Nektek esedeznetek kell Hozzám, hogy elálljanak a népirtástól, amelyet terveznek

Igazság Könyve:

Isten Anyja: Ez alkalommal Ő nem emberi testben fog eljönni

  1. április 24. szerda 14:15

 

Szeretett gyermekeim, Fiam, az emberiség iránti nagy Szeretetéből fakadóan, most Második Eljövetelére készít fel benneteket. Mivel Ő szeret benneteket, most prófétái által szól hozzátok annak biztosítására, hogy senki se legyen kizárva Irgalmából. Mint ahogyan Isten elküldte Keresztelő Jánost, hogy felkészítse a világot Fiam, Isten egyszülött Fia, a Messiás számára, most Fiam ugyanúgy feltárja a végső tervet számotokra. Az üdvösség e végső terve hasonló lesz az Ő első eljöveteléhez, de egy különbséggel: Ez alkalommal Ő nem emberi testben fog eljönni.

Most, hogy az Igazság újra feltárásra kerül számotokra, Fiam, miközben előkészíti a végső szakaszt, Szent Szaván keresztül emlékeztet benneteket mindarra, ami Istentől jön.

Amikor Fiam a Földön járt, Isten gyermekeinek megadatott az Igazság. Most a teljes Igazság adatik meg nektek – beleértve az Isten ellenségeinek munkálkodására vonatkozó kinyilatkoztatásokat is – s mindez a ti érdeketekben -, hogy ne lehessen megtéveszteni benneteket. Nektek nagylelkűnek kell lennetek, amikor Ő elhozza nektek ezeket az Ajándékokat, melyek a lelketeket fogják táplálni.

Amikor az évek során megjelentem Isten kiválasztott látnokainak, ez azért volt, hogy felkészítsem a lelketeket ezekre az időkre. Most, amikor felkészültök az üldöztetésre, amely a Keresztényeket fogja sújtani, ez rendkívül nehéz lesz, mert ez az üldöztetés a lélek meggyalázása lesz, és ez fogja okozni a legnagyobb fájdalmat. Amikor már ismeritek Isten Szavának az Igazságát, és tudni fogjátok, hogyan kell felismerni a csaló munkálkodását, akkor erősebbé váltok. Sokkal fontosabb, hogy hűségesek maradjatok Isten Szavához, mintsem elfogadjátok azokat a hazugságokat, amelyeket azok fognak nektek bemutatni, akik nem Istentől jönnek.

Fiam nagy dicsőségre fog emelni benneteket, ha engedelmeskedtek Szent Szavának, és megtartjátok Tanításait. Azt kérem tőletek, hogy azt a tiszteletet mutassátok Fiam iránt, amelyet megérdemel. Azok, akik elutasították Őt, amikor a Földön járt, végül mégis elfogadták az Igazságot, hogy Ki is volt Ő valójában, amikor meghalt a Kereszten. Azok, akik ma elutasítják az Ő Szavát, végül fel fogják ismerni az Igazságot azon a Napon, amikor ítélni jön. Sokak számára az már túl késő lesz.

Imádkozzatok, hogy minden lélek hűséges maradjon szeretett Fiam, Jézus Krisztus örökségéhez, mert csak azokat lehet Királyságába felvenni, akik elfogadják Őt.

 

Szeretett Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja

https://masodikeljovetel.hu/isten-anyja-ez-alkalommal-o-nem-emberi-testben-fog-eljonni

 

 

 

Ezeknek az aljas cselekedeteknek meg kell történniük, mivel a Föld megtisztításra kerül

  1. április 24. szerda 14:40

 

Drága, szeretett lányom, miközben Én folytatom – a Szentlélek Ajándéka által – a Föld megtisztítását, egyre nagyobb lesz a gyűlölet Ellenem, Jézus Krisztus ellen.

Amint az emberek szívében Jelenlétem megnövekszik, megannyi gyűlölet lesz látható azok tevékenységein keresztül, akik ellentmondanak Legszentebb Szavamnak.

Azok, akik folyatják az olyan törvények bevezetését, amelyek káromlásnak számítanak Istennel szemben, növelni fogják erőfeszítéseiket, hogy bemocskolják Isten Szavát. Ezeknek az aljas cselekedeteknek meg kell történniük, mivel a Föld megtisztításra kerül. Ahogyan a megtisztítás fokozódik, úgy fog a bűn gonoszsága is feltárulni majd számotokra. Észre fogjátok venni, hogy minden elképzelhető Isten ellenes cselekedetet ellenségeim mozdítanak majd elő. Sokan ártatlanoknak fogják magukat vallani, de ezeket a jogszabályokat az enyéim, akik ismerik az Igazságot, nem fogják elfogadni. A megkülönböztetés Ajándéka, amit sok léleknek adományozok, azt jelenti, hogy azokat a gonosz cselekedeteket, amelyeket a hatalmi pozíciókban lévők követnek el – akik a nemzeteket ellenőrzik – olyannak lehet majd látni, mint amilyenek azok valójában: a Sátán munkálkodásának.

A Sátán gonosz szellemei megnövelték jelenlétüket azok lelkében, akik nem hisznek Istenben. Nem elégednek meg azzal, hogy ezek a lelkek hátat fordítsanak Istennek, hanem ezek a gonosz szellemek még arra is ösztönzik ezeket az embereket, hogy támogassák a legaljasabb bűnöket. Idővel ezek a lelkek annyira romlottak lesznek, és annyira tele lesznek Isten iránti gyűlölettel, hogy elmerülnek majd egy olyan sötétségben, amely sohasem lesz képes Isten Fényét elviselni.

Ne feledjétek: az Én Irgalmam nagy. Csak Irgalmam által lehet megmenteni ezeket a lelkeket. Nincs más remény számukra, mivel e lelkek közül sokan annyira megfertőződtek, hogy szabad akaratukból kifolyólag nem képesek arra, hogy kérjék Irgalmasságom Kezét. Azoknak, akik ismernek és szeretnek Engem, segíteniük kell ezeknek a szegény lelkeknek, könyörögvén lelkük üdvösségéért.

Nektek kérnetek kell, hogy forduljanak most Hozzám, hogy közbe tudjak lépni, megállítván az üldöztetést, melyet ők a világnak akarnak okozni. Nektek esedeznetek kell Hozzám személyes áldozataitokon keresztül, hogy elálljanak a népirtástól, amelyet terveznek. A népirtás legrosszabb formája az igazságtalan háborúk és az anyjuk méhében meggyilkolt ártatlan magzatok által lesz majd látható.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/ezeknek-az-aljas-cselekedeteknek-meg-kell-tortenniuk-mivel-fold-megtisztitasra-kerul

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

19 Tartsatok tehát bűnbánatot, és térjetek meg, hogy eltöröltessenek a ti bűneitek;

20 hogy eljöjjön az Úrtól a felüdülés ideje, és elküldje Jézust, akit Messiásul rendelt nektek.

21 Őt azonban az égnek kell befogadnia addig, amíg a mindenség újjáteremtése meg nem történik. Erről az Isten öröktől fogva szólt szent prófétái szája által.

22 Maga Mózes mondta: Prófétát támaszt nektek testvéreitek közül az Úr, a ti Istenetek, olyat, mint én: őt hallgassátok mindenben, amit csak mond nektek.

23 És aki nem hallgat erre a prófétára, azt ki kell irtani a nép közül.

24 A próféták is – Sámueltől és az utána következőktől fogva -, akik csak szóltak, mind ezekről a napokról jövendöltek.

25 Ti vagytok a fiai ezeknek a prófétáknak és annak a szövetségnek, amelyet Isten atyáinkkal kötött, amikor így szólt Ábrahámhoz: És a te magodban áldatik meg a föld minden nemzetsége.

26 Isten elsősorban nektek támasztotta fel és küldte el Szolgáját, aki megáld titeket azzal, hogy mindenkit megtérít a maga gonoszságából.”

 

 

 

A kánai menyegző

2 A harmadik napon menyegző volt a galileai Kánában. Ott volt Jézus anyja.

Meghívták Jézust és tanítványait is a menyegzőre.

Amikor elfogyott a bor, Jézus anyja így szólt hozzá: “Nincs boruk.”

Mire Jézus azt mondta: “Vajon énrám tartozik ez, vagy terád, asszony? Nem jött még el az én órám.”

Anyja így szólt a szolgákhoz: “Bármit mond nektek, tegyétek meg.”

Volt ott hat kőveder a zsidók tisztálkodási rendje szerint, amelyekbe egyenként két vagy három métréta fért.

Jézus így szólt hozzájuk: “Töltsétek meg a vedreket vízzel.” És megtöltötték színültig.

Aztán így szólt hozzájuk: “Most merítsetek, és vigyetek a násznagynak.” Ők vittek.

Amikor a násznagy megízlelte a vizet, amely borrá lett, mivel nem tudta, honnan van, csak a szolgák tudták, akik a vizet merítették, odahívta a vőlegényt,

10 és így szólt hozzá: “Minden ember a jó bort adja fel először, és amikor megittasodtak, akkor a silányabbat: te pedig ekkorra tartogattad a jó bort.”

11 Ezt tette Jézus első jelként a galileai Kánában, így jelentette ki dicsőségét, és tanítványai hittek benne.

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Acts%203:19-26;%20%20%20%20%20John%202:1-11&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

 

https://www.oca.org/readings/daily/2023/04/24

 

 

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2023-04-24

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat