Szűz Mária: Fiam maradék egyházának a növekedése folytatódni fog

https://ng.24.hu/termeszet/2022/10/10/reszleges-napfogyatkozast-lathatunk-oktober-vegen/

 

https://www.eumet.hu/erdekessegek/reszleges-napfogyatkozas-2022-oktober-25/

 

 

EN:

https://www.hindustantimes.com/lifestyle/festivals/solar-eclipse-2022-when-is-the-partial-solar-eclipse-find-out-duration-city-wise-timings-when-and-where-to-watch-101666423267581.html

 

 

https://www.space.com/33786-lunar-eclipse-guide.html

 

https://www.almanac.com/astronomy/eclipse-dates

 

https://www.timeanddate.com/eclipse/2022

 

 


Igazság Könyve:

Szűz Mária: Fiam maradék egyházának a növekedése folytatódni fog

  1. október 25. csütörtök, 7:30

 

Gyermekem, egyre több ember vonzódik ezekhez a Szent Üzenetekhez világszerte, többen, mint valaha is azelőtt.

Sokan nem értik meg az üzenetek valódi célját. Amit tudniuk kell, hogy ez egy Ajándék az emberiség számára, azzal a céllal, hogy megtérést eredményezzen.

Azért adatnak a világnak, hogy a rendszeres imára és a Szentségek vételére ösztönözzék a lelkeket.

Mindenekelőtt, ezek az üzenetek egyfajta nyugalmat és a lélek békéjét adják, hogy így Istennek még több gyermeke váljék méltóvá az Új Paradicsomba való belépésre.

Mivel az üzenetek gyümölcsöket teremnek, tanúskodni lehet majd Isten gyermekeinek hitéről.

Fiam maradék Egyházának növekedése folytatódni fog ezeknek és más szent üzeneteknek köszönhetően, melyeket a hiteles látnokok kapnak világszerte.

Isten annyira szereti gyermekeit, hogy mindent meg fog tenni annak biztosítására, hogy minden lélek üdvösségre jusson.

Fiam jól felkészült, és Tervei, melyeket ezen üzeneteken keresztül akar elérni, be fognak teljesedni.

Ezért nem szabad soha kétségbe esnetek.

A remény jelent mindent, ami fontos.

A Fiamba vetett bizalom, mely által teljesen átadjátok magatokat Neki, azt jelenti, hogy Ő véglegesíteni tudja Terveit minden egyes bűnös megmentése érdekében, az Iránta való elkötelezettségetek által.

Gyermekek, nektek be kell tartanotok azon ígéreteteket, hogy elfogadjátok Utasításait, és Szeretete beborít majd benneteket, hogy erőssé tegyen titeket.

 

Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja

https://masodikeljovetel.hu/szuz-maria-fiam-maradek-egyhazanak-novekedese-folytatodni-fog

 

 

 

 

Azt szeretném, hogy Hadseregem imádkozza a Keresztes Imahadjárat alábbi imáját Maradék Egyházam győzelméért

  1. október 25. csütörtök, 21:50

 

Drága, szeretett leányom, neked bátorítanod kell minden Követőmet, hogy továbbra is hozzanak létre mindenhol imacsoportokat.

Eljött az idő Számomra, hogy hívjalak és összegyűjtselek mindnyájatokat, hogy még ma megkezdjük a menetelést az örök győzelem felé.

Azt szeretném, leányom, hogy 2012. november 9-én, az első felhívásom második évfordulója alkalmából imádkozzátok az alábbi Keresztes Imahadjárat imáját Maradék Egyházam győzelméért.

A Keresztes Imahadjárat 82. imája: Maradék Egyházam győzelméért

Jézus, világ Királya és Üdvözítője, felajánljuk neked tiszteletünket, hűségünket és cselekedeteinket, hogy Dicsőségedet minden embernek hirdethessük. Segíts nekünk, hogy elnyerjük az erőt és a bizalmat ahhoz, hogy felálljunk, és mindenkor hirdessük az Igazságot. Ne engedd, hogy meginogjunk, vagy tétovázzunk a győzelem felé való menetelésünkben, és azon tervünkben, hogy lelkeket mentsünk. Felajánljuk önmagunkat, szívünket és minden vagyonunkat, hogy mentesek legyünk minden akadálytól, amint folytatjuk tövissel teli utunkat az Új Paradicsom kapui felé. Szeretünk Téged, drága Jézus, szeretett Üdvözítőnk és Megváltónk. Egyesítjük magunkat Szent Szíveddel, testben és lélekben. Áraszd reánk Védelmed Kegyelmeit. Boríts be minket Drága Véreddel, hogy elteljünk bátorsággal és szeretettel, hogy felálljunk, és hirdessük Új Királyságod Igazságát. Ámen.

Kérlek benneteket, drága Követőim, hogy gyűljetek össze, gyarapodjatok, és terjesszétek Szent Szavamat minden nemzetnek. Arra kérlek benneteket, hogy mindig Rám összpontosítsatok, és dolgozzatok együtt Velem az üdvösség végső győzelméért.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/azt-szeretnem-hogy-hadseregem-imadkozza-keresztes-imahadjarat-alabbi-imajat-maradek-egyhazam

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2022/10/25

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-10-25

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat