a sötétség lelke elborítja egyik nemzetet a másik után, ahol a szeretet és a felebaráti szeretet el fog tűnni.

Igazság Könyve:

Én soha nem változom. Soha nem alkalmazkodom új utakhoz, mert Én Az Vagyok, és Leszek, Aki mindig is Voltam. Én Örökkévaló vagyok.

  1. július 31. csütörtök, 15:50

 

Drága, szeretett lányom, minden látnoknak vagy prófétának, aki Tőlem jön, hamarosan nagy megpróbáltatásokkal kell szembenéznie, olyanokkal, amelyekhez hasonlót még eddig sohasem kellett elviselnie.

Sokan, akik felismerték hitelességüket, és hűségesek voltak hozzájuk, hátat fognak nekik fordítani, és félre fogják őket dobni, amint a sötétség lelke elborítja egyik nemzetet a másik után, ahol a szeretet és a felebaráti szeretet el fog tűnni. Ember, ember ellen, ország, ország ellen, és az ember Isten ellen fog fordulni.

A zűrzavar ezen időszakai sokak számára kínosak lesznek, vigaszotok és erőtök egyetlen forrása Tőlem fog jönni, de csak akkor, ha kerestek Engem. Én Vagyok a ti Kősziklátok. Kőszikla, mely bevehetetlen. Kőszikla, mely szét nem porlad. Kőszikla, amelyet át fogtok ölelni, amikor már semmi szilárd hely sem lesz azokban a házakban, amelyek jelenleg menedéket adnak a Lelkemnek. Az épületek, amelyeket tiszteletemre építettek, le fognak omlani. Néhányat más épületté fognak átalakítani, melyeket más célokra fognak használni, de nem arra, hogy Engem tiszteljenek.

Én Vagyok a Kőszikla, amelyre Egyházam épült, és Én maradok mindörökre. Sokan felkerestek Engem, és Én Életet adtam nekik. Mások is jöttek, de nem találtak meg Engem, mert makacs szívükből hiányzott a szeretet és a nagylelkűség.

És most, amikor mindent meg fognak támadni, amit tanítottam nektek, és amikor az alap, amelyre Egyházam épült úgy meg fog remegni, hogy meghaladja felfogóképességeteket, Én továbbra is a helyemen fogok maradni. Szilárdan, mint a Kőszikla, amely Én vagyok és ti Hozzám fogtok jönni, hogy vigaszt, erőt és bátorságot keressetek.

Én mindnyájatoknak válaszolni fogok, nagy Kegyelmeket árasztván rátok, amelyeket számotokra tartottam fenn az előtettek álló nehéz időkre.

Én Vagyok az Egyház. Én Jelen Vagyok az Egyházban. Az épület kőből készült, de Én Kőszikla Vagyok, amelyre Egyházam alapja épült. Én soha nem változom. Soha nem alkalmazkodom új utakhoz, mert Én az Vagyok, és Leszek Aki mindig is Voltam. Én Örökkévaló vagyok.

Egyházam továbbra is fennmarad az idők végezetéig, mert Én Magam Vagyok az Egyház.

 

Szeretett Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/en-soha-nem-valtozom-soha-nem-alkalmazkodom-uj-utakhoz-mert-en-az-vagyok-es-leszek-aki-mindig-voltam

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2024/07/31

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2024-07-31

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat