Egy tökéletes világ fog a helyébe lépni mindannak, ami bemocskolódott és erkölcstelen

Igazság Könyve:

Egy tökéletes világ fog a helyébe lépni mindannak, ami bemocskolódott és erkölcstelen

  1. július 27. vasárnap, 15:15

 

Drága, szeretett leányom, az Én Békém, mely Szeretett Atyám Ereje által adatott a világnak, hamarosan a tietek lesz, és mindazoké, akik Engem, Jézus Krisztust szolgálnak ebben az életben.

Megáldalak mindnyájatokat, akik megpróbáltok továbbra is hűségesek maradni Szavamhoz, különösen azokat, akik éhezik Szavamat. Meglehet, azt gondoljátok, hogy minden más vallású ember el van veszve, beleértve azokat is, akik nem hisznek Örök Atyámban, vagy azok, akik nem fogadnak el Engem, Jézus Krisztust, a világ Megváltóját – ezt gondolni tévedés lenne. Atyám, Aki Mindeneket Szerető, Mindenható, és Tökéletes mindabban, amit tesz, szeret minden olyan lelket, aki lelki tökéletességre törekszik, és azokat is, akik esetleg nem ismerik az Igazságot.

Az emberiség a bűnnek köszönhetően tökéletlen, jóllehet minden ember Annak a képmására lett teremtve, Aki életet adott neki. Mint olyan, mihelyt a bűn ostora megsemmisül, minden férfi, nő és gyerek testben és lélekben újra tökéletes lesz. Amikor Isten ellenségei száműzetnek, és amikor a test és a lélek tökéletlensége többé már nem gördít akadályt az ember és Isten közé, akkor minden Eggyé válik Atyámban. Az Új Királyság, melyet a Menny és a Föld fog alkotni, eggyé fog válni. Az ember eggyé válik Istenben Általam, Egyszülött Fia által, és Atyám e világgal kapcsolatos Terve befejeződik.

Ti sohasem érezhetitek magatokat tökéletesnek, mert amíg a bűn létezik, az mindig az Istentől való elszakadás okozója lesz. De eljön az idő, amikor minden fájdalom, mely a Földet mételyezi, el lesz söpörve. A szeretet és az öröm fogja beborítani a Földet, és egy tökéletes világ fogja felcserélni mindazt, ami szennyezett és romlott.

Csak ekkor fog Isten minden Alkotása újból teljessé válni.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/egy-tokeletes-vilag-fog-helyebe-lepni-mindannak-ami-bemocskolodott-es-erkolcstelen

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2024/07/28

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2024-07-28

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat