Komolyan megígérem, hogy az Isten Prófétáin keresztül küldött Szavamnak árulói magukra fogják vonni Isten Haragját

 „12 Boldog, aki állhatatos marad, és megéri az ezerháromszázharmincöt nap elteltét.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Daniel12:12&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

 

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Daniel12:12&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

 

 

  1. Never before, since My Crucifixion, has Christianity endured such persecution

http://jesushabla.org/index.php/the-book-of-the-truth-2015/2710-the-book-of-truth-

 

https://masodikeljovetel.hu/soha-ezelott-keresztre-feszitesem-ota-nem-szenvedett-el-ekkora-uldoztetest-keresztenyseg

 


2012. 12. 12.

 

Igazság Könyve:

Komolyan megígérem, hogy az Isten Prófétáin keresztül küldött Szavamnak árulói magukra fogják vonni Isten Haragját

  1. december 12. szerda, 23:54

 

Drága, szeretett leányom, mennyire elszomorít Engem, amikor látom azt a sok megosztottságot, melyeket ezen Üzeneteken keresztül adott Szent Szavam okozott.

Amikor a látnokok és a hiteles próféták által adott Szavam ismertté válik a világ számára, az azonnal kritikát von maga után. Hogy ez miért van így? Azért, mert Én vagyok az, a ti Jézusotok, akinek Szent Szavát mindig kétségbe fogják vonni, és kritizálni fogják, még mielőtt azt a bűnösök eretnekséggel megbélyegeznék.

Az emberi érvelés – bár a megkülönböztetés szerepe fontos – kevés jelentőséggel bír Szavam felismerésében.

Azt a Szeretetet, melyet Szavam egy lélekben lángra gyújt, és amely mentes a rosszindulattól, tiszta és alázatos, nem lehet letagadni, és nem is lesz letagadva. Ezeken a lelkeken keresztül adom meg nektek azt az ajándékot, hogy felismerjetek Engem. Ezeknek a lelkeknek, valamint annak a prófétának, akit Szavam közlésére választottam, el kell majd fogadniuk a Szenvedés Kelyhét.

Arra kérlek benneteket, hogy különüljetek el a világ csábításaitól, és szenteljétek magatokat Nekem, mert ez egy kemény és magányos út, ha követtek Engem.

Amikor kihívást intéznek hozzátok az Én Nevemben, vagy amikor kigúnyolják igaz prófétáim hangját és azt állítják, hogy az nem Istentől származik, a következőket mondom nektek:

Semmilyen válaszra se méltassátok az ilyen támadásokat.

Szenvedésetekben maradjatok csendben.

Isten Hangja most uralkodni fog a világ felett, és senkinek sem lesz megengedve, hogy eltávolítson benneteket az Igazságtól, ami nagyon fontos, hogy ezáltal Szent Karjaimba hozhassalak és megnyugtathassalak benneteket, szegény, tehetetlen bűnösöket.

Én békét hozok nektek. Nem kell elfogadni az érveket, a kritikákat és a nyilvános hatósági megnyilatkozásokat azok részéről, akik egyrészt Szavamat hirdetik, és ugyanakkor másokat elítélnek az Én nevemben. Az ilyen viselkedés nem Istentől való. Ez a gonosz szellemtől származik.

Ne feledjétek, hogy nem a prófétáim azok, akiknek fájdalmat okoztok. Én vagyok az, akit megbántotok.

Ti azzal vétkeztek, hogy elvesztegetitek az időt, és kivonjátok magatokat a Szentlélek munkálkodása alól. Nem lesz megengedve nektek, hogy feláldozzátok azok lelkét, akiket megtéveszteni bátorkodtok az Én Nevemben.

Ti, akik azzal vétkeztek Ellenem, hogy akadályozzátok Isten Szavát abban, hogy meghallhassák ebben az időben, félre lesztek dobva. A türelmem elfogyott. Az aggodalmam erősödött. A fájdalmam elviselhetetlen. Ti megpróbáljátok becsapni Követőimet, akiknek szerepe elsődleges fontosságú maradék hadseregem vezetésében. Ezért meg lesztek büntetve.

Igyekszem rábírni benneteket, hogy kérjetek Engem: jöjjek el hozzátok, és nyújtsak vigaszt számotokra, mert félreérthetetlenül zaklatott lelkek vagytok; bűneitek ismertek Számomra.

Arroganciátok sértik és megbántják Atyámat. Undorító a Szememben az, ahogyan feláldozzátok saját lelketeket azért a törekvésért, hogy intelligens és hiteles szóvivőknek tekintsenek benneteket.

Komolyan megígérem, hogy az Isten Prófétáin keresztül küldött Szavamnak árulói magukra fogják vonni Isten Haragját. A ti megbüntetésetek gyors lesz. Időtök korlátozott. Már csak kevés idő áll a rendelkezésetekre, amikor választhattok, hogy valójában melyik mestert szolgáljátok.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/komolyan-megigerem-hogy-az-isten-profetain-keresztul-kuldott-szavamnak-aruloi-magukra-fogjak-vonni

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2022/12/12

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-12-12

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat