Arra fogják őket kérni, hogy egy új esküvel ígérjenek hűséget, hogy továbbra is hűek maradnak az Egyházhoz

BKP: Európa püspökei, lássátok át és szegüljetek szembe!

vkpatriarhat.org/hu/europa-puspokei-2/


Igazság Könyve:

Arra fogják őket kérni, hogy egy új esküvel ígérjenek hűséget, hogy továbbra is hűek maradnak az Egyházhoz

  1. augusztus 18. vasárnap, 17:45

 

Drága, szeretett leányom, a hamis próféta terve, hogy megtévessze a világ papságát, elkezdődött.

A Katolikus Egyház megújításának és újjászületésének leple alatt, az Egyház minden papját lelkigyakorlatra fogják küldeni, hogy az új apostolkodás elfogadására ösztönözzék őket. Ez széles körben el fog terjedni, és sokaknak azt fogják mondani, hogy a cél az, hogy az igazságosság nevében a világon mindenkit egyesíteni kell. Ez az új küldetés – fogják mondani – fel fogja karolni a világ szegényeit, és arra fog törekedni, hogy egységet hozzon létre. Arra fogják őket kérni, hogy egy új esküvel ígérjenek hűséget, hogy továbbra is hűek maradnak az Egyházhoz. Nem fogják kérni tőlük, hogy Bennem vagy Szent Szavamban higgyenek. Ehelyett ők azoknak az új önjelölt vezetőknek fognak hűséget esküdni, akik átvették Péter Székét.

Ne essetek tévedésbe: Azoktól, akik a Pappá szentelés Ajándékával vannak megajándékozva, azt fogják kérni, hogy vegyenek részt egy csalásban, ahol nem Én, Jézus Krisztus leszek előtérben, bár ez úgy fog tűnni, mintha az lenne a helyzet. A pénz lesz a hajtóerő: egy új pénzügyi szervezetet fognak majd létrehozni, hogy ellenőrizzék a pénzügyi alapok hasznosítását annak biztosítására, hogy azt valóban a szegények javára fordítsák.

Ha a Pappá szenteltségeteken bármilyen változtatást is alkalmaztok, és aztán olyan valakinek ajánljátok fel életeteket, aki minden kapcsolatot megszakít Velem, akkor már nem lesztek alkalmasak szolgálni Engem. Minden úgy fog tűnni, hogy csak le van egyszerűsítve Isten Szemében. A terv az lesz, hogy meggyőzzék felszentelt szolgáimat, hogy önként vegyenek részt az utálatban, mely össze fogja kapcsolni a társadalmi és a szekuláris világot azzal az egyházzal, melyet Én, Jézus Krisztus alapítottam.

Így fognak megsérteni Engem. A hitetlenek meg fognak tapsolni minden arra tett erőfeszítést, mely felkarolja a szekularizmust, és ezt egy jó dolognak fogják tartani az új, úgynevezett mai modern társadalom számára.

Hamarosan furcsának fog tűnni a Keresztények számára, amikor majd azt látják, hogy a szekuláris világ tagjai milyen lelkesen ölelik át a Katolikus Egyházat. De sokan félre fogják seperni kétségeiket, és elvetik aggodalmaikat, mivel elesnek majd a nagy csalás miatt. Az Egyház forradalmasítására hozott e terv magjában az Irántam való gyűlölet rejlik, és mindaz iránt, amit Én az Egyháznak adtam. Az elkövetkezendő napokban mindent meg kell kérdőjeleznetek. Kérjetek magyarázatot, amikor megváltoztatják Tanításaimat, és elferdítik azokat csak azért, hogy az megfeleljen a pogányoknak. Egyetlen Általam kiválasztott tanítványnak sem adható meg soha az a hatalom, hogy ezt megtegye, mert az egy istenkáromlással érne fel.

Jaj, azoknak, akik megengedik, hogy Szent Szavamat meghamisítsák, és teret engednek a változtatásnak csak azért, hogy tiszteletet mutassanak azok iránt, akik letagadnak Engem.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/arra-fogjak-oket-kerni-hogy-egy-uj-eskuvel-igerjenek-huseget-hogy-tovabbra-huek-maradnak-az

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2023/08/18

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2023-08-18

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat