Babamın cezaları başladı ve dünya daha nice ekolojik ayaklanmalara tanık olacak

Izrael tehetetlen volt!! Árvizek és tornádók sújtották Tel-Avivot! Extrém időjárás most Izraelben!

—————-

Gerçeği Kitap:

Babamın cezaları başladı ve dünya daha nice ekolojik ayaklanmalara tanık olacak

12 Kasım 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, bu zamanda Tanrı’nın dünyada Adaletini yerine getirmeyeceğine inanmak bir hatadır. Babamın cezaları başladı ve Dünya’nın arıtılması başladıkça dünya daha birçok ekolojik ayaklanmaya tanık olacak.

Hazırlıklar şu anda sürüyor ve yakında Tanrı’nın düşmanları ayıklanacak ve cezalandırılacak, çünkü onlar asla dönüp Benim Merhametimi istemeyecekler. Babamın Öfkesi büyük ve vay Tanrı Sözü’ne meydan okuyanlar için, çünkü onlar düşüp çiğnenecekler, çünkü Dünya’nın son temizliği kötü olanın istilasıyla çatışacak – hepsi aynı anda.

Doğanın unsurlarının şiddetli tepki verdiğini gördüğünüzde Adalet Elinin düştüğünü anlayacaksınız. İnsanın gururu, kendine olan takıntısı ve manevi konularda kendi kusurlu zekasına olan inancı, insan ırkının üzerine Dünyanın dört köşesindeki dört çanaktan ateş fışkırmasına neden oldu.

Uyarıları görmezden geldiniz ve böylece günahı yok etme savaşı iyi ve gerçek anlamda başladı.

İsa Mesih

Adamın oğlu

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/11/12/my-fathers-punishments-have-begun-and-the-world-will-witness-many-more-ecological-upheavals/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/11/12/my-fathers-punishments-have-begun-and-the-world-will-witness-many-more-ecological-upheavals/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/11/12

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/111223.cfm