A kételkedő ember meg fogja kérdőjelezni Isten Szavának hitelességét, de amikor tanúja lesz mindannak, ami meg volt jövendölve, el fog csendesedni

Igazság Könyve:

A sátán sóvárog a lelkek után, farkasétvágya van, és az akarata könyörtelen

  1. szeptember 4. csütörtök, 23:03

 

Drága, szeretett leányom, minden prófécia, amelyek már oly régóta meg voltak jövendölve, és amelyek az általános, vagy magánkinyilatkozás által adattak a prófétáknak és a látnokoknak, most fognak kibontakozni.

A kételkedő ember meg fogja kérdőjelezni Isten Szavának hitelességét, de amikor tanúja lesz mindannak, ami meg volt jövendölve a Jelenések Könyvében, el fog csendesedni, mert amikor ezek az események magukkal ragadják az emberiséget, egyetlen vigaszt abban fognak találni, ha megkeresnek Engem.

Amikor a szívetek tele van szomorúsággal a gonosz cselekedetek miatt, amelyeket rosszindulatú emberek visznek végbe Isten gyermekei ellen, a gyötrelem könnyeit fogjátok sírni. Akkor majd látni fogjátok, hogy milyen messzire el tud menni a gonosz azok lelkében, akiknek a szíve kőből van. Amikor látni fogjátok, hogy Isten ellenségei milyen csekély figyelemmel és tisztelettel vannak az emberi élet iránt, akkor meg fogjátok végre érteni, hogy a gonosz milyen nagy erőt gyakorol az emberiségre.

A Sátán az ő utolsó óráiban, aki azokban a lelkekben nyilvánul meg, akiket az ő rothadt útjaival tölt el, meg fogja mutatni az emberiségnek, hogy milyen erős a gyűlölete az emberi nem iránt.

Minden ürüggyel, amelyet az ember a gonoszság igazolására használ, a gonosz tettek elkövetői a gyűlöletüket fogják kimutatni, amelyet a szívükben hordoznak Isten gyermeke iránt. Ők a gonosz rémtetteket Isten Nevében fogják véghezvinni, és a lelkükben nem lesz szeretet. Gyűlöletet szítanak, és a legtöbbjük nem érti, hogy gyűlöletük miért olyan erős másokkal szemben. Bár sokan nem hisznek a gonosz létezésében, azonban most tudnotok kell, hogy ő képtelen arra, hogy ne fedje fel önmagát azokon keresztül, akiket megfertőz. Párája addig terjed, amíg fel nem fal minden nemzetet, minden gyenge lelket és a hatalommal rendelkező vezetőket, akiknek a becsvágy iránti szeretetük megnyitja őket a sátán befolyására.

Hamarosan látni fogjátok, hogy a társadalmatok minden területén, minden nemzetben és különböző módon gonosz cselekedetek fognak történni. A sátán sóvárog a lelkek után, farkasétvágya van, és az akarata könyörtelen. Amikor gyűlölete a lelkekben valóban megnyilvánul, ezek az emberek képtelenek lesznek elrejteni tetteiket. Egyedül csak az ilyen helyzetekben láthatják sokan a gonoszt olyannak, amilyen ő valójában, és ezt azon szegény lelkek cselekedetén keresztül, akik alávetették magukat akaratának.

Soha nem szabad beletörődnötök abba, amikor gonosz cselekedeteket és tetteket – beleértve a háborúkat és zavargásokat – láttok kitörni a világban. Ilyenkor nagy szükség van imáitokra.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/satan-sovarog-lelkek-utan-farkasetvagya-van-es-az-akarata-konyortelen

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/04

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2024-09-04

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat