0507_corredemptrix_1

Üdvösség Anyja: Az emberiség megmentése érdekében, szorosan együtt fogok működni szeretett Fiammal

Igazság Könyve:

Üdvösség Anyja: Az emberiség megmentése érdekében, szorosan együtt fogok működni szeretett Fiammal, Jézus Krisztussal az Ő végső tevékenységében

  1. július 6. vasárnap, 14:25

 

Gyermekem, az én időm, mint az Üdvösség Anyjának ideje, midőn az emberiség megmentése érdekében szorosan együtt fogok működni szeretett Fiammal, Jézus Krisztussal az Ő végső tevékenységében, határozottan elkezdődött.

Én a mai naptól kezdve mindent meg fogok tenni, amit csak elvár Tőlem a Fiam, hogy válaszoljak Neki, miközben Ő közbelép a világ dolgaiba, hogy felfedje Irgalmasságát.

Az üdvösség felé vezető út nagyon nehéz, mert sohasem könnyű megnyitni a vak szemét az Igazságra. Semmi sem okoz annyi csalódást, mint látni azokat a szegény lelkeket, akik nem tudnak látni, mert ők erre nem hajlandóak. Az ember makacssága egy nagy akadály, és ezért szükség van az imádság és az áldozat nagy cselekedeteire mindazok részéről, akiket Isten megáldott az Ő Világosságával. A szabad akaratotokból fakadó nagylelkűség lesz az, hogy elhozzátok Fiamnak azt az ajándékot, amire vágyik, mely lehetővé teszi majd, hogy a Szentlélek leereszkedjen azokra a lelkekre, akiknek nagy szükségük van Fiam Irgalmára.

Egyedül csak a hitetekre támaszkodván hirdetni az Igazságot, nagy kihívás lehet. De miközben sok ember hűséges Fiamhoz, ők mégsem rendelkeznek a felismerés ajándékával. Vakon hinni Istenben, egy nagy Ajándék, mely egyedül csak azoknak adatik meg, akik önzetlenek és gyöngéd szívűek. Ezért álljatok fel, drága gyermekeim, és készüljetek a lelkekért folytatott nagy csatára. Ez egy óriási feladat lesz még a legerősebbeknek is közületek. Engedjétek meg nekem, Édesanyátoknak, hogy vezesselek benneteket az elkövetkezendő időben, mert én vagyok a ti Szószólótok, és Jézus Krisztus nagy Kegyelmekben részesített engem, hogy magammal tudjalak vinni benneteket a nagy dicsőséghez vezető ösvényen.

Menjetek békével, hogy szeressétek és szolgáljátok Istent. Mert azok, akik kis gyermekként követik Őt, meg fognak kapni minden Védelmet.

 

Szerető Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja

https://masodikeljovetel.hu/udvosseg-anyja-az-emberiseg-megmentese-erdekeben-szorosan-egyutt-fogok-mukodni-szeretett-fiammal

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2024/07/06

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2024-07-06

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat