Ó, Istenem, Mindenható Atyám, kérlek, védd meg a gyengéket és az ártatlanokat, akik azok kezeitől szenvednek, kiknek a szívében gyűlölet van.

HU:

Gianna Jessen – Abortusz túlélő

https://www.youtube.com/watch?v=XwFvMrVpCJ4

 

EN:

Gianna Jessen’s POWERFUL Abortion Survival Story | Huckabee

https://www.youtube.com/watch?v=pwpJTY1pEns

 


Igazság Könyve:

Üdvösség Anyja: Aki nem tiszteli az emberi életet, az Istent sem ismeri el (&162.)

  1. július 24. csütörtök, 16:48

 

Isten drága gyermekei, soha nem szabad elfelejtenetek, hogy Isten Szemében mennyire különlegesek vagytok, mivel Ő feltétel nélkül szeret mindnyájatokat. Hogy mennyire szeret benneteket, meghaladja felfogóképességeteket. Mosolyog, amikor ti mosolyogtok. Nevet, amikor nevettek. Sír, amikor fájdalom és szomorúság ér benneteket, és dühös lesz, amikor mások kezétől üldöztetést szenvedtek.

A történelemnek ebben az időszakában, amikor a gyűlölet mindenfelé megfertőzi a nemzeteket, és amikor ártatlanokat kínoznak, sanyargatnak és megölnek, Isten kinyújtja Karját, és megbünteti a gonoszokat. Amikor az emberiség szembeszáll Istennel, Törvényeit figyelmen kívül hagyván – különösen, amikor a másik ember életét nem tartja tiszteletben -, akkor a Büntetése el fogja nyelni ezt a világot. Aki nem tiszteli az emberi életet, az nem ismeri el Istent, sem pedig az Ő Istenségét.

Isten az Élet Teremtője és Alkotója: Ő az, Aki életet ad, és csak egyedül Neki van Joga azt el is venni. Ó, mennyi bánat van jelenleg mennyei Királyságában a sok ellenségeskedés miatt, amelyet a gonosz szít Teremtményeivel szemben.

Nektek kérnetek kell Istent, hogy enyhítse a szenvedést, melyet azok az emberek okoznak a világban, akiknek a szíve hideg, haragos és tele van gyűlölettel. Azoknak, akik másokat rettegésben tartanak, szükségük van imáitokra. Kérlek benneteket, imádkozzátok az alábbi imát, hogy védelmezzétek a gyengéket és az ártatlanokat, és hogy csökkenjenek azok a rémtettek, amelyeket az embernek el kell viselnie ebben az időben.

A Keresztes Imahadjárat 162. Imája: A gyengék és az ártatlanok védelméért

Ó, Istenem, Mindenható Atyám, kérlek, védd meg a gyengéket és az ártatlanokat, akik azok kezeitől szenvednek, kiknek a szívében gyűlölet van. Enyhítsd a szenvedést, melyet el kell viselniük szegény, tehetetlen gyermekeidnek.

Adj meg nekik minden szükséges Kegyelmet, hogy ellenségeiddel szemben megvédjék magukat. Töltsd el őket bátorsággal, reménnyel és felebaráti szeretettel, hogy mindezeket megtalálván a szívükben megbocsássanak azoknak, akik gyötrik őket.

Arra kérlek, drága Uram, Örök Atyám, bocsáss meg azoknak, akik szembeszállnak az Élet Törvényeivel, és segíts nekik, hogy felismerjék, cselekedeteikkel mennyire megbántanak Téged, hogy így jó útra térjenek, és Karjaidban vigaszt keressenek. Ámen.

Gyermekek, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok azok védelméért, akik Isten, az Örök Atya iránti hűségük miatt Szenvednek, és azokért, akik a kegyetlen és értelmetlen háborúk áldozatai.

 

Szeretett Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja

https://masodikeljovetel.hu/udvosseg-anyja-aki-nem-tiszteli-az-emberi-eletet-az-istent-sem-ismeri-el-162

 

 

Amikor a bizalom megtörik, ez általában azért van, mert a bűnös megengedi, hogy a büszkeség parancsoljon gondolatainak

  1. július 26. szombat, 19:59

 

Drága, szeretett leányom, Én Királyként jöttem, de most, ma, úgy hívlak benneteket, mint egy koldus, hiszen egy szemernyi büszkeség sincs Bennem, mivel az lehetetlen lenne.

Vágyakozással kiáltok Isten gyermekei után, hogy megkeményedett szívükben életre kelthessek egy pislákoló szeretetet– egy olyan szeretetet, mely Örök Atyámtól született, de ami szunnyad, és amelyről megfeledkeztek. Engem, Jézus Krisztust, szintén elfelejtettek, bár nincs olyan ember a világon, aki ne hallott volna Rólam. Ismernek Engem, de elfelejtették, hogy Ki Vagyok. Egyesek ismerik a Nevemet, de az nem jelent nekik semmit. Némelyek szeretnek Engem, de túl elfoglaltak ahhoz, hogy beszéljenek Velem, azon kívül, hogy itt-ott elismeréssel bólintanak Velem kapcsolatban. Mások hallottak Rólam, de Én csak egy ikon vagyok a szemükben, valami egy letűnt korszakból, egy próféta, aki talán hiteles volt – vagy mégsem? Ami a többi lelkeket illeti, akik nem jártasak a lelki dolgokban – számukra nem Létezem. Én csak a képzelet szüleménye Vagyok, egy lény, aki az olyan buzgó hívők elméjében jött létre, akik szalmaszálba kapaszkodnak abban a reményben, hogy ez után a világ után létezni fog egy új világ. Engedjétek, hogy bizonyossá tegyem számotokra: Isten maga az Isten. Az emberiséget Örök Atyám teremtette, mert ez része volt az örök világegyetemre vonatkozó Tervének. Minden, ami Volt, ami Van, és ami Lesz, annak a Parancsára és Akarata által létezik, Aki Van, és Aki Lesz. Mindenki meghajol Isten előtt – beleértve ellenségeit is – Atyám Teremtett világában.

Mivel az ember egyre jobban rabszolgájává válik mindannak, amit lát, megérint vagy fizikailag érzékel, így a lelkisége meddővé válik. Ha ti úgy gondoljátok, hogy minden ezzel a világgal kezdődik és végződik, ezzel azt mondjátok, hogy Én nem Létezem. Ti megtagadtok Engem, az Emberfiát, aki azért lett küldve, hogy megszabadítson benneteket az ördög megtévesztésétől. Én Atyám által Vagyok. Része voltam Nagyszerű Isteni Tervének. Mi mindnyájan Egy vagyunk, de nektek, szeretett gyermekeim, egy olyan sivatagban kell élnetek, amelyben nincs élet, sem pedig Istenségemről való ismeret. Királyságom tökéletes, és azt Atyám teremtette. Az emberiség tökéletes volt, amíg azt el nem pusztította az Atyám Szemében legnagyobb bűn: a gőg bűne. Óvakodjatok a gőg bűnétől, mert ez a bűn Lucifer önszeretetéből alakult ki. Lucifer, aki Atyám Angyali Karának legkimagaslóbb angyala volt, azt hitte, hogy – mivel szabad akarattal rendelkezik – mindent megtehet, amit csak akar, de nem tudta megérteni ezt: Neki nem csak a szabad akarat Ajándéka adatott meg, hanem Atyám bizalma is. Atyám teljes bizalommal volt minden Teremtménye iránt. De sajnos, ez nem talált viszonzásra.

Amikor a bizalom megtörik, ez általában azért van, mert a bűnös megengedi, hogy a gőg parancsoljon gondolatainak, értelmének és cselekedeteinek. Mihelyt a gőg gyökeret ver a lelketekben, ti azonnal létrehoztok egy távolságot magatok és Atyám között, Aki a semmiből, csupán egy marék agyagból teremtett benneteket. Ő megformált benneteket, és Ajándékokat adott nektek. A gőg a legnagyobb veszély az emberiség számára, mert arról győz meg benneteket, hogy több tudással rendelkeztek, mint maga az Isten. Ha ti ezt elhiszitek, akkor nem vagytok méltók arra, hogy az Ő Nevében beszéljetek, vagy hogy egyáltalán megszólaljatok. És ha ezt mégis megteszitek, akkor egy olyan légkört fogtok magatok körül teremteni, amelyben minden bűnt úgy fognak elfogadni, mintha az valami jó dolog lenne. Amikor ez történik, akkor nemcsak másokat tévesztetek meg, hanem önmagatokat is becsapjátok.

 

Tanítótok,

Szeretett Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/amikor-bizalom-megtorik-ez-altalaban-azert-van-mert-bunos-megengedi-hogy-buszkeseg-parancsoljon

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2024/07/25

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2024-07-25

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat