Mikor fogjátok megérteni, hogy a pénz és az általa elérhető dolgok kényszerű szeretete katasztrófával végződik?

https://remnant-army.org/wordpress/hu/az-ima-az-egyetlen-fegyveretek/


Igazság Könyve:

Utasítsátok el a New Age spirituális munkáját

2011. május 15., vasárnap, 17:00

Drága szeretett leányom, felszólítom minden hívemet, hogy ítéljék el a New Age szervezet munkálkodásait, amely kezében tartja a világot.

A kereszténység mindig elsődleges célpont volt a sátán számára. Mivel ő nagyon ravasz, állandóan azon van, hogy elcsábítsa azokat, akik lélekben üresek és elveszettek. Azzal fog mindig próbálkozni, hogy hazugságait a szeretet leple alatt mutassa be. Aztán azt is megpróbálja, hogy kontroll alatt tartsa gyermekeim gondolkodását, miközben pogány taktikával azt magyarázza be nekik, hogy szabadítsák fel gondolataikat a modern élet stresszétől. Óvakodjanak közületek mindazok, akik átadják magukat azoknak az általuk folytatott gyakorlatoknak, amelyek által elméjüket a feledés állapotába teszik, az úgynevezett meditációval. Ha ilyen úton engeditek, hogy gondolataitokat ellenőrizzék, akkor a sátán és démonai szép csendben, úgy hogy fel sem ismeritek, irányítani fogják azokat, kisimítva ezáltal az átmenet útját.

Kerüljetek minden spirituális praktikát, beleértve a tarot kártyát is…

A világban sok-sok lélek éhezik a lelki vezetésre. Keresésük által értelmet akarnak adni az életüknek, miközben tudatlanul hagyják magukat, hogy azok a praktikák beszippantsák őket, amelyek a pogányságra vezetnek. Minden dogma hamis, ami annak az elhitetésére csábít benneteket, hogy valódi béke van a szívetekben és a lelketekben, ezt mindenkor el kell kerüljétek. Tanuljátok meg ezeket olyannak felismerni, mint amilyenek azok valójában.

A kristályok, a meditáció, a reiki, a yoga, a tarot kártya, a spirituális vezetőkbe vetett hit, a metafizika és az úgynevezett csodadoktorok arra csábítanak benneteket, hogy egy alternatív felsőbbrendű létben higgyetek, amelyet nem Isten, az örök Atya teremtett.

Figyelmeztetés a kimagasló mesterektől…

Ma sokan közületek, akik folyamatosan keresik a lelki vigaszt az angyalok követésében, ébereknek kell lenniük, főleg akkor, amikor említésre kerül a felemelkedett mesterek neve; biztosak lehetnek abban, hogy ezek az angyalok nem a Mennyországból származnak. A felemelkedett mesterek, gyermekeim, nem másak, mint bukott angyalok, és a sötétségből jönnek. De akkor azt fogják nektek mondani, hogy ők a világosságból jöttek. Ez mind pogány spiritualizmus, és ha ezeket beillesztitek az életetekbe, akkor a sötétség mélységébe fog rántani benneteket, éppen akkor, amikor a legkevésbé várnátok. A Sátán nagyon óvatosan fogja ezeket a sötét hazugságokat bemutatni, és ti mindvégig azt fogjátok hinni, hogy mindezek a dolgok helyesek. A legtöbbet úgy mutatják be, hogy azok elősegítik az önbecsülést, az önbizalmat, és segít életeteket kontroll alatt tartani – mindez pedig hazugság. Ezek a praktikák nemcsak az Igazságtól vezetnek el benneteket, hanem kimondhatatlan nyomort is hoznak nektek, amikor a démonok, mint ennek a praktikának az eredménye, a lelketekbe költöznek.

A Szentírás figyelmeztet a mágia veszélyeire…

Az Igazságot sohasem szabad manipulálni. A Szent Biblia tanításai figyelmeztetik az emberiséget a mágia, a jóslás és a hamis istenek imádásának a veszélyeire. A mai világban ezek a praktikák úgy vannak bemutatva, mintha ártalmatlanok lennének, és a lelki jólét eléréséhez elengedhetetlenek. A szelíd lelkek természetéből adódóan sokan természetes vonzalmat fognak érezni a New Age praktikái iránt, mert megtéveszti őket az a hamis szeretet, amelyet kiárasztanak magukból. Ettől semmi sem lehetne messzebb az Igazságtól.

Figyelmeztetés az angyalok iránti fanatikus rajongásra

Ne feledjétek, hogy a sátán és az ő bukott angyalai azok, akik óvatosan és ravasz módon húztak be benneteket ebbe az értelmetlen hazugságba. Azoknak, akik szinte fanatikus módon rajonganak az angyalokért, a következőket mondanám: miért nem Isten szavát, az Örök Atya szavát hirdetitek először? Vajon ez az angyalokkal szembeni megszállottság nem a bálványimádás egy másik formája? Igen, természetes, hogy imádkoztok a szent angyalok segítségéért, de mindig tegyétek fel azt a kérdést, hogy vajon az angyalok iránti rajongásom nincs-e a Jézus Krisztus, az Isten Fia, vagy Isten, az Örök Atya iránti szeretetem kárára?

Ébredjetek fel a spiritualizmus hazugságaiból. Azok az angyalok, akik az ilyen gyakorlatok folyamán vonzanak benneteket, nem a Mennyből, vagy a világosságból valók. Úgy fognak tűnni, mintha a világosságból jönnének, de ez csak megtévesztés, amelyet sátán és démonai arra használnak, hogy tetteiket okosan álcázzák.

Emlékezzetek egy utolsó tanításra. Akárhogyan is öltöztetitek fel pogány praktikáitokat, hogy úgy tűnjék, mintha a Mennyország Isteni Fényét imádnátok, mégis hazugságok lesznek. Ez a hazugság, és azok, akik benneteket meggyőznek arról, hogy ezen a bizarr, úgynevezett szellemi utazáson részt vegyetek, mely Atyámat figyelmen kívül hagyja, olyan közel visz majd a sátánhoz benneteket, hogy egy bizonyos pont után már nem lesz visszaút.

A szeretet egyetlen Isteni birodalma, amely a Földön kívül létezik, az a Mennyország. Amit ezen kívül mesélnek nektek, az nem igaz. A Sátán azonban azt akarja, hogy mindezt elhiggyétek, hogy igaz. A valóság az, hogy ő minden gyanútlan és babonás lelket magával ragad a sötétségbe, és minden bukott angyalt, és mindezt a hamis szeretet nevében teszi.

Ne felejtsétek, hogy a Szeretet, az Igaz Szeretet egyedül csak Istentől, az Örök Atyától jöhet.

A ti szerető Megváltótok, Jézus Krisztus

https://masodikeljovetel.hu/utasitsatok-el-new-age-spiritualis-munkajat

———-

Igaz élet Istenben:

EGYESÍTSÉTEK A HÚSVÉT DÁTUMÁT!

EGYHÁZAM EGYIK RÉSZE VAKKÁ VÁLT

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum847.html

————-

http://www.calendarpedia.com/when-is/orthodox-easter.html

MÉG MINDIG VÁROK HÚSVÉT DÁTUMAINAK EGYESÍTÉSÉRE!

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum1040.html

A TI SZÍVETEKBEN FOGOM ÚJJÁÉPÍTENI EGYHÁZAM EGYSÉGÉT

1991. május 2.
Üzenet egy lélek számára:
Béke legyen veled! Országom eljövetele hamarosan bekövetkezik, és akaratom is teljesülni fog a Földön éppúgy, ahogy a mennyben 1 , és a ti szívetekben fogom újjáépíteni Egyházam egységét.

Nem várok tovább emberi jóváhagyásra, és menyasszonyomat újból ragyogó dicsőségbe öltöztetem.

Fel fogják oldani a megosztottság átkát. …

http://www.tlig.org/hu/humsg/hum617.html

„Keletről jön el a hajnal

2004. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

Utasítsátok el a New Age spirituális munkáját

2011. május 15., vasárnap, 17:00

Figyelmeztetés az angyalok iránti fanatikus rajongásra

Ne feledjétek, hogy a sátán és az ő bukott angyalai azok, akik óvatosan és ravasz módon húztak be benneteket ebbe az értelmetlen hazugságba. Azoknak, akik szinte fanatikus módon rajonganak az angyalokért, a következőket mondanám: miért nem Isten szavát, az Örök Atya szavát hirdetitek először? Vajon ez az angyalokkal szembeni megszállottság nem a bálványimádás egy másik formája? Igen, természetes, hogy imádkoztok a szent angyalok segítségéért, de mindig tegyétek fel azt a kérdést, hogy vajon az angyalok iránti rajongásom nincs-e a Jézus Krisztus, az Isten Fia, vagy Isten, az Örök Atya iránti szeretetem kárára?

…”

https://masodikeljovetel.hu/utasitsatok-el-new-age-spiritualis-munkajat


————

Ortodox (Görög keleti):

5 Fülöp lement Samária városába, és ott hirdette nekik a Krisztust.

6 A sokaság egy szívvel és egy lélekkel figyelt arra, amit Fülöp mondott, mivel hallották és látták azokat a jeleket, amelyeket tett.

7 A tisztátalan lelkek ugyanis sok megszállottból hangosan kiáltozva kimentek, sok béna és sánta is meggyógyult,

és nagy öröm volt abban a városban.

9 Már régebben élt abban a városban egy Simon nevű férfi, aki varázslással foglalkozott, és ámulatba ejtette Samária népét, mert valami igen nagynak állította magát.

10 A város apraja-nagyja hallgatott rá, és azt mondták: “Ő az Isten Hatalmasnak nevezett ereje.”

11 Hallgattak rá, mert varázslásával már jó ideje ámulatban tartotta őket.

12 De amikor hittek Fülöpnek, aki az Isten országáról és a Jézus Krisztus nevéről szóló evangéliumot hirdette, megkeresztelkedtek; férfiak és nők egyaránt.

13 Simon maga is hívő lett, majd miután megkeresztelkedett, Fülöp mellé szegődött, és amikor látta, hogy jelek és nagy csodák történnek, egészen elámult.

14 Amikor meghallották a Jeruzsálemben levő apostolok, hogy Samária befogadta az Isten igéjét, elküldték hozzájuk Pétert és Jánost.

15 Ők lementek, és imádkoztak értük, hogy részesüljenek a Szentlélek ajándékában,

16 mert még egyikükre sem szállt rá, csak meg voltak keresztelve az Úr Jézus nevére.

17 Akkor rájuk tették a kezüket, és részesültek a Szentlélek ajándékában.”

 

Köszönetet mondok mindazoknak, akik Szent Igéim terjesztésében segítenek

2011. május 25., csütörtök, 16:00

Most azért jövök, hogy bátorítsam mindazokat a követőimet, akik felismerték valódi Hangomat, és nagylelkűségük által óriási munkájukkal válaszoltak Nekem. Köszönetet szeretnék mondani mindazoknak, akik önszántukból időt szánnak üzeneteimre, elősegítik és terjesztik azokat. Ti, értékes gyermekeim, ezekben az időkben nagy örömmel töltitek el Bánatos Szívemet. Gyermekeim, ti merészek és bátrak vagytok, és el vagytok telve a Szentlélek Ajándékával. Az Igazság iránti hűségetek, szerető odaadásotok és a Nekem ajándékozott időtök sok kegyelemmel fog elárasztani benneteket az Új Paradicsomban, amelyet gyermekeimnek ígértem.

Ezalatt a Szent Munka alatt vezetni fogom a kezeteket, és érezni fogjátok a Szeretetemet. Sohase féljetek hirdetni Szavamat, mert azoknak, akik ezeket az Üzeneteket terjesztik, minden kis erőfeszítése meg lesz jutalmazva.

Menjetek most, drága, hűséges követőim. Terjesszétek Szent Szavamat, és segítsétek azokat a testvéreiteket, akiknek vezetésre van szükségük.

A ti szerető Megváltótok, Jézus Krisztus

https://masodikeljovetel.hu/koszonetet-mondok-mindazoknak-akik-szent-igeim-terjeszteseben-segitenek

 

 

 

„A szülők felelőssége a mai világban

2011. május 19., csütörtök; 18:15

Sajnos, az Én gyermekeim a lelki ösvényen teljesen elvesztették azt az utat, amely nagyon fontos, hogy a végérvényes rendeltetési helyre elérhessenek. Nincs szégyenérzetetek? Mikor fogjátok megérteni, hogy a pénz és az általa elérhető dolgok kényszerű szeretete katasztrófával végződik? Majd csak akkor fogjátok megérteni, hogy milyen egyedül vagytok, ha ebből a kényelemből, amely után oly nagyon vágyakoztok, meztelenre vetkőztetnek benneteket. …”

https://masodikeljovetel.hu/szulok-felelossege-mai-vilagban

27 Ne veszendő eledelért fáradozzatok, hanem az örök életre megmaradó eledelért, amelyet az Emberfia ad majd nektek, mert őt pecsétjével igazolta az Isten.”

28 Ekkor megkérdezték tőle: “Mit tegyünk, hogy Istennek tetsző dolgokat cselekedjünk?”

29 Jézus ezt felelte nekik: “Az az Istennek tetsző dolog, hogy higgyetek abban, akit ő küldött.”

30 Erre megkérdezték: “És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel?

31 Atyáink a mannát ették a pusztában, ahogyan meg van írva: Mennyei kenyeret adott nekik enni.”

32 Jézus pedig így válaszolt nekik: “Bizony, bizony, mondom néktek, nem Mózes adta nektek a mennyei kenyeret, hanem az én Atyám adja nektek az igazi mennyei kenyeret.

33 Mert az Isten kenyere a mennyből száll le, és életet ad a világnak.””

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Acts%208:5-17;%20%20%20%20John%206:27-33&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

https://www.oca.org/readings/daily/2021/05/18

 

 

 

———-

Római katolikus:

2021-05-18

húsvét 7. hét kedd

SZENTLECKE az Apostolok Cselekedeteiből
Szent Pál azzal a vallomással búcsúzik híveitől, hogy ő az életét egészen Isten ügyének szentelte.
Harmadik missziós útja vége felé Pál apostol Milétuszba érkezett. Magához kérette az efezusi egyház presbitereit. Amikor azok megérkeztek, így szólt hozzájuk:
„Tudjátok jól, hogy Ázsiába jövetelem első napjától kezdve egészen a mai napig hogyan éltem köztetek. Az Úrnak szolgáltam teljes alázatossággal, könnyek és zaklatások között, amelyek a zsidók áskálódásai folytán értek engem. Semmit sem tagadtam meg tőletek, ami javatokra szolgálhatott: nyilvánosan és magánházakban tanítottalak titeket. Zsidóknak és görögöknek egyaránt hirdettem, hogy térjenek meg Istenhez, és higgyenek Jézusban, a mi Urunkban.
Most pedig a Szentlélek ellenállhatatlan indítására Jeruzsálembe megyek. Nem tudom, mi történik ott velem, csak azt adta tudtomra a Szentlélek minden városban, hogy bilincs és megpróbáltatás vár rám. De mit sem aggódom. Nem becsülöm sokra életemet; csak fussam végig pályámat, amelyet az Úr Jézus rám bízott, és tanúságot tegyek az Isten kegyelmét hirdető evangéliumról.
Tudom azt is, hogy közületek, akiknek Isten országát hirdettem, nem lát többé senki. Ezért most ünnepélyesen kijelentem: Ártatlan vagyok abban, ha valaki mégis elvesznék. Mert nem riadtam vissza semmitől, hogy Isten akaratát teljes egészében föltárjam előttetek.”
Ez az Isten igéje.
ApCsel 20,17-27

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: A Föld minden országa * énekszóval áldja az Istent. (33a. vers. – 2. tónus)
Vagy: Alleluja. 2. szám.
Előénekes: Bőséges esőt adtál, Istenünk, * örökségedbe, ellankadt népedbe új erőt öntöttél.
Lakást adtál nyájadnak azon a földön, * amelyet jóságodban szereztél a szegényeknek, Istenünk.
Hívek: A Föld minden országa * énekszóval áldja az Istent.
Vagy: Alleluja.
E: Áldott legyen az Úr mindennap, * üdvösségünk Istene, ő visel ránk gondot.
Istenünk ő, szabadító Istenünk,* az Úr, a mi Urunk, kivezet minket a halálból.
H: A Föld minden országa * énekszóval áldja az Istent.
Vagy: Alleluja.
Zsolt 67,10-11.20-21

ALLELUJA
Kérni fogom az Atyát, és más Vigasztalót ád majd nektek, * hogy veletek maradjon mindörökké. Jn 14,16 – 9. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent János könyvéből
A búcsúzó Jézus imádkozik a világban maradó tanítványaiért.
Jézus az utolsó vacsorán tekintetét az égre emelte, és így imádkozott:
„Atyám, eljött az óra. Dicsőítsd meg Fiadat, hogy Fiad is megdicsőítsen téged! Te hatalmat adtál neki minden ember fölött, hogy mindenkinek, akit neki adtál, örök életet adjon. Az örök élet pedig az, hogy megismerjenek téged, az egy igaz Istent, és Jézus Krisztust, akit te küldtél.
Én megdicsőítettelek téged a földön. A feladatot, amelyet rám bíztál, teljesítettem. Atyám, most te dicsőíts meg engem azzal a dicsőséggel, amelyben részem volt nálad a világ teremtése előtt!
Kinyilatkoztattalak téged az embereknek, akiket e világból nekem adtál. Tieid voltak, és nekem adtad őket. Tanításodat megtartották. Most már tudják, hogy minden, amit nekem adtál, tőled van. Hiszen én a tőled vett igéket mondtam el nekik, ők pedig elfogadták: megismerték az igazságot, hogy tőled jöttem, és hittel elfogadták, hogy te küldtél engem.
Értük könyörgök. Nem a világért könyörgök, hanem értük, akiket nekem adtál. Tieid ők – hiszen a tied mindaz, ami az enyém, és minden az enyém, ami a tiéd –, és én megdicsőültem bennük.
Én nem maradok tovább itt e világban, ők azonban a világban maradnak. Én most hozzád megyek.”
Ezek az evangélium igéi.
Jn 17,1-11a

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-05-18