0625_pokhalo_0

Bir battaniye gibi yayılan istiladan dünyayı temizlemek için çok çalışması gerek.

Gerçeği Kitap:

Korkunç bir hata yapmaktan korktukları için Sözümü sorgulayacak ve analiz edecekler

26 Ekim 2012 baba sevgisivemerhamet

Sevgili kızım, Tanrı’ya inanmayan birçok insanın üzerine bir battaniye gibi yayılan istiladan dünyayı temizlemek için takipçilerimin çok çalışması gerekiyor.

Pek çoğu, herhangi bir yön duygusu olmadan dünyayı dolaşıyor. Manevi duygulardan yoksundurlar ve Tanrı Sevgisinden habersizdirler. Onlar, özlediğim ve Gerçek ile kucaklamak istediğim ruhlardır.

Siz, takipçilerim, onlara gitmeli ve onlara, ben, İnsanoğlu İsa Mesih, Mesih’in yakında geleceğimi söylemelisiniz. Kendilerinden kovulmayacaklarını bilmeliler, çünkü bu zamanda geliyorum, sizin sayenizde bu nesilden geliyorum.

Tanrı’nın varlığının ruhsal olarak farkında olan pek çok kişi, Mesajlarımı kabul etmede meraklı ama tereddütlü olacaktır.

Sözümü ilan eden ve dindar Hıristiyanlar olan diğerleri, söylediğim her şeyi benimsemekte dikkatli ve yavaş olacaklar.

Korkunç bir hata yapmaktan korktukları için Sözümü sorgulayacak ve analiz edecekler. Yalanla beslenmekten korkarlar.

O zaman Hıristiyan kiliselerinde ayağa kalkacak ve Çağrıma cevap verecek din adamları olacak. Bazıları çabucak cevap verecek, çünkü Mesajlarımı okuduklarında Aşkımın damarlarında dalgalandığını hissedecekler.

Diğerleri, Kutsal Sözümde bulunan Kutsal Ruh Hediyem aracılığıyla bir çağrıyı anında hissedecekler. Bazıları diğerlerinden daha temkinli olacak ama zamanla sayıları milyonlara çıkacak.

Bu nedenle siz, takipçilerim, sebat etmelisiniz. Pek çok kişi seni Benim Adımla reddedecek olsa da, başlangıçta bu değişecek. Gerçek yaygın olarak bilindiğinde ve memnuniyetle karşılandığında, aranacaksınız. Sözüm sevgi ve saygıyla muamele görecek, ancak böyle yaparak bu ruhlar acı çekecek.

Bana karşı ne kadar muhalefet olacağı önemli değil, çünkü Görevim başarısız olmayacak.

Böyle muhalefete tahammül edin. Bu Mesajlar nedeniyle size yöneltilecek olan suistimali kabul edin.

Tanrı’nın Sözü yeryüzüne döküldüğünde bu beklenebilir. Karanlıkta olanlar, hayatlarını bozacağı için Sözümü kabul etmeyeceklerdir.

Yüzleşmek istemeyecekleri inançlarını yeniden değerlendirmelerini sağlayacaktır.

Sözümü kabul etmek, yollarını değiştirmek zorunda kalacakları anlamına gelir. Ne yazık ki, yollarını değiştirmek gibi bir istekleri yok, çünkü bu onlara çekici gelmiyor.

Gözlerini Hakikate açana kadar dinlenmeyeceğim. Müritlerim, Tanrı’nın Gözünde mümkün olduğu kadar çok insan birleşinceye kadar durmanızı da beklemiyorum.

İsa’n

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/10/26/they-will-question-and-analyse-my-word-for-fear-of-making-a-terrible-error/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/10/26/they-will-question-and-analyse-my-word-for-fear-of-making-a-terrible-error/

 

 

Sana verilen Sözümü küçük düşürenler, kızım, ıstıraplı bir acı içinde Beni iliklerime kadar kestiler.

26 Ekim 2012 baba sevgisivemerhamet

Sevgili kızım, yeryüzündeki Krallığım gerçek olmak üzere.

Sevgili Ebedi Babam Yeni Krallık tarafından çok uzun bir süre boyunca vaat edilen Yeni Cennet en büyük hediyedir.

Yeni Krallığımı anlamanın sırrı Getsemani Bahçesinde çektiğim acının gizeminde yatar. Acıdan ağlayarak babamın önünde secdeye kapandığımda, çarmıhta verdiğim kurbana rağmen gelecekte cehennem ateşinde yanacak olan ruhların kaybından dolayıydı.

Pontius Pilatus’un elindeki aşağılanmam, halkın küçümsemesi yüzünden değil, aynı ruhların Benim için kaybolacağını bildiğim için acı vericiydi. Ve onların göremedikleri ama varlıklarının her zerresini istila eden şeytani bir güç tarafından aldatılmalarını izlerken üzüntüden gözyaşlarına boğuldum.

Kızım, Beni gördüğün zaman, bunun iyi bir nedeni var. Bu mesajları küçümseyen ruhlar için de ağlıyorum. Onlar, Benimle birlik içinde olmanın tam durumunda değillerdir. Gurur, kibir, bilgisizlik ve alçakgönüllülük günahlarından dolayı benim sözüme hakaret ederler.

Sonra ulaşmak istediklerimin kalplerini Kutsal Sözüme sarılmaktan alıkoymaya çalışıyorlar.
Onlar için ben de ağlıyorum çünkü bu zamanda Tanrı’nın çocuklarından her birine sunulmakta olan Gerçek Sözüm’e ihanet ettikleri için eylemlerinin ciddi sonuçlarını bilmiyorlar.

Dünyada Beni temsil ettiğini söyleyenlerin eylemleri nedeniyle Sözümden mahrum kalan pek çok ruh kaybolacak.

Tıpkı Pontius Pilate’nin altın tahtının yanında duranların alaylarıyla yüz yüze geldiğimde korkunç bir ıstırap çektiğim gibi, bugün de acı çekiyorum. Senin sayende çektiğim acılar, bugün o zamandan farklı değil kızım.

Sana verilen Sözümü küçük düşürenler, kızım, ıstıraplı bir acı içinde Beni iliklerime kadar kestiler.

Ben bir kez daha insan ırkını yıkımdan kurtarmaya çalışırken, acı çeken ruhuma son çivileri çaktılar.

Babamın, Merhameti aracılığıyla, aldatıcı eliyle Tanrı’nın Sözünü aciz kılmak için çabalayan bu tür ruhlara karşı hoşgörülü olması için dua edin.

Çocuklarım, bu mesajlar aracılığıyla sözüme şiddetle karşı çıkanlardan sakının. Ruhları için dua etmelisiniz.

İsa’n

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/10/26/those-who-humiliate-my-word-given-to-you-my-daughter-cut-me-through-to-the-bone-in-agonising-pain/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/10/26/those-who-humiliate-my-word-given-to-you-my-daughter-cut-me-through-to-the-bone-in-agonising-pain/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/10/26

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/102622.cfm