Benim Kiliselerim’de bir iğrençlikten bir Ayin yaratmaya çalıştıklarında, bunun eşcinsel çiftlerin hakları nedeniyle olduğunu söyleyecekler.

BCP: God’s anathema – curse – against the Cardinal and four Bishops of Belgium for a sodomite antigospel

http://vkpatriarhat.org/en/?p=22282

 

Belçika’daki piskoposlar Vatikan’a meydan okudu, eşcinsel birliktelikleri kutsama töreni yayınladı

https://www-catholicnewsagency-com.translate.goog/news/252339/belgium-bishops-defy-vatican-publish-ceremony-for-blessing-same-sex-unions?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

Bishops in Belgium defy Vatican, publish ceremony for blessing same-sex unions

https://www.catholicnewsagency.com/news/252339/belgium-bishops-defy-vatican-publish-ceremony-for-blessing-same-sex-unions

 

VIDEO (EN): Father Elias Leyds Responds To Belgian Bishops Blessing Same-Sex Unions | EWTN News In Depth

https://www.youtube.com/watch?v=yR45BqzL2xg

 

—————-

Gerçeği Kitap:

Benim Kiliselerim’de bir iğrençlikten bir Ayin yaratmaya çalıştıklarında, bunun eşcinsel çiftlerin hakları nedeniyle olduğunu söyleyecekler.

21 Ekim 2012 baba sevgisivemerhamet

Sevgili kızım, sana gösterilmesine izin verdiğim, cehenneme dalan ruhların görüntüleri seni korkutmak için değildi. Bunun yerine, size gerçeği göstermekti. Bu şekilde, ruhların cehennemin derinliklerine dalmalarını izlerken her gün nasıl acı çektiğimi anlayacaksınız.

Ah, insanlar cehennemin dehşetini ve canavarın bu tür ruhları nasıl yuttuğunu bilselerdi, ne pahasına olursa olsun günahtan kaçınırlardı.

Aynı ruhlar, Bağışıklık Lütfu’nun duasıyla hala kurtarılabilir, Kızım. Bunu yaparak, siz öğrencilerim, bu korkunç yürek burkucu beladan Beni rahatlatacaksınız.

Ölümcül günah içinde ölenler, Cehennem ateşine mahkumdur. Birçoğu, eğer gerçekten bir Tanrı varsa, o zaman merhametli olduğuna inanarak bu günahları işler. Ve böylece, günahlarını aklayana kadar günah işlemeye devam ederler, böylece sonunda, onların gözünde hiçbir önemi kalmaz.

Başkalarına fayda sağlamak için günahları gerekli olduğu için başka seçeneklerinin olmadığını söyleyecekler.

Cinayet günahıyla, bir başkasının ölümünün intikamını almak olduğunu söyleyecekler.

Fahişelik günahı ile ailelerine sofraya yemek koymak için yardım etmek olduğunu söyleyecekler.

Kürtaj günahı ile annenin hayatına fayda sağlamak ve hayatını kolaylaştırmak için olduğunu söyleyeceklerdir. Cinsel sapma durumunda, bunun sadece doğal bir şey olduğunu söyleyeceklerdir.

Okült uygulamalarına katılanların durumunda, bunun zararsız bir eğlence olduğunu söyleyecekler, ancak bunu yaptıklarında canavarı onurlandırıyorlar.

Başkalarına zulmettiklerinde ve sadece isimlerini değil, geçim kaynaklarını da yok ettiklerinde, bunun başkalarının günahları için gerekli bir ceza olduğunu söyleyeceklerdir.

Diktatörlük yoluyla bir başkasını aklında, bedeninde ve ruhunda yok ettiklerinde, bunun kendi iyilikleri için olduğunu söyleyeceklerdir.

Kiliselerimde, iğrenç bir şeyle bir Ayin yaratmaya çalıştıklarında, bunun, diğerleriyle aynı haklara sahip olan aynı cinsiyetten çiftlerin hakları nedeniyle olduğunu söyleyecekler.

Kilisemi içten yıktıklarında, tüm kiliselerin eşit olduğunu söyleyecekler. Tek bir Tanrı olduğu bahanesini kullanacaklar, böylece bir pagan kilisesini tanıtacaklar.

Bu günahkarlar bahsettiğim kayıp ruhlardır.

Onlara yardım etmek için önce gözlerinin içine bakmalısın. Onları çocuklarınız veya erkek veya kız kardeşleriniz olarak düşünün. Onları Tanrı’nın Gözünden görün. O zaman aşkı hissedeceksin. Ama korku seni dolduracak, çünkü onların karşı karşıya kalacağı korkuyu yüreğinde biliyorsun. Yakında Gerçeği görmeleri için nasıl dua etmelisiniz.

Bu ruhların kurtuluşu için nasıl dua etmelisiniz.

Ruhları kara olanlar da dahil, Tanrı’nın her çocuğu sevilir.

Tanrı’nın tüm çocukları Yeni Krallığımda tek bir aile olarak birleşmeden önce günahları yok edilmelidir.

Sen, kızım, günahı yok etmek ve sadece kendi canını değil, başkalarının ruhlarını da kurtarmak için tüm lütuflar ve cephane verildi.

Kızım, Çağrıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Yapacak çok işiniz var.

İsa’n

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/10/21/when-they-try-to-create-a-sacrament-in-my-churches-out-of-an-abomination-they-will-say-it-was-because-of-the-rights-of-same-sex-couples/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/10/21/when-they-try-to-create-a-sacrament-in-my-churches-out-of-an-abomination-they-will-say-it-was-because-of-the-rights-of-same-sex-couples/

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/10/21

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/102122.cfm