0407_two-suns_1

Az üstökös megjelenésének időpontja, amelyről már beszéltem, közel van, amikor az emberek azt fogják hinni, hogy két Nap van

Igazság Könyve:

Az üstökös megjelenésének időpontja, amelyről már beszéltem, közel van, amikor az emberek azt fogják hinni, hogy két Nap van

  1. április 6. szombat 17:00

 

Drága, szeretett leányom, a csillagok hamarosan meg fognak változni és az üstökös megjelenésének időpontja, amelyről már beszéltem, közel van, amikor az emberek azt fogják hinni, hogy két Nap létezik. Az emberiség hamarosan látni fog egy csodálatos látványt, és mennydörgésnek hangja lesz hallható, mely úgy fog tűnni, hogy a két Nap összeütközik.

Irgalmasságom Sugarai minden lélekre ki fognak áradni, beleértve azokat is, akiknek annyira sötét a lelkük, hogy e fénytől meg fognak vakulni. Amikor a mennydörgés hangja hallható lesz, csendes nyugalom ereszkedik majd a Földre, és a csend fülsüketítő lesz. Egy hang sem lesz hallható, csak az Én Hangom csengése fog bevésődni majd a szerencsétlenek lelkébe.

Olyan leszek, mint a Napnak egy sugara, mely minden egyes hibát, bűnt és minden kétségbeesett kiáltást tisztán láthatóvá tesz majd a bűnösök szemében.

Jajveszékelés lesz, és az emberek a szomorúság mély érzését fogják a szívükben érezni, amint szembesülni fognak lelkük állapotával. Tizenöt percig minden elcsendesedik, és aztán az élet menete olyan lesz, mint korábban, mintha ez a csoda meg sem történt volna. Azoknak, akiknek lelkét az Igazság megérintette, az élete nem lehet, és nem is lesz többé ugyanolyan, mint annak előtte volt. Ők majd követni fognak Engem, az Én Tanításaimat, és milliárdokat fognak megtéríteni.

Üzeneteim napi táplálékukká fognak válni a Szent Eukarisztiával együtt, és nem lesz szükségük semmi többre. Olyan erősek lesznek, hogy semmi sem állja majd útjukat, semmi sem félemlíti vagy fékezi meg őket, amint maradék Hadseregemben az Új Paradicsomom felé menetelnek.

A többieknek azt fogják mondani, hogy a Nagyfigyelmeztetést a Föld atmoszférájában történő zavar idézte elő, és azt majd könnyen megmagyarázzák. De ez (a magyarázat) egy hazugság lesz, mivel ők nem akarják Isten Létezését elismerni. Mert ha azt megtennék, akkor nem lennének képesek azon tervük véghezvitelére, hogy megtévesszék a világot az Antikrisztus üres ígéreteinek elfogadtatásával.

Amikor ilyen nagymértékben tanúi vagytok Isten csodáinak, akkor tudnotok kell, hogy az a Tervem, hogy az emberiséget az üdvösség birodalmába vigyem, a végső szakaszába érkezett.

Menjetek hűséges követőim, és bízzatok mindig azon Ígéretemben, amelyet minden lélek megmentése érdekében tettem. Nagy az Én Irgalmam, Hatalmam pedig mindenható.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/az-ustokos-megjelenesenek-idopontja-amelyrol-mar-beszeltem-kozel-van-amikor-az-emberek-azt-fogjak

 

 

 

Isten Anyja: Te azért vagy küldve, hogy előkészítsd az utat az Ő Második Eljövetelére

  1. április 6. szombat 16:30

 

Gyermekem, független attól, hogy milyen magányos vagy, és mennyire nehéz ez a Küldetés számodra, neked azt továbbra is folytatnod kell, és engedelmeskedned kell Fiamnak. Tiszteletben kell tartanod minden hozzád intézett kérést. Válaszolnod kell minden tőled elvárt feladatra, még akkor is, ha emiatt mások haragját magadra vonod.

Isten minden egyes látnoka, akiknek (eddig) megjelentem, azok kezei által szenvedett, akik kegyetlenül elutasították őket. Bár sokan közülük végül is hittek, gyermekem, mégis te fogsz a legtöbbet szenvedni, mert Isten prófétája vagy. Isten prófétái mindig is gyűlöletet keltettek az Ő gyermekei körében, mert a Sátán rettenetesen megkorbácsolja azokat, akik Isten Szavát szólják.

Mint a végidők prófétája, a te ellenségeid nemcsak azok lesznek, akik elutasítják vagy gyűlölik Fiamat, hanem azok is, akik szeretik Őt. A te ellenségeid számosabbak lesznek minden eddigi próféta ellenségeinél. Ezért van az, hogy neked minden pillanatban engedelmeskedned és gyorsan válaszolnod is kell Fiamnak; Ő azért teszi mindezeket a dolgokat, és kéri, hogy kövesd utasításait, hogy biztonságban tartson téged.

Te azért lettél küldve, hogy előkészítsd az utat a Második Eljövetelre, és ehhez a felelősséghez sok szomorúság társul. Amíg a hazugságok, a gyűlölet és ezekkel az Üzenetekkel való heves szembe helyezkedés folytatódnak, neked vigasztalnod kell magad azzal, hogy e Küldetés nélkül nagyon sok lélek nem fogadná el Fiam Irgalmasságát.

Imádkozz minden egyes személyért, aki sértéseket vág hozzád, mert ha imádkozol értük, akkor Fiam megvilágosítja őket, és hamarosan megnyílnak szemeik az Igazságra.

Én, a te szeretett Édesanyád, beborítalak téged legszentebb Palástommal, és minden egyes alkalommal eltaposom a Sátán fejét, amikor bántani próbál téged. Így tehát most menj békével, gyermekem. Bízz mindenkor Bennem, az Üdvösség Anyjában, mivel Én őrködöm e különleges Küldetés fölött. Bízzál Fiamban, mert Ő nagyon jól tudja, hogy mit miért tesz. Helyezz mindent az Ő Szent Kezeibe.

 

Szeretett Édesanyád,

Isten Anyja,

Az Üdvösség Anyja

https://masodikeljovetel.hu/isten-anyja-te-azert-vagy-kuldve-hogy-elokeszitsd-az-utat-az-o-masodik-eljovetelere

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2023/04/06

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2023-04-06

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat