Beni tanıyan ve sevenleriniz, bu zavallı insanlara ruhlarının kurtuluşu için yalvararak yardım etmelidir.

Tanrı’nın Annesi: Bu kez, insan olarak beden almış olarak gelmeyecek.

24 Nisan 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili çocuklarım, insanlığa olan büyük Sevgisinden dolayı Oğlum şimdi sizi İkinci Gelişine hazırlıyor. Sizi sevdiği için şimdi peygamberleri aracılığıyla sizinle konuşuyor ve O’nun rahmetinden kimsenin kaçmaması için konuşuyor. Tıpkı Tanrı’nın dünyayı Oğlum – Tanrı’nın biricik Oğlu, Mesih – için hazırlaması için Vaftizci Yahya’yı göndermesi gibi, Oğlum şimdi size son planı açıklıyor. Bu son kurtuluş planı, O’nun ilk gelişine benzer, ancak bir farkla olacaktır. Bu sefer, beden almış bir insan olarak gelmeyecek.

Şimdi Gerçek size yeniden açıklanırken, Oğlum son aşamaları hazırlarken size Kutsal Sözü aracılığıyla Tanrı’dan gelen her şeyi hatırlatıyor. Oğlum Dünya’da yürüdüğünde, Tanrı’nın çocuklarına Gerçek verildi. Şimdi, aldanmayasınız diye, kendi iyiliğiniz için, Allah’ın düşmanlarının yaptıklarıyla ilgili vahiyler de dahil olmak üzere, tüm Hakikat size verilecek.

Oğlum size ruhlarınızı besleyecek olan bu Armağanları getirdiğinde cömert davranmalısınız.

Yıllar boyunca Tanrı’nın seçilmiş vizyonerlerine göründüğümde, bu ruhları gelecek için hazırlamaktı.

seni seviyorum çocuk

Bu zamanlar. Şimdi, Hristiyanlara yapılacak olan zulme hazırlandığınızda, son derece zor olacak, çünkü bu, ruhun ihlali olacak ve bu en çok incinmeye neden olacak. Tanrı Sözü’nün Gerçeği’ni bildiğiniz zaman ve aldatıcının işini nasıl tanıyacağınızı bildiğiniz zaman, güçleneceksiniz. Tanrı’nın Sözüne sadık kalmak, Tanrı’dan gelmeyenlerin size sunacağı yalanları kabul etmekten çok daha önemlidir.

Oğlum, O’nun Kutsal Sözüne itaat ettiğinizde ve Öğretilerini desteklediğinizde sizi büyük bir yüceliğe yükseltecek. Oğluma hak ettiği saygıyı göstermenizi rica ediyorum. O Dünya’da yürüdüğünde O’nu reddedenler, çarmıhta öldüğünde O’nun Kim Olduğu Gerçeğini sonunda kabul ettiler. Bugün O’nun Sözünü inkar edenler, O’nun Yargıya varacağı gün nihayet Gerçeği anlayacaklardır. Birçoğu için çok geç olacak.

Tüm ruhların sevgili Oğlum İsa Mesih’in mirasına sadık kalması için dua edin, çünkü yalnızca O’nu kabul edenler O’nun Krallığına alınabilir.

sevgili annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/04/24/mother-of-god-this-time-he-will-not-come-as-man-in-the-flesh/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/04/24/mother-of-god-this-time-he-will-not-come-as-man-in-the-flesh/

 

 

 

Dünya arınırken, bu aşağılık eylemler gerçekleşmelidir.

24 Nisan 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, dünyayı Kutsal Ruh Hediyemle temizlemeye devam ettikçe, Bana, İsa Mesih’e karşı daha büyük bir nefret ortaya çıkıyor.

İnsanların kalplerinde Varlığım arttıkça, En Kutsal Sözüme karşı çıkanların hareketlerinden kin ve nefretin miktarı görülecektir.

Tanrı’ya karşı küfür niteliğinde yasalar getirmeye devam edenler, Tanrı Sözü’nü kirletmek için her türlü çabayı artıracaktır. Dünya arınırken, bu aşağılık eylemler gerçekleşmelidir. Arınma yoğunlaştıkça, günahın kötülüğü de size maruz kalacak. Tanrı’ya karşı akla gelebilecek her eylemin, benim düşmanlarım tarafından desteklendiğini fark edeceksiniz.

Birçoğu masumiyetini itiraf edecek, ancak bu eylemler, Gerçeği bilen Benimkiler tarafından kabul edilmeyecektir. Pek çok ruha miras bıraktığım muhakeme Armağanı, ulusları kontrol eden güçlü konumlardaki kişiler tarafından işlenen bu kötü eylemlerin ne oldukları – Şeytan’ın işi olarak görüleceği anlamına gelir.

Şeytan’ın kötü ruhları, Allah’a inanmayanların ruhlarındaki varlığını artırmıştır. Böyle ruhların Allah’a sırt çevirmeleriyle yetinmezler, bu kötü ruhlar bu insanları en aşağılık günahlara teşvik ederler. Zamanla bu ruhlar o kadar yozlaşır ve Allah’a karşı nefretle dolarlar ki, Allah’ın nuruna asla tahammül edemeyecekleri bir karanlığa dalarlar.

Unutma, Merhametim büyüktür. Bu insanların kurtulması ancak benim rahmetim sayesinde olacaktır. Onlar için başka bir umut yok, çünkü bu işkence görmüş ruhların çoğu, kendi özgür iradeleriyle – o kadar istila edilmişler ki – Merhamet Elimi isteme yeteneğine sahip değiller. Beni tanıyan ve sevenleriniz, bu zavallı insanlara ruhlarının kurtuluşu için yalvararak yardım etmelidir.   Dünyaya getirmeyi düşündükleri zulmü durdurmak için müdahale edebilmem için şimdi Bana dönmelerini istemelisiniz.

Planladıkları soykırımı durdurmaları için kişisel fedakarlıklarınızla Bana yalvarmalısınız. Soykırımın en ağır şekli, haksız savaşlarda, masumların ana karnında katledilmesinde görülecektir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/04/24/these-vile-acts-must-come-to-pass-as-the-earth-is-being-purified/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/04/24/these-vile-acts-must-come-to-pass-as-the-earth-is-being-purified/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/04/24

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/042423.cfm