Gyűljetek össze. Egyesüljetek. Hozzatok minden lelket az Én Irgalmas Karjaimba.

Igazság Könyve:

Amikor az Irgalmasság Királyaként eljövök, egyetlen lélekben sem lesz kétség afelől, hogy Én Ki és Mi Vagyok

  1. november 20. szerda, 14:15

 

Drága, szeretett leányom, mond meg követőimnek – mindazoknak, akik hisznek Bennem, Jézus Krisztusban –, hogy minden nap időt kell szakítaniuk az imára azok lelkének a megmentése érdekében, akik Számomra elvesztek. Arra vágyom, hogy a Tőlem kapott Kegyelmekért cserébe segítsetek elhozni Hozzám azokat a lelkeket, akik összetörik a Szívemet.

Azt kell kérnem tőletek, hogy viseljétek el azt a fájdalmat, amelyet a miatt fogtok érezni, hogy az emberiséget elszakították Tőlem, Jézus Krisztustól. Ezt a földi Egyházamban történő szakadás fogja okozni. Azáltal, hogy teljes engedelmességgel elfogadjátok ezt a szenvedést, leküzdhetem azt a szorítást, amelyet a gonosz gyakorol azok fölött, akik túl gyengék ahhoz, hogy Isten Szavát hirdessék. Nem szabad félnetek soha ettől a Küldetéstől, mert ez Szeretett Atyám nagylelkűségének köszönhetően adatik a világnak. Ő egyszerűen csak Teremtését akarja visszaszerezni, sértetlenül, hogy egyetlen gyermekét se veszítse el.

Nem számít, hogy ki az, aki korbácsol, gúnyol vagy üldöz benneteket, csak gondoljatok a büntetésre, amely mindazokat fogja sújtani, akik az Arcomba köpnek. Tehát figyelmen kívül hagyván a gúnyolódásokat, akkor buzgón kell majd imádkoznotok minden ilyen sajnálatra méltó lélekért. Legyetek nagylelkűek, és akkor el fogtok telni a Szentlélekkel, hogy majd Mennyei Seregem oldalán harcolhassatok, megmentvén a világot a gonosztól. Ezért szeretettel és bizalommal kell várakoznotok, és Én nagy Áldásokban foglak részesíteni benneteket.

A reményt sohasem szabad feladni a félelem miatt. A félelem soha nem szabad, hogy elvakítson benneteket azzal a feladattal szemben, amelyet elvárnak tőletek; így tehát, amikor az Irgalmasság Királyaként eljövök, egyetlen lélekben sem lesz kétség afelől, hogy Én Ki és Mi Vagyok. Gyűljetek össze. Egyesüljetek. Hozzatok minden lelket az Én Irgalmas Karjaimba. Hogy ebben a segítségemre lehessetek, az alábbi különleges Keresztes Imahadjárat imáját kell imádkoznotok, hogy segítsetek Nekem összegyűjteni és egyesíteni minden lelket.

A Keresztes Imahadjárat 128. imája: Hogy összegyűjtsünk és egyesítsünk minden lelket:

Drága Jézus, segíts nekünk, szeretett tanítványaidnak, hogy Karjaidba gyűjtsük a világot, és bemutassuk Neked azokat a lelkeket, akiknek a legnagyobb szükségük van Nagy Irgalmasságodra.

Tégy minket képessé arra, hogy a Szentlélek Ajándékával biztosítani tudjuk, hogy az Igazság Lángja elnyelje mindazokat, akik elszakadtak Tőled.

Egyesíts minden bűnöst, hogy mindenki megkapja a kiengesztelődés valamennyi lehetőségét.

Adj erőt mindnyájunknak, hogy továbbra is szilárdan megmaradjunk Szent Szavad mellett, amikor arra kényszerítenek bennünket, hogy elutasítsuk az Igazságot, amely a Legszentebb Evangéliumok által lett meghirdetve a világnak.

Mi Benned, Érted és Veled maradunk ezen utunk mindenegyes lépésénél, amely az üdvösséghez vezet. Ámen.

Legyetek békében. Bízzatok Bennem. Helyezzétek minden imátokat Lábaim elé, és Én válaszolni fogok mindenegyes Hozzám intézett kérésre, hogy megmentsek minden, név szerint Nekem bemutatott lelket.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/amikor-az-irgalmassag-kiralyakent-eljovok-egyetlen-lelekben-sem-lesz-ketseg-afelol-hogy-en-ki-es-mi

 

 

A Szeretet azért növekszik, mert az egy Ajándék Istentől, és azzal a hatalommal rendelkezik, hogy elpusztítja a gonoszságot

  1. november 23. szombat, 17:00

 

Drága, szeretett leányom, szeretném elmagyarázni a szeretet fontosságát, és azt, hogy azzal hogyan győzhetitek le a gonoszságot, és hogy szeretet nélkül hogyan terjed a gonoszság.

A Sátán képtelen a szeretetre, de e helyett önmegszállottja mindannak, amiről azt hiszi, hogy az ő hatalmát és nagyszerűségét képezi. Amikor ő megszállja a lelkeket, az első dolog, hogy elpusztítja a szeretetet az illető lélekben. Amikor ezt eléri, szörnyű gyűlöletet csepegtet a lélekbe, és ez a gyűlölet megosztottságot okoz. A gyűlölet ihlette megosztottság és veszekedések kétségbeesett cselekedetek elkövetéséhez vezethetnek, amelyeket egyik lélek egy másik lélek ellen követ el. Ezek a gyűlölettel teli cselekedetek nagyon gyakran szörnyű kegyetlenségekhez vezethetnek, sőt még gyilkosságok elkövetéséhez is. Akik megnyílnak az ördögnek, azoknak a büszkeség bűne bele van csepegtetve a lelkébe, ez pedig könyörtelen becsvágyhoz és kapzsisághoz vezet. De ahol szeretet van, ott van Isten Jelenléte is.

A Szeretet azért növekszik, mert az egy Ajándék Istentől, és azzal a hatalommal rendelkezik, hogy elpusztítja a gonoszságot. A Szeretet nem önző. A Szeretet nagylelkű, megbocsátó és a büszkeség bűnétől érintetlen. Nektek minden nap kérnetek kell Istentől a Szeretet Ajándékát, és amikor ez megadatik számotokra, akkor használjátok azt fegyverként a gyűlölet ellen. Amikor a szeretet jelen van egy tiszta lélekben, az mindig vonzza azon lelkek gyűlöletét, akik száműzték Istent az életükből. Ők nem képesek Isten Fényét elviselni, ami azokból a lelkekből sugárzik, akik elteltek Isten Szeretetével.

Most pedig menjetek azzal a tudattal, hogy a Szeretetet azon lelkek megsegítésére kell használni, akiknek nagy szükségük van a Segítségemre. Kérlek, imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat alábbi imáját a Szeretet Ajándékáért.

A keresztes Imahadjárat 129. imája: A Szeretet Ajándékáért

Ó, Istenem, kérlek, tölts el engem Szereteteddel.

Segíts nekem megosztanom a Szeretet Ajándékát mindazokkal, akik rászorulnak Irgalmadra.

Segíts nekem, hogy Téged egyre jobban szeresselek.

Segíts nekem, hogy szeressem mindazokat, akiknek szükségük van a Te Szeretetedre.

Segíts nekem, hogy szeressem ellenségeidet.

Tedd lehetővé, hogy a Szeretet, amellyel engem megáldottál azt a célt szolgálja, hogy elárassza mindazok szívét, akikkel kapcsolatba kerülök.

Segíts nekem, hogy azzal a Szeretettel, amelyet a lelkembe csepegtettél, legyőzzek minden gonoszságot, megtérítsem a lelkeket, megfutamítsam az ördögöt és minden gonosz ügynökét, akik megpróbálják megsemmisíteni Szent Szavad Igazságát. Ámen.

Én Vagyok a Szeretet. Ha ti igazán szerettek Engem, Én még több szeretettel fogom elárasztani a lelketeket, és ezzel a Szeretettel segíteni fogtok Nekem a világ megmentésében.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/szeretet-azert-novekszik-mert-az-egy-ajandek-istentol-es-azzal-hatalommal-rendelkezik-hogy

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2023/11/21

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2023-11-21

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat