Amikor megpróbálnak egy utálatos szentséget létrehozni Templomaimban, azt fogják mondani, hogy ez az azonos neműek párkapcsolatának jogaiért van

BCP: God’s anathema – curse – against the Cardinal and four Bishops of Belgium for a sodomite antigospel

http://vkpatriarhat.org/en/?p=22282

 

Belgium püspökei dacolnak a Vatikánnal, és szertartást hirdetnek az azonos neműek kapcsolatának megáldására

Bishops in Belgium defy Vatican, publish ceremony for blessing same-sex unions

https://www.catholicnewsagency.com/news/252339/belgium-bishops-defy-vatican-publish-ceremony-for-blessing-same-sex-unions

 

VIDEO (EN): Father Elias Leyds Responds To Belgian Bishops Blessing Same-Sex Unions | EWTN News In Depth

https://www.youtube.com/watch?v=yR45BqzL2xg

 

 

 

JÓ HÍR – már az is  hogy ha egy rossz hír HAMIS – mint pl. ez:

A homoszexuális együttélések törvényesítését kérte a lett parlamenttől Riga érseke (FAKE NEWS!)

https://katolikusvalasz.blog.hu/2020/12/22/a_homoszexualis_egyuttelesek_torvenyesiteset_kerte_a_lett_parlamenttol_riga_erseke

 


Igazság Könyve:

Amikor megpróbálnak egy utálatos szentséget létrehozni Templomaimban, azt fogják mondani, hogy ez az azonos neműek párkapcsolatának jogaiért van

  1. október 21. vasárnap, 10:05

 

Drága, szeretett leányom, a látomások, melyeket látni engedtem neked a Pokolba merülő lelkekről, nem azért voltak, hogy megijesszenek téged. Ez inkább azért volt, hogy a valóságot megmutassa neked. Ilyen módon most meg fogod érteni, mennyire szenvedek, amint azt figyelem, hogy a lelkek a Pokol mélységébe zuhannak.

Ó, ha csak ismernék az emberek a Pokol rémületét, és azt a módot, ahogyan a fenevad felfalja az ilyen lelkeket, akkor elkerülnék a bűnt mindenáron.

Ugyanezeket a lelkeket még mindig meg lehet menteni, leányom, éspedig a „Védettség Kegyelméért” Litánia által. Azzal, hogy ezt imádkozzátok, tanítványaim, megkönnyebbülést fogtok hozni Nekem ettől a szörnyű, szívtépő ostorcsapástól.

Azok, akik halálos bűnben halnak meg, a Pokol tüzére vannak szánva. Sokan abban a meggyőződésben követnek el halálos bűnt, hogyha valóban van Isten, akkor Ő irgalmas. És így továbbra is vétkeznek addig, amíg megindokolják bűneiket, hogy végül ezeknek már nem lesz jelentősége a szemükben.

Azt fogják mondani, hogy nem volt más választásuk, mert a bűneikre azért volt szükség, hogy mások előnyére váljon.

A gyilkosság bűnére azt fogják mondani, hogy egy másik halálának megbosszulásáért követték el.

A prostitúció bűnére azt fogják mondani, hogy a család megsegítésének érdekében történt, hogy élelmet tegyenek az asztalra.

Az abortusz bűnére azt fogják mondani, hogy az előnybe részesíti az anya életét, és megkönnyíti azt. A szexuális elfajzottságra azt fogják mondani, hogy ez csak természetes dolog.

Azok, akik okkult gyakorlatokon vesznek részt, azt fogják mondani, hogy az csupán egy ártalmatlan szórakozás; mégis a fenevadat tisztelik, amikor ezt teszik.

Amikor másokat üldöznek, és tönkreteszik a hírnevüket és a megélhetésüket is, azt fogják mondani, hogy ez egy szükséges büntetés volt mások bűneiért.

Amikor másokat diktatúra által elpusztítanak, az elméjüket, testüket és lelküket, azt fogják mondani, hogy ez a saját érdekükben történt.

Amikor megpróbálnak egy szentséget létrehozni Templomaimban, mely egy utálat, azt fogják mondani, hogy ez az azonos neműek párkapcsolatának jogaiért van, akiknek ugyanolyan joguk van, mint a többieknek.

Amikor belülről lerombolják Egyházamat, azt fogják mondani, hogy minden egyház egyforma. Azt a mentséget fogják előhozni, hogy csak egyetlen egy Isten létezik, csakhogy egy pogány egyházat vezethessenek be.

Ezek a bűnösök az elveszett lelkek, akikről beszélek.

Ahhoz, hogy segítsetek nekik, először is a szemükbe kell néznetek. Úgy gondoljatok rájuk, mint a gyermekeitekre, fivéretekre és nővéretekre. Isten Szemével nézzétek őket. Akkor szeretetet fogtok érezni. De elfog majd benneteket a rémület, mert ti ismeritek a rémületet a szívetekben, amellyel ők szembesülni fognak. Mennyire kell imádkoznotok, hogy ők hamarosan meglássák az Igazságot!

Mennyire kell imádkoznotok ezeknek a lelkeknek az üdvösségéért!

Isten minden gyermeke szeretve van, beleértve azokat is, akiknek a lelkük fekete.

Bűneiket meg kell semmisíteni, mielőtt Isten valamennyi gyermeke egy családként egyesülhetne Új Királyságomban.

Neked, leányom, minden kegyelem és lőszer megadatott, hogy elpusztítsa a bűnt, és megmentse a lelkedet, és mások lelkét is.

Köszönöm, leányom, hogy válaszoltál hívásomra.

Neked még sok tennivalód van.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/amikor-megprobalnak-egy-utalatos-szentseget-letrehozni-templomaimban-azt-fogjak-mondani-hogy-ez-az

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

27 Csakhogy a Krisztus evangéliumához méltóan viselkedjetek, hogy akár odamegyek és látlak titeket, akár távol vagyok, azt halljam rólatok, hogy megálltok egy Lélekben, egy szívvel, együtt küzdve az evangélium hitéért,

28 és hogy semmiképpen meg nem rémültök az ellenfelektől. Ez nekik a kárhozat, nektek pedig az üdvösség jele lesz: mégpedig az Istentől.

29 Mert nektek nemcsak az adatott meg a Krisztusért, hogy higgyetek benne, hanem az is, hogy szenvedjetek érte,

30 és hogy ugyanabban a küzdelemben álljatok, amelyet tőlem láttatok, és amelyet most rólam hallotok.

Krisztus példája: engedelmessége a kereszthalálig

2 Ha tehát van vigasztalás Krisztusban, ha van szeretetből fakadó figyelmeztetés, ha van közösség a Lélekben, ha van irgalom és könyörület,

akkor tegyétek teljessé örömömet azzal, hogy ugyanazt akarjátok: ugyanaz a szeretet legyen bennetek, egyet akarva ugyanarra törekedjetek.

Semmit ne tegyetek önzésből, se hiú dicsőségvágyból, hanem alázattal különbnek tartsátok egymást magatoknál;

és senki se a maga hasznát nézze, hanem mindenki a másokét is.”

 

 

 

 

Jézus kiküldi hetvenkét tanítványát

10 Ezek után az Úr szolgálatba állított másokat is, hetvenkét tanítványt, és elküldte őket maga előtt kettesével minden városba és helységbe, ahova menni készült.

Így szólt hozzájuk: “Az aratnivaló sok, de a munkás kevés, kérjétek tehát az aratás Urát, hogy küldjön munkásokat az aratásába.

Menjetek el! Íme, elküldelek titeket, mint bárányokat a farkasok közé.

Ne vigyetek magatokkal erszényt, se tarisznyát, se sarut. Útközben ne is köszöntsetek senkit.

Ha azonban egy házba beléptek, legelőször ezt mondjátok: Békesség ennek a háznak!

Ha ott a békesség fia lakozik, megnyugszik rajta a békességetek, ha pedig nem, reátok száll vissza.

Maradjatok ugyanabban a házban, és azt egyétek, igyátok, amit adnak, mert méltó a munkás a maga bérére. Ne járjatok házról házra.

Ha bementek egy városba, és befogadnak titeket, azt egyétek, amit elétek tesznek.

Gyógyítsátok az ott lévő betegeket, és mondjátok nekik: Elközelített az Isten országa.

10 Ha pedig bementek egy városba, és nem fogadnak be titeket, menjetek ki annak az utcáira, és mondjátok ezt:

11 Leverjük még a port is, amely városotokból lábunkra tapadt, de tudjátok meg, hogy közel jött az Isten országa.

12 Mondom nektek: Sodomának elviselhetőbb sorsa lesz azon a napon, mint annak a városnak.”

13 “Jaj neked, Korazin! Jaj neked, Bétsaida! Mert ha Tíruszban és Szidónban történtek volna azok a csodák, amelyek nálatok történtek, zsákban és hamuban ülve régen megtértek volna.

14 De Tírusznak és Szidónnak elviselhetőbb sorsa lesz az ítéletkor, mint nektek.

15 Te is, Kapernaum, talán az égig emelkedsz? A pokolig fogsz levettetni!”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Philippians%201:27-2:4;%20%20%20%20Luke%2010:1-15&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

 

https://www.oca.org/readings/daily/2022/10/21

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-10-21

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat