Derlemek. Birleşin. Bütün ruhları Merhametli Kollarıma getirin.

Gerçeği Kitap:

Merhametin Kralı olarak geldiğimde, kim olduğum ve ne olduğum konusunda tek bir ruhun bile şüphesi kalmayacak.

20 Kasım 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, tüm takipçilerime – Bana, İsa Mesih’e inanan herkese – Benim için kaybolanların ruhlarını kurtarmak için her gün Bana dua ederek zaman ayırmaları gerektiğini söyle. Sana verdiğim Lütufların karşılığında, Kalbimi kıranların ruhlarının Bana getirilmesine yardım etmeni diliyorum.

İnsanlığın Benden, İsa Mesih’ten ayrılmasından dolayı hissedeceğiniz acıya katlanmanızı istemeliyim. Bu, Dünyadaki Kilisemdeki bölünmeden kaynaklanacak. Bu acıyı tam bir teslimiyetle kabul ederek, kötü olanın, Tanrı’nın Gerçek Sözünü duyuramayacak kadar zayıf olanlar üzerinde uyguladığı baskıyı yenebilirim.

Bu Görevden asla korkmamalısınız, çünkü bu, sevgili Babamın Cömertliği sayesinde dünyaya verilmiştir. O sadece, tek bir çocuğunu bile kaybetmemek için Yaratılışını bozulmadan geri almak istiyor.

Seni kırbaçlayan, seninle alay eden veya sana zulmeden kim olursa olsun, Yüzüme tükürenlerin başına gelecek olan cezayı unutma. Daha sonra alayları görmezden gelerek bu zavallı ruhların her biri için hararetle dua etmelisiniz. Yüreğinizde cömert olun ve Kutsal Ruh’la dolacaksınız, böylece dünyayı kötülükten kurtarmak için Cennetsel Ordumla birlikte savaşacaksınız. Bu nedenle sevgi ve güvenle beklemelisiniz ve ben size büyük Lütuflar getireceğim.

Umut asla korku yüzünden bir kenara atılmamalıdır. Korku, sizden istenen göreve karşı sizi asla kör etmemeli, bu yüzden Merhametin Kralı olarak geldiğimde, Kim Olduğum ve Ne Olduğum konusunda tek bir ruhun bile şüphesi kalmayacak. Derlemek. Birleşin. Bütün ruhları Merhametli Kollarıma getirin. Bunu yapmama yardımcı olmak için, tüm ruhları toplamama ve birleştirmeme yardımcı olacak bu özel Haçlı Seferi Duasını okumalısınız.

Haçlı Seferi Duası (128) Bütün ruhları toplamak ve birleştirmek için:

Sevgili İsa, dünyayı Kollarınızda toplamamız ve Büyük Merhametinize en çok ihtiyaç duyan ruhları Sizlere sunmamız için bize, sevgili öğrencilerinize yardım edin.

Gerçeğin Alevinin Sizden ayrılan herkesi sarmasını sağlamak için bizi Kutsal Ruh Armağanı ile güçlendirin.

Tüm günahkarları birleştirin ki, her birine barışma şansı verilsin.

Kutsal İnciller aracılığıyla dünyaya duyurulan Gerçeği reddetmek zorunda kaldığımızda, hepimize Kutsal Sözüne sadık kalma gücü ver.

Bu kurtuluş yolculuğumuzun her adımında, Seninle, Seninle ve Senin için kalıyoruz. Amin .

Huzur içinde olun. Bana güven. Tüm dualarınızı Ayaklarıma bırakın ve adı Bana sunulan herhangi bir ruhu kurtarmak için Benden yapılan her isteğe yanıt vereceğim.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/11/20/0when-i-come-as-the-king-of-mercy-not-one-soul-will-be-left-in-any-doubt-as-to-who-i-am-and-what-i-am/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/11/20/0when-i-come-as-the-king-of-mercy-not-one-soul-will-be-left-in-any-doubt-as-to-who-i-am-and-what-i-am/

 

 

 

Sevgi gelişir çünkü o Tanrının bir Armağanıdır ve kötülüğü yok etme gücüne sahiptir

23 Kasım 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, sevginin önemini, sevgiyle kötülüğü nasıl yenebileceğinizi ve onsuz kötülüğün nasıl yayıldığını anlatmak istiyorum.

Şeytan sevmekten acizdir, bunun yerine kendi gücü ve büyüklüğü olduğuna inandığı şeye takıntılıdır. Ruhları istila ettiğinde yaptığı ilk şey, ruhtaki sevgiyi yok etmektir. Bunu başardığında o ruha korkunç bir nefret aşılayacaktır ve bölünmeye neden olan da bu nefrettir.

Nefretten kaynaklanan bölünme ve anlaşmazlıklar, bir ruhun diğerine karşı umutsuz eylemler yapmasına yol açabilir. Bu nefret dolu eylemler çoğu zaman korkunç zulme ve hatta cinayete yol açabilmektedir. Kendini şeytana açan ruhlara kibir günahı aşılanır ve bu da acımasız hırs ve açgözlülüğe yol açar. Ama sevginin olduğu yerde Tanrı’nın Varlığı da vardır.

Sevgi gelişir çünkü o, Tanrı’nın bir Armağanıdır ve kötülüğü yok etme gücüne sahiptir. Aşk bencil değildir. Sevgi cömerttir, bağışlayıcıdır ve gurur günahından arınmıştır. Her gün Tanrı’dan Sevgi Hediyesini istemelisiniz ve bu size verildiğinde onu nefrete karşı zırhınız olarak kullanmalısınız. Sevgi, saf bir ruhta mevcut olduğunda, Tanrı’yı ​​hayatlarından uzaklaştıran ruhların nefretini çeker. Allah Sevgisi ile dolu olanların ruhlarından parlayan Allah’ın Işığına dayanamazlar.

Şimdi, Yardımıma büyük ihtiyaç duyan herkesin ruhlarına yardım etmek için Sevginin kullanılması gerektiğini bilerek gidin. Lütfen Sevgi Hediyesi için bu Haçlı Seferi Duasını okuyun.

Haçlı Seferi Duası (129) Sevgi Hediyesi İçin:

Tanrım, lütfen beni Sevginle doldur. Sevgi Armağanını Merhametine ihtiyacı olan herkesle paylaşmama yardım et.

Seni daha çok sevmem için bana yardım et.

Senin sevgine ihtiyacı olan herkesi sevmem için bana yardım et.

Düşmanlarını sevmem için bana yardım et.

Bana lütfettiğin sevginin, temas kurduğum herkesin kalbini yutmasına izin ver. Ruhuma aşıladığın Sevgiyle, tüm kötülükleri yenmeme, ruhları dönüştürmeme ve şeytanı ve Kutsal Sözünün Hakikatini yok etmeye çalışan onun tüm kötü ajanlarını yenmeme yardım et. Amin.

Ben aşkım. Beni gerçekten sevdiğin zaman, ruhunu daha fazla sevgiyle dolduracağım ve bu sevgiyle dünyayı kurtarmama yardım edeceksin.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/11/23/love-thrives-because-it-is-a-gift-from-god-and-has-the-power-to-destroy-evil/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/11/23/love-thrives-because-it-is-a-gift-from-god-and-has-the-power-to-destroy-evil/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/11/21

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/112123.cfm