Kigúnyoltak, rágalmaztak, és azzal vádoltak Engem, hogy erkölcstelen, hazug és eretnek vagyok

Igazság Könyve:

Kigúnyoltak, rágalmaztak, és azzal vádoltak Engem, hogy erkölcstelen, hazug és eretnek vagyok

  1. július 28. hétfő, 21:00

 

Drága, szeretett leányom, amikor Isten gyermekeire tekintek, akkor egy olyan gyöngéd Szeretetre lobban a Szívem, amit egy újszülött csecsemő, vagy egy száz éves ember iránt érez az ember. Nincs különbség a kettő között. Ti mindnyájan Isten gyermekei vagytok, Atyám Szent Akarata szerint voltatok gondosan édesanyátok méhében megalkotva. Látjátok, mindaz, ami kezdetben megteremtetett, ami volt, és ami még lesz, egészen a végsőkig, minden Isten Szent Akarata szerint történik. Így attól függetlenül, hogy kik vagytok, milyen megpróbáltatást kell elszenvednetek, milyen megaláztatást kell elviselnetek, amikor a faji hovatartozásotok, hitetek, nemetek vagy bőrszínetek miatt kivetnek benneteket a társadalomból, tudnotok kell, hogy ti mindnyájan értékesek vagytok Isten Szemében. A bűn az egyetlen dolog, ami elválaszt benneteket Istentől.

Közöttetek azok az üldözöttek, akik élik a Szeretetemet és a Szenvedésemet. A ti szenvedésetek az Enyém. Én a magányosokat és a szerencsétleneket keresem fel, társadalmatok számkivetettjeit, akiknek szörnyű hátrányos megkülönböztetést kell elszenvedniük – először őket vonzom Magamhoz. Elsőként rájuk árasztom ki Nagy Kegyelmemet. Amikor mások elutasítanak benneteket ebben az életben, és kegyetlen megvetéssel bánnak veletek, akkor tudnotok kell, hogy Én veletek Vagyok. Nektek a Kálvária Keresztje adatott, és áldottak vagytok, annak ellenére, hogy talán ezt másképpen gondoljátok. A ti sorsotok az Én sorsom. Földi Életem során elszenvedtem a hátrányos megkülönböztetést. Kigúnyoltak, rágalmaztak, és azzal vádoltak Engem, hogy erkölcstelen, hazug és eretnek vagyok.

Ne féljetek, mert amikor az ilyen bűntettek elkövetésével igazságtalanul vádolnak benneteket, az Enyéim vagytok, mindnyájan az Enyémek.  Én pedig a tietek Vagyok.

 

Szeretett Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/kigunyoltak-ragalmaztak-es-azzal-vadoltak-engem-hogy-erkolcstelen-hazug-es-eretnek-vagyok

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2024/07/29

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2024-07-29

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat