0625_pokhalo_0

A Föld meg kell tisztuljon a fertőzéstől, amely mint egy takaró terül szét

Igazság Könyve:

Ők meg fogják kérdőjelezni Szavamat, és elemezni fogják, mert attól félnek, hogy szörnyű hibát követnek el

  1. október 26., péntek, 11:06

 

Drága, szeretett leányom, oly sok munkát kell még megtenniük Követőimnek, hogy a Föld megtisztuljon a fertőzéstől, amely mint egy takaró terül szét sok ember fölött, akik nem hisznek Istenben.

Oly sokan vándorolnak a világban anélkül, hogy valamilyen irányérzékük lenne. Üresek a lelki érzésektől, és nem ismerik Isten Szeretetét. Ezek azok a lelkek, akikre vágyom, és akiket át szeretnék ölelni az Igazsággal.

Nektek, Követőim, oda kell mennetek hozzájuk, és el kell mondanotok nekik, hogy Én, Jézus Krisztus, az Emberfia, a Messiás, hamarosan eljövök. Nekik tudniuk kell, hogy nem lesznek félredobva, mert éppen ti vagytok az a nemzedék, akikért ebben az időben eljövök.

Sokan mások, akik lelkileg tudatában vannak Isten létezésének, kíváncsiak lesznek, de tétovázni fognak Üzeneteim elfogadásában.

Más jámbor Keresztények, akik hirdetik Szavamat, óvatosak lesznek, és csak lassan fogják elfogadni mindazt, amit mondok.

Ők meg fogják kérdőjelezni Szavamat, és elemezni fogják, mert attól félnek, hogy szörnyű hibát követnek el.

Aztán ott lesz a papság a Keresztény Egyházakban, akik felállnak majd és válaszolnak hívásomra. Egyesek gyorsan fognak válaszolni, mert ők érezni fogják Szeretetemet, amint Üzeneteim olvasásakor az áthullámzik ereiken.

Mások azonnali hívásnak fogják érezni a Szentlélek általi Ajándékom miatt, melyet Szent Szavam tartalmaz. Egyesek viszont óvatosabbak lesznek, de idővel ezek száma milliókra fog duzzadni.

Ezért kell nektek, Követőimnek, kitartanotok. Bár kezdetben sokan el fognak utasítani benneteket az Én Nevemben, ez azonban megváltozik majd. Amikor az Igazságot széles körben megismerik, és szívesen fogadják, akkor felkeresnek majd benneteket. Szavamat szeretettel és tisztelettel fogják kezelni, még akkor is, ha ezek a lelkek közben szenvedni fognak.

Nem számít, hogy Szavammal szemben mennyi ellenállás lesz, mert Küldetésem nem fog kudarcot vallani.

Viseljétek el az ilyen ellentmondásokat. Fogadjátok el az ilyen gyalázkodásokat, melyeket ezen Üzenetek miatt mérnek rátok. Ez várható, amikor Isten Szava kiárad a Földre. Azok, akik sötétségben vannak, nem fogják elfogadni Szavamat, mert zavarni fogja életüket, és arra készteti őket, hogy újraértékeljék a hitüket, amellyel nem akarnak szembesülni.

Szavam elfogadása azt jelentené számukra, hogy meg kellene változtatniuk a szokásaikat. Ők, sajnos, nem kívánják megváltoztatni szokásaikat, mert ez nem vonzó számukra.

Én nem fogok nyugodni addig, amíg az Igazságra meg nem nyitom a szemüket. Elvárom azt is tőletek, Követőim, hogy ne álljatok meg addig, amíg a lehető legtöbb ember egyesülni nem fog Isten Szemében.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/ok-meg-fogjak-kerdojelezni-szavamat-es-elemezni-fogjak-mert-attol-felnek-hogy-szornyu-hibat-kovetnek

 

 

 

Azok, akik megalázzák a neked adott Szavamat, leányom, csontig hatoló kínzó fájdalommal hasítanak Belém

  1. október 26. péntek, 18:00

 

Drága, szeretett leányom, Királyságom a Földön nemsokára valósággá válik.

Az oly régóta megígért Új Királyság, Új Paradicsom szeretett Örök Atyám legnagyobb ajándék.

Az Új Királyságom megértésének titka a Getszemáni kertben történt Szenvedésem misztériumában rejlik. Amikor Atyám előtt a fájdalomtól sírva a földre borultam, az a jövőbeli lelkek elvesztéséért történt, akik a kereszten meghozott Áldozatom ellenére is a Pokol tűzében fognak égni.

Megaláztatásom Poncius Pilátus keze által nem a nyilvános megvetés miatt volt fájdalmas Számomra, hanem azért, mert tudtam, hogy ezek a lelkek elvesztek Számomra. És így a szomorúság könnyeit sírtam, amint azt figyeltem, ahogy a Sátán megtévesztette őket, egy olyan gonosz erő, melyet nem láthattak, de aki létezésük minden szálát megfertőzte.

Amikor aggódónak látsz Engem, leányom, akkor ennek jó oka van. Mert azokért a lelkekért is sírok, akik megvetést szórnak ezekre az üzenetekre. Ők nincsenek a Velem való teljes egység állapotában. Büszkeségük, arroganciájuk bűne miatt, a tudás és az alázat hiánya miatt sértegetik Szavamat.

Aztán megpróbálják megakadályozni azoknak, akiket szeretnék elérni, hogy szívvel fogadják Szent Szavamat.

Értük is sírok, mert nem ismerik tetteik következményeinek súlyosságát, amikor elárulják Igaz Szavamat, amint az bemutatásra kerül ebben az időben Isten minden egyes gyermekének.

Oly sok lélek fog elveszni, akiket azok tevékenységei fosztanak meg Szavamtól, akik azt mondják, hogy Engem képviselnek a világban.

Éppúgy szenvedek ma is, mint akkor, amikor szörnyű kínszenvedést viseltem el azok gúnyolódásai miatt, akik Poncius Pilátus arany trónja mellett álltak. A fájdalom melyet elviselek, rajtad keresztül leányom, ma sem más, mint akkor volt.

Azok, akik megalázzák a neked adott Szavamat, leányom, csontig hatoló kínzó fájdalommal hasítanak Belém.

Ők az utolsó szeget szenvedő Lelkemen keresztül verik be, miközben Én újra megpróbálom megmenteni az emberiséget a pusztulástól.

Imádkozzatok, hogy Atyám az Ő Nagy Irgalmassága által legyen toleráns (elnéző) az ilyen lelkek iránt, akik – a csaló keze által – arra törekszenek, hogy Isten Szavát szétmarcangolják.

Gyermekeim, legyetek óvatosak azokkal szemben, akik hevesen támadják Szavamat, melyet ezeken az Üzeneteken keresztül adok.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/azok-akik-megalazzak-neked-adott-szavamat-leanyom-csontig-hatolo-kinzo-fajdalommal-hasitanak-belem

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2022/10/26

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-10-26

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat