Mindenféle aljas hazugságot fognak terjeszteni, csak hogy eltántorítsák a lelkeket attól, hogy hallgassanak a Hangomra.

A WEF arra szólítja fel a kormányt, hogy tiltsa be a Bibliát és adjon ki egy “tényellenőrzött” változatot Isten nélkül

https://alternativ24.hu/hihetetlen/vallas/a-wef-arra-szolitja-fel-a-kormanyt-hogy-tiltsa-be-a-bibliat-es-adjon-ki-egy-tenyellenorzott-valtozatot-isten-nelkul

 

 

EN:

https://thepeoplesvoice.tv/klaus-schwab-god-is-dead-and-the-wef-is-acquiring-divine-powers/

 

 


Igazság Könyve:

Ne féljetek ezektől az eseményektől, mert gyorsan el fognak múlni

  1. szeptember 11. csütörtök, 14:15

 

Drága, szeretett leányom, az emberiség ellen tervezett gonosz cselekedetek garmada, amelyekre követőimet figyelmeztettem, készen áll arra, hogy a titkos szekták az emberiségre szabadítsák.

Nektek mindenkor ébernek kell lennetek, és mindent meg kell kérdőjeleznetek, ami szokatlannak tűnik. Emlékezzetek arra, amit mondtam nektek, és szemeteket tartsátok mindig Rajtam. Naponta legalább egy órát töltsetek imádságban, hogy az ilyen megpróbáltatások hatása csökkenjen, egyes esetekben pedig teljesen megszűnjön. Hamarosan jönni fogok, hogy véget vessek minden szenvedésnek.

Szeretett követőim, vegyétek figyelembe Figyelmeztetéseimet. Ne hagyjátok figyelmen kívül azokat. Ha fel vagytok készülve az ilyen eseményekre, és ha Irgalmamba helyezitek minden bizalmatokat, Én vigasztalást fogok nektek hozni, és meg foglak benneteket szabadítani gyötrelmeitektől. Minden rendben lesz, de tudnotok kell a következőket: A nagy csata során azok a lelkek, akiket arra hívok, hogy segítsenek Nekem, viaskodni fognak önmagukkal. Közülük mindenki nehéznek fogja találni, hogy bízzon Bennem, ebben a Küldetésben, vagy tebenned, szeretett leányom. A hazugság királya, a gonosz, egyetlen pillanatra sem fog megállni azon igyekezetében, hogy tönkretegye ezt a Küldetésemet. Mindenféle aljas hazugságot fognak terjeszteni, csak hogy eltántorítsák a lelkeket attól, hogy hallgassanak a Hangomra. Sokan engedni fognak a kétségeknek, amelyek megállítják őket Utasításaim kivitelezésében, de semmit sem tudnak tenni annak érdekében, hogy megakadályozzák Isten, Az Örök Atya beavatkozását, hogy megmentse gyermekeit.

Mindnyájatoknak világosan meg kell értenetek, hogy Én, a ti Jézusotok Vagyok a Vezető Kéz mindabban, ami Igém terjesztésében és az Ajándékok kiosztásában történik, amelyeket a Mennyország örökségbe ad a világnak ezekben a nehéz időkben. Az ember ereje nagy, amikor azt a gonoszság terjesztésére és Isten Igéjének a tagadására használja. De amikor Isten felruházza őt a Szentlélek Ajándékával, erejét nem lehet fölülmúlni. Ne engedjétek, hogy Munkámat a gonosz szóbeszéd vagy aljas pletyka beszennyezze, megszentségtelenítse, mert Én, a ti Jézusotok vagyok az, akit el fognak árulni, nem pedig azok a lelkek, akiket Legszentebb Szavam hirdetésére kiválasztottam.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/ne-feljetek-ezektol-az-esemenyektol-mert-gyorsan-el-fognak-mulni

 

 

Sok hamis próféta fog kiemelkedni a hitszónokok közül

  1. szeptember 13. szombat 22:50

 

Drága, szeretett leányom, a változások, amelyeket földi Egyházammal kapcsolatosan megjövendöltem, hamarosan nyilvánvalóvá válnak.

A világi szekták rövidesen meg fogják kísérelni, hogy elvegyék mindazt, amit követőim szentnek tartanak, és hogy egy új modern mozgalmat vezessenek be az Egyházba. Ez a modernizmus – fogják majd mondani – azért van, hogy új felszentelt szolgákat toborozzon, és hogy elfogadhatóbb formákat vezessen be Isten Dicsőségére, hogy így egy új és fiatal generációt vissza lehessen csábítani Isten Templomaiba. Mindezek az új szertartások, imák és fórumok – amelyeket úgy fognak bemutatni, mint Szent Szavam új és legmodernebb értelmezéseit – egy üres tant fognak álcázni, és ezek nem Tőlem fognak származni.

Az új mozgalmat egy világméretű evangelizáció részeként fogják népszerűsíteni, ahol a hamis tan, amelyet gondosan meg fognak fogalmazni, hogy az teológiailag tökéletesnek tűnjön, milliókat fog elcsábítani. Nagyon sok embert bele fognak rántani a modernizmusnak ebbe a formájába, és emiatt el fognak fordulni az Igaz Hittől. Ami úgy fog tűnni, mintha a Keresztény hit gyökeres megújítása lenne, valójában az Igazságot fogja elítélni.

Sok embert be fognak csapni, a hitszónokok közül pedig sok hamis próféta fog kiemelkedni. Ezek a hamis próféták egy hamis Kereszténységet fognak népszerűsíteni, mely fel fogja váltani az Általam és Apostolaim által meghatározott Szent Evangéliumokat. Amint a hitehagyás hangjai hallhatóak lesznek minden országban, különböző nyelveken és különböző népfajok között, Isten Igaz Szavát el fogják felejteni. Ezeknek a hamis prófétáknak és önjelölt hitszónokoknak a szájából csak hazugság fog ömleni. A Szentírásomról azt fogják állítani, hogy már nem felel meg a 21. században élő emberek igényeinek és vágyainak.

Az, hogy sok ember nem hisz Bennem, annak köszönhető, hogy mind a mai napig nem érdeklődtek Szent Szavam iránt. Hamarosan oda fognak fordulni, és lelkesen át fogják ölelni a legnagyobb csalást, amit a világ valaha is látott. És miközben sokan megragadják azt, amiről úgy gondolják, hogy a Kereszténységnek egy friss újjászületése, mindazt, amivel táplálni fogják őket, Isten ellenségei fogják előírni.

Tedd ismertté, hogy az ember soha nem tud hamis tanokból élni, és hogy az teljes pusztulást fog maga után vonni, amikor az istenkáromlás felfalja majd a lelkeket. Az, ami nem Tőlem származik, egy világméretű csoport kialakulásához fog vezetni, amelyet az emberek mindenhol meg fognak tapsolni. Aztán eljön az idő az Egy-Világvallás bejelentésére, és annak Egyházamban való üdvözlésére. Ez oda vezet majd, hogy az antikrisztus átveszi tiszteletbeli helyét Egyházamban – amint az meg volt jövendölve -, amikor őt mint tiszteletbeli vendéget fogják meghívni azok, akik teljes alárendeltségben dolgoznak a Sátánnak.

Azoknak mondom, akiket azzal fognak megkísérteni, hogy engedjenek a hamis tannak: Figyelmeztetlek benneteket, hogy nemcsak kenyérrel él az ember, azonban élhet csak az Igéből, mely Isten Szájából jön.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/sok-hamis-profeta-fog-kiemelkedni-hitszonokok-kozul

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/12

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2024-09-12

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat