Atyám büntetései most már elkezdődtek, és a világ tanúja lesz még sok más ökológiai megrázkódtatásnak

Izrael tehetetlen volt!! Árvizek és tornádók sújtották Tel-Avivot! Extrém időjárás most Izraelben!


Igazság Könyve:

Atyám büntetései most már elkezdődtek, és a világ tanúja lesz még sok más ökológiai megrázkódtatásnak

  1. november 12. kedd, 15:52

 

Drága, szeretett leányom, tévedés lenne azt hinni, hogy Isten ne osztaná ki Igazságosságát a világnak ebben az időben. Atyám büntetései most már elkezdődtek, és a világ tanúja lesz még sok más ökológiai megrázkódtatásnak, mivel a Föld megtisztulása elkezdődött.

Az előkészületek folyamatban vannak, és Isten ellenségei hamarosan ki lesznek gyomlálva, és meg lesznek büntetve, mivel ők nem fogják soha Irgalmasságomat kérni, és ezáltal megtérni. Atyám Haragja nagy, és jaj azoknak, akik szembeszállnak Isten Szavával, mert ők ki lesznek gyomlálva, és el lesznek tiporva, amint a Föld végső tisztítása összecsap a gonosz fertőzésével – minden egyazon időben.

Amikor azt látjátok, hogy a természet elemei hevesen reagálnak, akkor tudni fogjátok, hogy az Igazság Keze lesújtott. Az ember büszkesége, önmegszállottsága, és a saját téves intelligenciájába vetett hite a lelki dolgokra vonatkozólag, elhozta az emberi fajra a négy csészéből kiáradó tüzet, a Föld négy sarkára.

Ti figyelmen kívül hagytátok a figyelmeztetéseket, és ezért a csata a bűnök megsemmisítésére valóban elkezdődött.

 

Jézus Krisztus, Az Emberfia

https://masodikeljovetel.hu/atyam-buntetesei-most-mar-elkezdodtek-es-vilag-tanuja-lesz-meg-sok-mas-okologiai-megrazkodtatasnak

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2023/11/12

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2023-11-12

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat