A Mennyei Atya: A Második Eljövetel meghirdetésének utolsó hírnöke

Friss hírek a linkek menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/linkek/

https://remnant-army.org/wordpress/hu/az-ima-az-egyetlen-fegyveretek/


Igazság Könyve:

„A Mennyei Atya: A Második Eljövetel meghirdetésének utolsó hírnöke

2012. január 16., hétfő, 1:20

Leányom, amikor Én prófétákat küldök a világba, akkor azok általában olyanok, akikre a legkevésbé számítasz.

Sohasem Egyházam legmagasabb köreiben fogod megtalálni őket. Külső látszatra sem a legszentebbek közül valók. Sok esetben ők nem méltók erre a különleges ajándékra.

Mégis azokat a lelkeket választom, akik nem tökéletesek, de ugyanakkor szokatlan, egyszerű az életvitelük, hogy kívánságomnak megfelelő teremtményeket formálhassak belőlük.

Az utolsó idők prófétáival sincs ez másként. Nem fogják őket egykönnyen elfogadni. Így volt ez kezdetben is, amikor először küldtem prófétákat a világba, hogy felkészítsék az emberiséget szeretett Fiam, Jézus Krisztus, a Messiás eljövetelére; hangjaik akkor sem találtak egykönnyen meghallgatásra.

Bár nem fogják a végidők hírnökeinek hangját küldetésük kezdetén meghallani, idővel azonban mégis felismerik azokat. Mert ez az Én hangom, mely könnyen felismerhetővé válik.

Leányom, te az utolsó hírnök vagy, akinek az a küldetése, hogy meghirdesse szeretett Fiam, Jézus Krisztus oly nagyon várt Második Eljövetelét.

Ez ijesztő számodra, és időnként lehet, hogy nehezen megemészthető, de mégis ez az igazság.

Ez a munka nehéz lesz, mivel Isteni üzeneteket kapsz, hogy felkészítsd Egyházam maradékát a földön Fiam Második Eljövetelére.

Bár mostanáig sok lelket választottam ki, akikkel továbbra is kommunikálok az emberiség javára, akiknek a sorsa ezután már könnyebb lesz.

Neked túl nehéz lesz a sorsod, mivel üldözni fognak téged.

Megáldalak téged Mennyei Királyságom minden kegyelmével.

Te, mint kiválasztott eszközöm, egyre jobban haladsz majd előre, hogy legszentebb Szavamat közölni tudjad a világgal.

Ez a munka minden időben védelem alatt lesz.

Igen, téged szinte naponta támadni fognak, de tudnod kell a következőket: ha ez a munka nem lenne olyan fontos, gondolod, hogy a sátán és az ő bukott angyalai tudomást vennének róla?

Ők ellepték a Földet, leányom, és a legtöbb esetben gyanútlanul kúsztak be sok gyermekem szívébe és lelkébe.

Szent munkád útja a Szentírásban meg volt jövendölve, mint utolsó hírnökömé, akit a Földre küldtek, hogy a sátán utolsó szorításából segítsen megmenteni az emberiséget.

A világ már várja ezeket az utasításokat, melyeket Szent Parancsaimon keresztül adok.

Sok hamis próféta próbálja megakadályozni (a neked adott) Szent Szavamat, hazugságok terjesztése és zavarkeltések által.

Ezeket az üzeneteket meg fogják kérdőjelezni, és Egyházam vizsgálatnak veti azokat alá, hibákat keresve, holott ezek csakis az Igazságot tartalmazzák.

Sok igazság fog újra felszínre kerülni azok közül, amelyeket Egyházam az évszázadok során figyelmen kívül hagyott.

Több eddig kinyilatkoztatott igazság lesz feltárva előtettek, melyek a ti örök életetekre vonatkoznak.

Ez a munka felháborodást fog kelteni, leányom. Le fognak köpni, kicsúfolnak, lenéznek, és minden elképzelhető módon akadályozni fognak téged.

Azok, akik nehezen értik meg az igazságot, melyet a végidőkre vonatkozólag adok neked, hallgassák meg kérésemet:

Nektek kérnetek kell Tőlem a Szentlélek ajándékát, még mielőtt Hangom meghallására nyitnátok meg fületeket Szent Szavam igazságára és azokra az utasításokra, melyeket mindenki számára adok, hogy örök életetek legyen.

Szavaim egyszerűek lesznek, hogy minden férfi, nő és gyermek követni tudja majd ezeket a Szent Szavakat. De tudnotok kell a következőket: szavaimon keresztül sok szeretet és világosság fog kiáradni, sőt az Isteni hatalom szellője is érezhető lesz számotokra, melyet képtelenek lesztek majd figyelmen kívül hagyni.

Erről fogjátok felismerni, hogy Én vagyok az, a ti Istenetek, Örök Atyátok, aki hozzátok szól. Szeretetem elárasztja majd a lelketeket, és felemeli a szíveteket, hogy egységben legyen Velem.

Minden előkészület befejeződött. Szeretett Fiam Nagy Irgalmassága után egy bizonyos idő lesz adva, hogy Második Eljövetelére felkészítse a világot.

Igen, gyermekek. Most készítem elő gyermekeim megmentését a sötétségtől. Gyermekeim, Én a Teremtésemet követelem vissza, az Én gyermekeimet, és hogy bevezesselek benneteket jogos otthonotokba, örökségetekbe: Az Új Paradicsomba.

Legyetek türelmesek, gyermekeim. Ne feledjétek, hogy szeretlek benneteket. Bízzatok Bennem és Szent Szavamban, amelyet prófétámon, az Isteni Irgalmasság Máriáján keresztül adok nektek.

A ti Örök Atyátok,

A Legmagasságosabb Isten,

A mindenség Megteremtője”

http://masodikeljovetel.hu/mennyei-atya-masodik-eljovetel-meghirdetesenek-utolso-hirnoke

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

„Keletről jön el a hajnal

2004. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20


————

Ortodox (Görög keleti):

“11 Mária pedig ott maradt zokogva a sír előtt. Közben lehajolt, és benézett a sziklasírba. 12 Két fehér ruhás angyalt látott, akik ott ültek, ahol korábban Jézus teste feküdt: egyik a feje, a másik a lába helyén.

13 Az angyalok megszólították Máriát: „Miért sírsz, asszony?”

Ő így válaszolt: „Mert elvitték Uramat, és nem tudom, hová tették.” 14 Majd hátranézett, és látta, hogy egy férfi áll a háta mögött. Jézus volt az, de Mária nem ismert rá.

15 Jézus megkérdezte: „Miért sírsz, asszony? Kit keresel?”

Mária azt hitte, hogy a kertésszel beszél, ezért így felelt: „Uram, ha te vitted el a testet, kérlek, mondd meg, hová tetted, és én elviszem!”

16 Jézus ekkor a nevén szólította: „Mária!”

„Rabbuni!” — kiáltott fel Mária, miután Jézus felé fordult. (Ez a héber szó azt jelenti: „Mester”.)

17 „Ne tartóztass! — mondta Jézus —, mert még nem mentem fel az Atyához. Inkább menj a testvéreimhez, és mondd meg nekik, hogy most felmegyek Atyámhoz, aki a ti Atyátok is; Istenemhez, aki a ti Istenetek is!”

18 Ezután Mária elment a tanítványokhoz, és ezt mondta nekik: „Láttam az Urat!” Elmondta nekik azt is, amit Jézus üzent.”

 

 

„Krisztus „Testének” tagjai vagytok!

12 Ezért legyetek mindenki iránt együtt érzők, kedvesek, alázatosak, türelmesek! Hiszen Isten szeret titeket, és kiválasztott benneteket a maga számára, hogy szent népévé tegyen! 13 Viseljétek hát el egymást, és bocsássatok meg egymásnak, ha valami panaszotok lenne a másikra! Ahogyan az Úr megbocsátott nektek, ti is úgy bocsássatok meg egymásnak!

14 Legfőképpen pedig szeressétek egymást, mert az isteni szeretet teszi az egységeteket teljessé. 15 Isten arra hívott el benneteket, hogy Krisztustól származó békesség uralkodjon a szívetekben, és mindig hálásak legyetek, hiszen mindnyájan Krisztus „Testének”[a] a tagjai vagytok! 16 Krisztus beszéde és tanítása teljes gazdagságában éljen bennetek és közöttetek! Tanítsátok és tanácsoljátok egymást mindenféle bölcsességgel! Isten iránti őszinte hálával énekeljetek zsoltárokat, himnuszokat és a Szent Szellemtől származó énekeket! „

 

 

 

„A gazdagok nehezen mennek be Isten Királyságába

18 Jézust megkérdezte egy vallási vezető: „Jó Mester, mit tegyek, hogy örök életet kapjak?”

19 Jézus így felelt: „Miért nevezel engem jónak? Egyedül csak Isten jó! 20 Ismered a Törvény parancsait: »Ne kövess el házasságtörést! Ne gyilkolj! Ne lopj! Ne tanúskodj hamisan! Tiszteld apádat és anyádat!«”[a]

21 A férfi ezt válaszolta: „Ezeket gyermekkorom óta mind megtartottam.”

22 Jézus ekkor így folytatta: „Egy valami még hiányzik belőled: add el minden vagyonodat, és amit érte kapsz, oszd szét a szegények között! Akkor majd a Mennyben lesznek a kincseid! Azután gyere, és kövess engem!” 23 A férfi, amikor ezt hallotta, igen elszomorodott, mert nagyon gazdag volt.

24 Jézus látta, hogy elszomorodott, és ezt mondta: „Milyen nehezen mennek be a gazdagok Isten Királyságába! 25 Könnyebb a tevének egy tű fokán átbújni, mint a gazdag embernek Isten Királyságába bemenni.”

Ki kaphat örök életet?

26 Akik ezt hallották, megkérdezték tőle: „Akkor egyáltalán ki kaphat örök életet?”

27 Jézus így felelt: „Az embereknek ez lehetetlen, de Istennek lehetséges.””

https://www.biblegateway.com/passage/?search=John+20%3A11-18%3B+++++Colossians+3%3A12-16%3B+++++Luke+18%3A18-27&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

https://www.oca.org/readings/daily/2022/01/16

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-01-16

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra: