg Szavamat, annál jobban fog Szeretetem a lelkükbe hatolni, amint Üzeneteimet olvassák. Beszélni fogok a lelkükhöz, és szendergéseikből fel fogom ébreszteni őket, hogy egyesüljenek Velem, és hogy ez által mindenhol megmenthessem a lelkeket. A nagymértékű erő fog segíteni Nekem a lelkek megmentésének elérésében.

A szabad akaratra való tekintettel, melyet Atyám ajándékként adott az embernek, nem kényszeríthetem az embereket arra, hogy megtérjenek, vagy hogy visszatérjenek az Istenbe, az Atyába vetett hithez. Ez a saját döntésük által kell, hogy megtörténjen. Az ima megtéréseket fog eredményezni. Ezt megígérem nektek. Gondoljatok arra az ajándékra, mely a lelkekre vár, amikor ti, gyermekeim, értük imádkoztok.

Nem ismeritek az ima hatalmát? A sokak által mondott ima, melyet hálából és bűneitek engeszteléséért Atyámhoz imádkoztok, megmentheti a világot. Ekkora nagymértékű hatalmat eredményez az ima. Eddig még sohasem sürgettem ennyire mindenhol az imáitokat a megátalkodott bűnösökért, mint most, amelyek ajkaitokról és nagylelkű szívetekből kell, hogy jöjjön. Szükségem van imáitokra. Imáitok nélkül nem menekülhetnének meg ezek a szegény lelkek, mert sokan közülük olyan sötétségben vannak, hogy a Nagyfigyelmeztetésnek kevés hatása lesz rájuk.

Ti, dédelgetett, szeretett gyermekeim, valamennyien bűnösök, közületek sokan megtesztek minden tőletek telhetőt, hogy szereteteteket megmutassátok Nekem, nem veszitek észre, hogy Én annyira számítok rátok abban, hogy továbbra is kapcsolatban maradjatok Velem.

Egyesüljetek Velem Szent Szívem kebelén, és kérjétek Tőlem testvéreitek megmentésének kegyelmét! Millió lelket fogok megmenteni, ha időt szántok az Irgalmasság Rózsafüzérének imádkozására.

Ez az az idő, amikor az Irgalmasság Rózsafüzérének imádkozása a leghatékonyabb lesz. Legyetek nagylelkűek szívetek, elmétek, a testetek és a lelketek által.

Tegyetek félre minden kétséget! Engedjétek meg Nekem, Jézusotoknak, hogy felemeljelek benneteket, hogy úgy titeket, mint azokat, akikért imádkoztok, elvihessem az Én Örök Életembe.

Szeretett Megváltótok,

Jézus Krisztus”

https://masodikeljovetel.hu/nem-kenyszerithetem-az-embereket-arra-hogy-megterjenek-vagy-hogy-visszaterjenek-hozzam

„Sohase védj meg Engem akkor, amikor az nem szükséges

2011. október 13., csütörtök

Drága, szeretett leányom, annak szükségéről kell tájékoztatnom téged, hogy tartózkodni kell Szent Szavaim megvédésétől.

Mindazoknak, akik kételkednek Szavamban, a vezetésemért kell imádkozniuk. Arra utasítalak téged, hogy sohase próbáld értelmezni az Isteni Ajkamról kapott Üzeneteket.

Ezt már gyakran mondtam neked, és nem hatalmaztalak fel arra, hogy hasonlóképpen cselekedj. Helyette fogadd el azokat olyannak, amilyenek azok valójában. Ne vond kétségbe azokat! Ne próbálkozz azzal, hogy értelmezd ezeket, mert az emberek az Isteni tervekről, vagy időzítésről semmit sem tudnak. Az emberek az Antikrisztusról sem tudnak semmit, habár ők az ellenkezőjét hiszik. Ezekről a fontos dolgokról csak szeretett Atyámnak van ismerete.

Arra kérlek téged, hogy sohase védj meg Engem, ha ez nem szükséges. Egyedül Atyám Akarata számít, vagyis az emberiséggel való kommunikálás általad és más prófétákon keresztül. Amint azt már korábban is mondtam neked: Te vagy az író, és Én a szerző. Te vagy az eszköz, és Én a Mester.

Az Irántam való engedelmesség az, amit elvárnak tőled. Aszerint cselekedni, ahogyan azt Én mondom, egyszerű dolog. A munkád is könnyebb lesz, ha tartózkodsz a bibliai kérdésekkel kapcsolatos intellektuális vallási vitáktól, amelyekről semmit sem tudsz.

Ne feledd, leányom, hogy a legfontosabb az alázat. Maradj gyerekként kicsinek az Én Szememben, és akkor békére találsz. Ebben a munkában megpróbáltatásokat fogsz kapni. Várd ezeket! Ne utasítsd vissza őket! A Nekem adott szabad akaratod ajándékát elfogadtam, de meg kell tanulnod annak fontosságát, hogy nem szabad megpróbálnod visszautasítani a szenvedést, mert erre a lelkek megmentésében szükség van.

Szeretlek, leányom, de szükségét éreztem annak, hogy tiszta útmutatásaimra emlékeztesselek téged. Nincs szükség a megvédésemre. Azok a Szavak, amelyeket adok neked, nem fertőzöttek, és nem mondanak ellent az Igazságnak sem, ahogy azok már az idők kezdete óta fel voltak ajánlva az emberiségnek. Az Igazság sok változata, melyek a Bibliában találhatók, az idők során el lettek ferdítve, csak azért, hogy megfeleljen az ember saját napirendjének. Én Vagyok az Igazság. Én Vagyok az Élet Kenyere. Nélkülem nincs élet.

Haladj tovább előre, tisztábban látva mindazt, amit elvárnak tőled. Védve leszel minden időben. Köszönöm, leányom, azt az erőt, amit most megmutatsz. De engedd meg Nekem, hogy vezesselek téged mindenkor. Így könnyebb lesz számodra ez az utazás.

Szeretett Jézusod”

https://masodikeljovetel.hu/sohase-vedj-meg-engem-akkor-amikor-az-nem-szukseges

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

„Keletről jön el a hajnal

2004. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20


————

Ortodox (Görög keleti):

„14 hogy többé ne legyünk kiskorúak, akik mindenféle tanítás szelében ide-oda hányódnak és sodródnak az emberek csalásától, tévútra csábító ravaszságától;

15 hanem az igazsághoz ragaszkodva növekedjünk fel szeretetben mindenestől őhozzá, aki a fej, a Krisztus.

16 Az egész test pedig az ő hatására egybeilleszkedve és összefogva, a különféle kapcsolatok segítségével, és minden egyes rész saját adottságának megfelelően működve gondoskodik önmaga növekedéséről, hogy épüljön szeretetben.

Az új ember felöltözése

17 Mondom tehát, és tanúsítom az Úr nevében, hogy többé nem élhettek úgy, ahogyan a pogányok élnek hiábavaló gondolkodásuk szerint.

18 Az ő elméjükre sötétség borult, és elidegenedtek az Istennek tetsző élettől, mert megmaradtak tévelygésükben, és megkeményedett a szívük.

19 Ezért erkölcsi érzékükben eltompulva, gátlástalanul mindenféle tisztátalan tevékenységre vetemedtek nyereségvágyukban.”

 

 

 

„7 Heródes, a negyedes fejedelem meghallotta mindazt, ami történt, és zavarban volt, mert némelyek azt állították, hogy János támadt fel a halálból,

8 némelyek azt, hogy Illés jelent meg, mások pedig azt, hogy a régiek közül támadt fel valamelyik próféta.

9 Heródes ekkor így szólt: “Jánost lefejeztettem, de ki lehet ez, akiről ezeket hallom?” És látni akarta őt.

10 Amikor az apostolok visszatértek, elbeszélték neki mindazt, amit tettek. Akkor maga mellé vette őket, és elvonult velük külön egy Bétsaida nevű városba.

11 De amikor a sokaság észrevette, utánament. Jézus örömmel fogadta őket; beszélt nekik az Isten országáról, és a gyógyulásra szorulókat meggyógyította.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Ephesians+4%3A14-19%3B+++++Luke+9%3A7-11&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

https://www.oca.org/readings/daily/2021/10/14

 

———-

Római katolikus:

2021-10-14

28. évközi hét csütörtök

SZENTLECKE Szent Pál apostolnak a rómaiakhoz írt leveléből
Az ember nem a saját erejéből igazul meg, hanem Isten kegyelméből a Jézus Krisztusba vetett hit által.
Testvéreim!
Isten igaz volta a mózesi törvénytől függetlenül lett most nyilvánvalóvá, amint azt ugyanazon törvény és a próféták is tanúsítják. Isten igaz volta a Jézusba vetett hit által nyilvánvalóvá vált mindazok számára, akik hisznek. Mert nincsen különbség (akár pogány volt eddig valaki, akár a választott néphez tartozott): mindannyian vétkeztek, és mindannyian nélkülözik Isten dicsőségét. Ingyen válnak igazzá az ő kegyelméből, a megváltás által, amely Jézus Krisztusban valósult meg.
Őt Isten arra rendelte, hogy vére ontása árán engesztelő áldozat legyen, amely a hit által válik hatékonnyá. Isten – végtelen türelmében – elnézte ugyanis a korábban elkövetett vétkeket, hogy kimutassa igazságosságát a mostani időkben. Így bizonyul igazságosnak ő maga, és teszi megigazulttá azt, aki hisz Jézus Krisztusban.
Hol van hát a dicsekvésed? Íme, semmivé lett! Kérkedhetsz-e azzal, hogy teljesítetted a törvényt? Kizárt dolog. Egyedül csak a Jézus Krisztusba vetett hit által dicsekedhetünk. Mi ugyanis meg vagyunk győződve arról, hogy az ember a hit által válik kedvessé (Isten előtt), nem a mózesi törvény teljesítése által. Vajon csak a zsidóké az Isten, nem pedig a pogányoké is? Bizony, a pogányoké is. Hiszen ugyanaz az Isten tesz megigazulttá minden embert.
Ez az Isten igéje.
Róm 3,21-30

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Ha számon tartod a vétkeket, Uram, * Uram, ki az, aki előtted megállhat? 3. vers.
Előénekes: A mélységből kiáltok, Uram, hozzád: * Istenem, hallgass a szómra!
Füled figyeljen fel * könyörgő szavamra.
Hívek: Ha számon tartod a vétkeket, Uram, * Uram, ki az, aki előtted megállhat?
E: Ha számon tartod a vétkeket, Uram, * Uram, ki az, aki előtted megállhat?
De nálad bocsánatot nyer a vétek, * ezért félve tisztelünk téged.
H: Ha számon tartod a vétkeket, Uram, * Uram, ki az, aki előtted megállhat?
E: Tebenned remélek, Uram, * és igédben reménykedik lelkem.
Lelkem várja az Urat, * jobban, mint éji őr a hajnalt.
H: Ha számon tartod a vétkeket, Uram, * Uram, ki az, aki előtted megállhat?
Zsolt 129,1-5

ALLELUJA
Jézus mondja: † „Én vagyok az út, az igazság és az élet. * Senki sem jut Atyámhoz, csak általam.” Jn 14,6 – 4 g. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Lukács könyvéből
A farizeusok ellenségesen szemben állnak Jézussal.
Jézus egy lakomán így korholta a farizeusokat:
„Jaj, nektek, akik síremléket építetek azoknak a prófétáknak, akiket a ti atyáitok megöltek! Ezzel is csak azt igazoljátok, hogy helyeslitek atyáitok cselekedeteit, és egyetértetek velük: azok megölték őket, ti meg sírt készítetek nekik.
Nem hiába mondja Isten bölcsessége: Prófétákat és apostolokat küldök hozzájuk. Némelyeket közülük megölnek, másokat üldözni fognak.
E nemzedéknek számot kell adnia minden próféta véréről, amelyet kiontottak a világ kezdetétől, Ábel vérétől egészen Zakariás véréig, akit az oltár és a templomépület között megöltek. Igenis, mondom nektek: felelősségre vonják mindezért ezt a nemzedéket.
Jaj, nektek, törvénytudók! Lefoglaltátok a tudás kulcsát. Magatok nem mentetek be vele, az odaigyekvőket pedig megakadályozzátok.”
Amikor ezeket elmondta nekik, az írástudók és a farizeusok nagy felháborodásukban különféle kérdésekkel kezdték faggatni. Azon fondorkodtak, hogy rajtakapják valami olyan kijelentésén, amellyel vádolhatják.
Ezek az evangélium igéi.
Lk 11,47-54

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-14