0407_two-suns_1

Bahsettiğim kuyruklu yıldızın ortaya çıkacağı, insanların iki güneş olduğuna inanacakları zaman yakındır.

Bahsettiğim kuyruklu yıldızın ortaya çıkacağı, insanların iki güneş olduğuna inanacakları zaman yakındır.

6 Nisan 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, yakında yıldızlar değişecek ve bahsettiğim kuyruklu yıldızın görünme zamanı, insanların iki güneş olduğuna inanacağı zaman yakındır. Yakında insanlık harika manzarayı görecek ve gök gürültüsü duyulacak ve iki güneş çarpışacak gibi görünecek.

Merhamet Işınlarım , Işık tarafından kör edilecek olanlar da dahil olmak üzere her insan ruhunun üzerine düşecek , ruhları çok karanlık.

Gök gürültüsü işitildiğinde, yeryüzüne sessiz bir sakinlik çökecek ve sessizlik sağır edici olacaktır. Hiçbir ses duyulmayacak – sadece sefillerin ruhlarına damgalanmış Benim Sesim’in sesi duyulacak.

Her bir kusuru, her günahı ve umutsuzluk çığlığını günahkarın gözlerinde açıkça görünür kılacak bir güneş ışını gibi olacağım.

Ruhlarının durumuyla yüz yüze gelen insanların kalplerinde bir feryat ve derin bir hüzün duygusu hissedilecektir. Her şey on beş dakika boyunca hareketsiz kalacak ve sonra hayat sanki bu mucize gerçekleşmemiş gibi eskisi gibi olacak. Ruhlarına Hakikat dokunanlarda hayat bir daha asla eskisi gibi olamaz ve olmayacaktır.

Daha sonra Beni, Öğretilerimi takip edecekler ve milyarlarca din değiştirecekler.

Mesajlarım onların günlük yiyecekleri olacak ve En Kutsal Efkaristiyamla birlikte daha fazlasına ihtiyaçları olmayacak. O kadar güçlü olacaklar ki, benim artakalan ordumla Yeni Cennetime doğru ilerlerken hiçbir şey önlerine çıkmayacak, hiçbir şey onları yıldıramayacak veya yavaşlatamayacak.

Diğerlerine, Uyarı’nın dünya atmosferindeki bir bozulmadan kaynaklandığı söylenecek ve kolayca açıklanacak. Ama yalan olur, çünkü Allah’ın varlığını kabul etmek istemezler. Bunu yapacak olsalardı, dünyayı Deccal’in boş vaatlerine inandırma planlarını tamamlayamazlardı.

Allah’ın mucizelerine bu kadar büyük bir ölçekte tanık olunduğunda, bilin ki, benim insanlığı kurtuluş alemine götürme planım son aşamadadır.

Gidin, sadık takipçilerim ve her zaman tüm ruhları kurtarma sözüme güvenin. Rahmetim büyüktür ve Kudretim her şeye kadirdir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/04/06/the-time-for-the-comet-to-appear-of-which-i-spoke-when-people-will-believe-that-there-are-two-suns-is-close/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/04/06/the-time-for-the-comet-to-appear-of-which-i-spoke-when-people-will-believe-that-there-are-two-suns-is-close/

 

 

 

Tanrı’nın Annesi: O’nun İkinci Gelişine yol hazırlamak için gönderildiniz.

6 Nisan 2013sevgi ve merhamet babası

sevgili çocuğum

Çocuğum, bu Görev ne kadar yalnız veya zor olursa olsun, her zaman Oğluma itaat etmeye devam etmelisin. Sizden yapılan her talebe saygı duymalısınız. Başkalarının gazabına uğramak anlamına gelse bile, sizden beklenen her görevi yerine getirmelisiniz.

Göründüğüm Tanrı’nın vizyonerlerinin her biri, onları acımasızca reddedenlerin ellerinden acı çekti. Birçoğuna sonunda inanılsa da, çocuğum en çok acı çekeceksin çünkü sen Tanrı’nın bir peygamberisin. Tanrı’nın peygamberleri, çocukları arasında her zaman nefret uyandırmıştır, çünkü Şeytan, Tanrı’nın Sözünü konuşanlara en korkunç belasını vermektedir.

Ahir zaman peygamberi olarak, düşmanlarınız sadece Oğlumu reddedip ondan nefret edenler değil, aynı zamanda O’nu sevenlerden oluşacaktır. Düşmanlarınızın sayısı sizden önce gelenlerin hepsinden fazla olacak. Bu nedenle, her zaman Oğluma itaat etmeli ve O’na hızlı bir şekilde yanıt vermelisiniz, çünkü O bunları yapmakta ve sizi güvende tutmak için talimatlarına uymanızı istemektedir.

Siz O’nun İkinci Gelişine yol hazırlamak için gönderildiniz ve bu sorumluluk beraberinde pek çok üzüntü getirecektir. Bu Mesajlara yönelik yalanlar, nefret ve şiddetli muhalefet devam ederken, kendinizi teselli etmelisiniz çünkü bu Görev olmadan çok daha fazla ruh Oğlumun Merhametini kabul etmeyecektir.

Size hakaret eden herkes için dua edin, çünkü onlar için dua ettiğinizde, Oğlum onları aydınlatacak ve çok geçmeden gözlerini Gerçeğe açacaklar.

Ben, sevgili Annen, seni en Kutsal Örtümle örtüyorum ve sana her zarar vermeye çalıştığında yılanın kafasını eziyorum. Şimdi git çocuğum, huzur içinde. Bu özel Misyonu koruduğum için her zaman Kurtuluşun Annesi olan bana güvenin. Oğluma güvenin, çünkü O ne yaptığını biliyor. Her şeyi O’nun Kutsal Ellerine bırakın.

sevgili annen

Tanrının annesi

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/04/06/mother-of-god-you-have-been-sent-to-prepare-the-way-for-his-second-coming/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/04/06/mother-of-god-you-have-been-sent-to-prepare-the-way-for-his-second-coming/

 

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/04/06

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/040623.cfm