az emberiség ellen tervezett gonosz cselekedetek, készen állnak arra, hogy a titkos szekták az emberiségre szabadítsák.

HU:

Dr Heiko Schöning

https://www.facebook.com/peter.vasali.1/videos/427753992922022

 

video:

Dr. Heiko Schöning – A koronavirus színjáték

https://videa.hu/videok/film-animacio/dr.-heiko-schoning-a-koronavirus-betegseg-covid-19-blSFsyFDuNqkc8xG

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=8257021950981506&id=100000213499346&rdid=Gv0hp9Fjap5Stux4

 

 

Dr. Heiko Schöning: A COVID-19 vakcinák előállítása | II. Budapesti COVID Konferencia

https://www.youtube.com/watch?v=3-PTyGfsbEs

 

 

 

 

 

EN:

London Assembly

Dr Heiko Schöning

https://www.london.gov.uk/who-we-are/what-london-assembly-does/questions-mayor/find-an-answer/dr-heiko-schoning

 

DE:

video:

Dr. Heiko Schöning – Die Coronavirus-Scharade

https://videa.hu/videok/film-animacio/dr.-heiko-schoning-a-koronavirus-betegseg-covid-19-blSFsyFDuNqkc8xG

 

 

 


Igazság Könyve:

Ne féljetek ezektől az eseményektől, mert gyorsan el fognak múlni

  1. szeptember 11. csütörtök, 14:15

 

Drága, szeretett leányom, az emberiség ellen tervezett gonosz cselekedetek garmada, amelyekre követőimet figyelmeztettem, készen áll arra, hogy a titkos szekták az emberiségre szabadítsák.

Nektek mindenkor ébernek kell lennetek, és mindent meg kell kérdőjeleznetek, ami szokatlannak tűnik. Emlékezzetek arra, amit mondtam nektek, és szemeteket tartsátok mindig Rajtam. Naponta legalább egy órát töltsetek imádságban, hogy az ilyen megpróbáltatások hatása csökkenjen, egyes esetekben pedig teljesen megszűnjön. Hamarosan jönni fogok, hogy véget vessek minden szenvedésnek.

Szeretett követőim, vegyétek figyelembe Figyelmeztetéseimet. Ne hagyjátok figyelmen kívül azokat. Ha fel vagytok készülve az ilyen eseményekre, és ha Irgalmamba helyezitek minden bizalmatokat, Én vigasztalást fogok nektek hozni, és meg foglak benneteket szabadítani gyötrelmeitektől. Minden rendben lesz, de tudnotok kell a következőket: A nagy csata során azok a lelkek, akiket arra hívok, hogy segítsenek Nekem, viaskodni fognak önmagukkal. Közülük mindenki nehéznek fogja találni, hogy bízzon Bennem, ebben a Küldetésben, vagy tebenned, szeretett leányom. A hazugság királya, a gonosz, egyetlen pillanatra sem fog megállni azon igyekezetében, hogy tönkretegye ezt a Küldetésemet. Mindenféle aljas hazugságot fognak terjeszteni, csak hogy eltántorítsák a lelkeket attól, hogy hallgassanak a Hangomra. Sokan engedni fognak a kétségeknek, amelyek megállítják őket Utasításaim kivitelezésében, de semmit sem tudnak tenni annak érdekében, hogy megakadályozzák Isten, Az Örök Atya beavatkozását, hogy megmentse gyermekeit.

Mindnyájatoknak világosan meg kell értenetek, hogy Én, a ti Jézusotok Vagyok a Vezető Kéz mindabban, ami Igém terjesztésében és az Ajándékok kiosztásában történik, amelyeket a Mennyország örökségbe ad a világnak ezekben a nehéz időkben. Az ember ereje nagy, amikor azt a gonoszság terjesztésére és Isten Igéjének a tagadására használja. De amikor Isten felruházza őt a Szentlélek Ajándékával, erejét nem lehet fölülmúlni. Ne engedjétek, hogy Munkámat a gonosz szóbeszéd vagy aljas pletyka beszennyezze, megszentségtelenítse, mert Én, a ti Jézusotok vagyok az, akit el fognak árulni, nem pedig azok a lelkek, akiket Legszentebb Szavam hirdetésére kiválasztottam.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/ne-feljetek-ezektol-az-esemenyektol-mert-gyorsan-el-fognak-mulni

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/11

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2024-09-11

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat