Mutassátok meg nekik azt, hogy mit jelent a Kereszténység: a gyűlöletre szeretettel válaszoltok.

Igazság Könyve:

Ne szakítsátok meg a kapcsolatot azokkal, akik Miattam utálnak benneteket

  1. június 25. szerda, 23:37

 

Drága, szeretett leányom, az embereknek nem kell lemondaniuk a napi tevékenységeikről azért, amiért hűséget fogadnak Nekem. Én nem egy olyan Isten Vagyok, Aki megparancsolja, hogy a napi feladataik rovására vessék a Lábaim elé magukat. Én nem vagyok felfuvalkodott, nem állok (itt) méltóságteljesen, hogy büszkén viselkedve uraljam az emberiséget, nem írom elő minden mozdulatotokat sem, és nem próbállak meg az Irántam való szolgaság engedelmességére kényszeríteni benneteket. Én nem ilyen Vagyok: Én alázatos szolgaként jöttem, hogy megszabadítsam az embert az ördög rabszolgaságától.

Azért jöttem, hogy szolgáljalak benneteket, és újra eljövök, hogy Üdvösségtervemet beteljesítsem. Azért Vagyok itt, hogy szolgáljalak benneteket. Azért jövök, hogy Magamhoz vonzalak benneteket, és bár örülök az Irántam való szereteteteknek és annak az időnek, amit Rám áldoztok, a szándékom az, hogy mindezt olyan módon tegyem, ami nem okoz túl nagy aggodalmat számotokra. Bár Én örvendek annak az időnek, amit Rám áldoztok és a felajánlott imáitoknak, nektek azonban továbbra is úgy kell élnetek az életeteket, hogy magatokat és családotokat táplálni és öltöztetni tudjátok. Mindaz, amit kérek, hogy olyan módon éljétek az életeteket, hogy Engem szolgálni tudjatok. És miközben a Velem való kapcsolatotok elmélyül, kényszerítő vágyat fogtok érezni arra, hogy gondolataitokon és szavaitokon keresztül beszéljetek Velem.

Azt kérem tőletek, hogy olyan tisztelettel bánjatok másokkal, mint amilyet Velem szemben tanúsítotok. Ne vitatkozzatok, és Miattam ne veszítsétek el a türelmeteket másokkal szemben. Semilyen módon ne próbáljátok helyesnek feltűntetni azok cselekedeteit és szavait, akik megsértenek Engem – csak imádkozzatok értük. Ahogy nő az Irántam való szeretetetek, a Velem való kapcsolatotok bensőségesebbé válik. Amikor ez megtörténik, akkor jön el az ideje annak, hogy magatokra vonjátok azok haragját, akiknek a hite gyenge. Számítsatok tehát arra, hogy ez megtörténik, és ne aggódjatok vagy szomorkodjatok, mert ha ti egységben vagytok Velem, akkor ezért gyűlölni fognak benneteket. Legyetek türelmesek ezekkel az emberekkel. Legyetek kedvesek. Legyetek udvariasak. Ne terheljétek magatokat azzal, hogy vitatkoztok, mert semmin sem fog változtatni, bármit is mondotok. Ehelyett mutassátok meg nekik azt, hogy mit jelent a Kereszténység: a gyűlöletre szeretettel válaszoltok.

Ne szakítsátok meg a kapcsolatot azokkal, akik Miattam utálnak benneteket. Ehelyett, kérlek, imádkozzatok értük. Meg kell próbálnotok egyensúlyt tartanotok az életetekben, ha egységben vagytok Velem. Miközben vágyom a társaságotokra, arra is vágyom, hogy szeressétek azokat, akiknek szükségük van Rám, de nem képesek látni Engem, és azokat, akik nem képesek a szívükben elfogadni Engem, vagy akiknek fogalmuk sincs arról, hogy mit jelent az Örök Élet. Az a kötelességetek Velem szemben, és egyben az Óhajom is, hogy az időtőket bölcsen kihasználva szeressétek ezeket a lelkeket. Szavaitok, cselekedeteitek, tetteitek és imáitok által el tudjátok, és el is fogjátok hozni Nekem ezeket a lelkeket.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/ne-szakitsatok-meg-kapcsolatot-azokkal-akik-miattam-utalnak-benneteket

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2024/06/25

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2024-06-25

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat